Cadeau 6: Suikervrij leren leven met de cursus 'Natuurlijk! Suikervrij'

In deze feestmaand nemen de meeste mensen het niet zo nauw en genieten ze van heerlijke zoetigheid, prachtig gedekte tafels en feestelijke drankjes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je daarna beteuterd kunt kijken naar de weegschaal omdat er toch weer wat kilo’s zijn blijven plakken.

Maar ook hoofdpijn, neerslachtigheid, minder energie, een lagere weerstand en nog meer drank naar zoet zijn helaas gevolgen van al die suikerrijke consumpties. Ken jij iemand die hier ook last van heeft en graag het nieuwe jaar gezond, energiek en suikervrij wil beginnen? Doe hem of haar dan de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ cadeau. Tijdens de Miss Natural Kerst Cadeau Week kun je ‘m gratis voor die persoon winnen!

Start 2 januari met jouw nieuwe levensstijl

Hét moment om te starten met een nieuw dieet, een detox of nieuwe gezonde levensstijl is natuurlijk bij uitstek januari. En dan niet 1 januari, je mag even bijkomen en uitbuiken… Op donderdag 2 januari 2014 ga je aan de slag met je nieuwe levensstijl! Hoe ga je dit doen? Wat is een gezonde levensstijl en waar begin je? Om het allemaal niet te ingewikkeld te maken is het handig om je te focussen op 1 ingrediënt of een productgroep. Stap-voor-stap je levensstijl aanpassen is altijd beter dan te kiezen voor een of ander vreemd dieet dat je niet kunt volhouden en dat zeker geen blijvend resultaat geeft omdat het je hele systeem in de war schopt. Beter is het om langzaam kleine aanpassingen te maken die dan een vast onderdeel worden van je eetpatroon.

Doe mee met de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij!’

Vol energie het nieuwe jaar beginnen? Je algehele weerstand verhogen? En een paar kilo afvallen? Dit en nog veel meer kan door slechts een ingrediënt weg te laten uit je eetpatroon: suiker.

Ik heb het dan over geraffineerde suikers en dan bedoel ik niet alleen het klontje dat je zelf toevoegt aan je koffie of thee. Nee, suiker en chemische zoetstoffen worden door fabrikanten als smaakmaker in vrijwel alle producten die je kunt vinden in de supermarkt verwerkt. Ongemerkt krijg je dus dagelijks grote hoeveelheden suiker binnen.

Al 2 jaar help ik mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ’40 dagen zonder Suiker’. Al meer dan 9.000 mensen gingen je voor en ervaren nog steeds de vele voordelen van suikervrij leven. Alle ervaringen en waardevolle feedback van deelnemers hebben wij de afgelopen maanden verwerkt in compleet nieuwe cursus. Zeg maar de 2.0 versie! En bij een vernieuwde versie hoort ook een nieuwe naam: Natuurlijk! Suikervrij.

De 10 voordelen van een suikervrij eetpatroon

  1. Meer energie
  2. Gewichtsverlies, indien nodig
  3. Stabiele bloedsuikerspiegel, waardoor eetbuien weg blijven
  4. Een betere weerstand
  5. Gezonde haren, nagels en huid
  6. Betere mondhygiëne
  7. Minder drang naar zoet
  8. Een gezonde darmwerking en stoelgang
  9. Geen after-dinner-dips
  10. Een alerter brein en een beter geheugen

Win de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’

Ken jij iemand die dolgraag wil leren om suikervrij te eten, maar geen idee heeft hoe? Of iemand die last heeft van allerlei ‘vage klachten’ die weleens te maken kunnen hebben met suiker? Miss Natural geeft deze week 5 x de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ cadeau en jij mag zeggen aan wie!

Laat onderaan dit artikel weten aan wie jij de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ cadeau zou willen doen en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?