"I surround myself with people who believe in my dreams"

"Ben JIJ mijn
Compagnon, Zakenpartner of Business Partner?"

Time for the next level

Graag zou ik na een lange periode van alleen ondernemen nu graag weer een compagnon, zakenpartner of business partner willen. Iemand met wie ik kan sparren, brainstormen, klankborden, successen vieren, risico's nemen en mijn business naar het volgende niveau kan brengen. De afgelopen jaren heb ik drie kinderen op de wereld gezet en maximaal 20 uur per week aan mijn business gewerkt. Ik krijg enorm veel uit handen in zeer korte tijd, maar ik wil meer! Het is tijd dat iemand mijn kwaliteiten komt aanvullen en dat wij samen een team gaan bouwen voor verdere groei en expansie. 

Eva van Zeeland

Eva is al ruim 17 jaar een gedreven ondernemer en sinds 2011 eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Daarvoor was zij 15 jaar actief in de fitness- en wellnessbranche en gespecialiseerd op het gebied van marketing, communicatie, conceptontwikkeling en branding. Zij studeerde HBO sportmanagement (commerciële economie) en deed ook nog een aerobic instructor opleiding. In 2005 won zij de National E-mail Marketing Award voor de beste e-mail campagne. Ruim 5 jaar was zij als National Marketing Manager verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van 20 clubs bij ‘s werelds grootste fitnessketen Fitness First. In de periode 2007 – 2012 was zij mede eigenaar van WellPro Group BV, hiertoe behoren de organisaties WellPro BV, adviesbureau voor fitness-ondernemers en WellnessClub BV, een netwerk van 150 fitnessclubs. Deze bedrijven heeft zij met haar toenmalige compagnon in de zomer van 2012 succesvol weten te verkopen.

"Ik word enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, op welk gebied dan ook!"

Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Miss Natural heeft nationale bekendheid en is hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Zij delen hun kennis en inspireren via toegankelijke artikelen, video’s, webinars, e-books, boeken en online cursussen. Sinds augustus 2014 is er ook Miss Natural magazine in een gedrukte oplage van 30.000 stuks. Het magazine is gratis verkrijgbaar in natuurwinkels, gezondheidswinkels, reformwinkels, drogisterijen en apotheken in Nederland. Ook online is Miss Natural magazine te bekijken.

miss-natural-magazine

Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren! Als lifestyle coach heeft zij de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen op weg naar hun natuurlijke levensstijl.

Eva heeft een achtergrond in Wellness, Marketing en Orthomoleculaire geneeskunde en heeft met haar ervaring op dit gebied leveranciers, supermarktketens en hele organisaties aangezet tot het nadenken en toevoegen van meer eerlijke biologische en suikervrije producten in de schappen. 

Daarnaast helpt zij als ervaringsdeskundige en lifestyle coach koppels met een kinderwens om de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen. Hiervoor maakte zij de videoserie ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ waarbij negen koppels een jaar lang werden gevolgd.

In 2017 volgde Eva de opleiding Women's Soul Coach bij Soul Institute voor haar eigen transformatie proces en verdieping van haar coachingskwaliteiten. Dit resulteerde in een complete make-over voor de huiststijl van Miss Natural met een nieuw logo en vernieuwd concept. 

Samenwerkingspartners over Eva

Haar tomeloze enthousiasme

Eva is een onderneemster in hart en nieren. Zij weet als geen ander hoe je de klantverwachting kunt overtreffen. Daarbij houdt ze altijd zorgvuldig voor ogen dat gezondheid en vitaliteit de natuurlijke basis vormen van haar business.

Ik werk al geruime tijd op een prettige manier met haar samen. Dit komt vooral door haar tomeloze enthousiasme om haar doelgroep duurzaam in balans te brengen en te houden.

Albert Sonnevelt - Directeur
Sonnevelt Opleidingen 

Marketing- en communicatietalent

Ik ben heel blij dat Eva tegenwoordig haar overduidelijke marketing- en communicatietalent inzet voor een passie die we delen, namelijk natuurlijke gezondheid. Ze weet het onderwerp toegankelijk te maken voor een breed publiek en op zo'n manier dat de leden van de Miss Natural community ook daadwerkelijk hun levensstijl natuurlijker weten te maken met alle voordelen van dien.

