Cadeau 7: Verwen je kids met natuurlijke Body Wash van Apivita

Enkele weken geleden was ik bij Bee Beauty in Amsterdam waar ik me heerlijk heb laten verwennen in de Spa en goed heb geshopt in de winkel, waar alles puur natuur is. Niet alleen de producten voor volwassen, maar ook voor kinderen!

Zo kwam ik er ‘Kids Body Wash’ van het Griekse merk Apivita tegen. Vanwege de leuke verpakking heb ik deze meteen mee naar huis genomen. En dat bleek een goede keuze, mijn zoontjes zijn er dol op! Ken jij ook iemand die zijn of haar kinderen het liefste verwent met natuurlijke producten? Doe dan mee aan de Miss Natural Kerst Cadeau Week en wie weet kun jij voor hen dit cadeau winnen!

Puur Natuur voor kinderen

Veel ‘Miss Naturals’ zijn in een later stadium in hun leven in aanraking gekomen met een natuurlijke levensstijl. En bijna net zo veel van deze mensen zouden willen dat ze alles wat ze nu weten, eerder wisten. Daarom proberen we onze kinderen van het begin af aan te laten wennen aan natuurlijke voeding en gebruiken we voor hen zoveel mogelijk producten zonder chemische ingrediënten. Niet altijd even makkelijk, maar we doen ons best!

Apivita voor baby’s en kinderen

Gelukkig komen er steeds meer producten op de markt die ons hier een handje bij helpen. De ‘ECO-BIO BABY & KIDS‘ lijn van Apivita bijvoorbeeld. Dit mooi vormgegeven en heerlijk geurende merk bevat producten waar jij en je kindje blij van worden! Het merk gaat uit van het respect voor natuurlijk en omgeving, maar ook voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen.

Over Bee Beauty

Bee Beauty verkoopt enkel en alleen pure, natuurlijke, betrouwbaren en effectieve cosmeticaproducten zonder twijfelachtige chemische ingrediënten. Van de bodylotion tot aan de aromatherapie kaarsen: alles is 96 tot 100 % natuurlijk!

In de winkel in Amsterdam zijn tevens drie mooie behandelruimtes aanwezig, waar je je van top tot teen kunt laten verzorgen. Ook hierbij wordt natuurlijk alleen maar gebruik gemaakt van de beste natuurlijke producten. En met uitzicht op de tuin is je behandeling extra ontspannen!

Win Kids Body Wash van Apivita!

Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week mogen we van Bee Beauty maar liefst 5 x een Apivita Kids Body Wash with Apricot & Honey t.w.v. €15 cadeau geven.

Ken jij iemand die zijn of haar kinderen het liefst verwent met natuurlijke producten? Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij deze Kids Body Wash cadeau wilt doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?