Bolke Koster - Directeur
Vitals Voedingssupplementen

Onuitputtelijke energie

Ik heb Eva leren kennen als een zeer energieke, creatieve onderneemster met bijna onuitputtelijke energie die zeer aanstekelijk werkt. Zij begrijpt als geen ander dat de oplossingen voor veel gezondheid-gerelateerde problemen gevonden kunnen worden in voeding, natuurstoffen, beweging, minder stress en bewegen. Eva krijgt zaken in beweging, verbind mensen en is tot zeer veel in staat.

Jan Lenferink - Directeur

Nutriphyt Nederland

Creative and a visionary marketeer

Eva is smart, creative and a visionary marketeer. She maintains excellent contacts with media in the field of fitness and wellness and does and great job running the WellnessClub group of entrepreneurs together with her business partner Sander de Bruijn. A great personality and professional to work with.

Jean - Paul Close

STIR Foundation (City of Tomorrow)

Highly skillful professional

I know Eva van Zeeland as a bright, energetic and highly skillful professional. Since we met in 2006, Eva has shown true passion for any project she takes on and is very reliable to finish it as promised (or better). She approaches her clients or colleugues with respect for their field of expertise and then quickly discovers how a cooperation could be realised to enable further growth for all parties involved.

Maggie Boogaart - Director 

Paris Marais Dance School

She is full of healthy ideas

It's wonderful knowing an energetic and enthusiastic person like Eva. She is full of healthy ideas knows how to move an inspire people to live a more natural lifestyle. We sponsored her first event, participated in her 2nd Miss Natural Awards and would no doubt cooperate further in the near future as Eva's Miss Natural brand is growing in popularity fast.

Joost Duijsterwinkel 

Director Versapers

Mijn compagnon bezit de volgende kwaliteiten

Ruime ervaring als ondernemer

Mijn ideale compagnon heeft ruime ervaring als ondernemer. Je hebt meerdere succes weten te behalen en op tijd je verliezen genomen. Als ervaren ondernemer ken je het klappen van de zweep en weet je welke valkuilen in ieder geval dienen te worden vermeden en weet je welke kansen je niet moet laten lopen. Ooit betrokken geweest bij een faillisement? Dat is voor mij geen probleem, je hebt er vast heel veel van geleerd! 

Gevarieerde werkervaring en netwerk

Heb je gewerkt voor meerdere werkgevers en heb je ook meerdere type functies vervult dan is dit zeker ideaal. Vooral financieel, sales en strategische capaciteiten zijn welkom! Door jouw gevarieerde werkverleden ben je waarschijnlijk in aanraking gekomen met verschillende werkwijzen en perspectieven. Dit is weer handig bij het zoeken naar oplossingen en het maken van strategische besluiten. Een groot en meer gevarieerd professioneel netwerk komt ook altijd goed van pas!

Je bent een teamspeler

Als compagnon ben je een echte teamspeler die afspraken nakomt, deadlines haalt en op tijd arriveert. Je doet wat je beloofd en bent bereid om eigen fouten en ongelijkheid toe te geven. Je stelt gezamenlijke belangen (het bedrijf) boven het eigen belang en bent bereid om concessies te doen om tot een gezamenlijk resultaat te komen. Je maakt zaken die niet goed lopen op een prettige manier bespreekbaar. 

Gedeelde passies en commitment

Je deelt de passie voor de natuurlijke levensstijl en bent net zo enthousiast als ik over het onderwerp bewustwording. Het is belangrijk dat wij het eens zijn over de doelen die wij samen met het bedrijf nastreven. Het is ook belangrijk dat je als mijn compagnon even gecommitteerd bent aan mijn bedrijf. Dat betekent niet dat wij nagenoeg evenveel uren investeren, dit kan ook met een nieuwe of bestaand team. 

Financieel investeren

Tot slot ben je ook bereid om (financieel) te investeren als aandeelhouder van Miss Natural Lifestyle BV en eventueel toekomstig op te richten bedrijven. Dit zullen flexibele afspraken zijn die ook regelmatig geëvalueerd dienen te worden. Zo kunnen we als compagnons samen groeien!

Je denkt GROOT!

Net als ik wil je de wereld veroveren, durf je groot te denken en neem je ingecalculeerde risico's. Je bent gedreven tot succes en weet een goede balans te vinden tussen werk en ontspanning. 

Mastermind ondernemers over Eva

Ik heb samen met Eva ruim 4 jaar in een Mastermind Groep voor online ondernemers gezeten. Ondernemers die allemaal al offline hun sporen hadden verdiend en die de wereld van het online ondernemen aan het ontdekken waren c.q. aan het uitbreiden waren. Ik heb Eva leren kennen als een ondernemer met een enorme focus, drive, marketinginstinct en die als geen ander in mogelijkheden denkt. No matter what. En ik heb Eva ook leren als een vrouw die durft. Zij durft om het moment dat ze voor zichzelf moet gaan staan dat ook werkelijk zakelijk te doen. Ook al moet ze haar concept daarvoor ombuigen. Dat maakt haar tot een boeiende ondernemer die vanuit haar eigen persoonlijke ontwikkeling zakelijk ook steeds nieuwe impulsen geeft aan iedereen die haar volgt.

Jaldhara Groeneveld - www.Whispersfromtheholycircle.com

Eva is echt een powervrouw! Als er iemand is die van aanpakken houdt, dan is het Eva wel. Ik heb een aantal jaren met Eva in een Mastermind groep gezeten. Zij is altijd toegewijd, energiek, inspirerend en vol aandacht voor iedereen. Eva kan perfect haar enthousiasme overbrengen naar de groep en hiermee iedereen inspireren tot actie. Daarnaast is zij een mooie en lieve vrouw die verstand heeft van zaken. Ze snapt hoe je een business moet opbouwen zonder jezelf te verliezen. Welke tools waardevol zijn en vooral hoe je in actie kunt komen. Ik vind haar top!

Heleen Verkerk - www.heleenverkerk.nl

Vijf jaar lang heb ik met Eva samen in een mastermind gezeten met betrekking tot online marketing en het inrichten van een optimale website. Eva is professioneel en heeft altijd iets positiefs toe te voegen. Zij luistert actief en komt met gerichte creatieve inbreng. In de afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd van Eva op het gebied van marketing en bedrijfsvoering. Ik kan iedereen aanraden zich bij een mastermind met haar aan te sluiten. Ze is erg zorgvuldig met haar tijd dus als je de kans hebt, laat hem niet voorbij gaan.

Monique Appels - www.yalla.nl

Waarom met mij in business?

Instapklare business

Miss Natural is een bestaand concept met eigen producten (online cursussen/lidmaatschap) onafhankelijk van adverteerders. Er is een constante bezoekersstroom door ruim 950 artikelen online en grote mailinglijst. Miss Natural is actief op alle social media kanalen en heeft een eigen Magazine en Talk Show. 

Design in huis

Alle vormgeving komt van eigen hand; logo ontwerp, magazine, website, e-mail, banners, etc. Er wordt ook veel gewerkt met stagiaires vormgeving. Hierdoor kunnen we snel schakelen en besparen we kosten. 

Innovatieve pionier

Als pionier zie ik kansen vaak nog voordat anderen ze ontdekken en ik voel de markt haarfijn aan. Graag bedenk ik eigen unieke concepten en weet ik daarmee een verandering teweeg te brengen. 

Samen ondernemer is leuk!

Je kunt alles zelf blijven doen en voor jezelf houden, maar ik geloof in de kracht van co-creation en dat je door krachten te bundelen samen verder kunt komen en, net als in een liefdesrelatie, het beste in elkaar naar boven kunt halen. 

Voor elke soort ondernemer

Of je nu al ondernemer bent met een bedrijf of zelfs meerdere bedrijven dat maakt niet uit. Misschien past het Miss Natural concept wel heel mooi in jouw portefeuille. Ik sta open voor veel verschillende vormen van partnerschap, laten we hier over in gesprek gaan en kijken naar de mogelijkheden. 

Ik ben flexibel en gepassioneerd

Ik ben erg flexibel en sta open voor verandering. Nu mijn kinderen op school zitten is er weer meer ondernemersruimte voor mij en ik kan niet wachten om al mijn creativiteit, enthousiasme, passie en energie te delen. 

Ben jij de ondernemer die bij mij denkt te passen?
Laat dan van je horen en ik nodig je uit voor een gesprek!

"Eva has been a wonderful partner to work with!"

For more than 10 years I worked with Eva van Zeeland. From 2001 - 2006 as colleagues in marketing and sales for the biggest healthclub chain in the world. And from 2007 - 2012 as business partners in the fitness and wellness industry with our own two concepts; WellPro and WellnessClubs. Eva has been a wonderful partner to work with! She is the professional in marketing, online and offline, and is always willing to help others and go the extra mile. I would most certainly recommend Eva to do business with and look forward working with her in the near future.

Sander de Bruijn -  Entrepeneur, Invester, Business Coach

Eva is een ondernemer met een hart. Ze werkt vanuit haar passie, voor voeding en voor marketing en dit zie je direct in wat ze neerzet. Eva weet wat ze wil en gaat daar ook voor. Als werkgever eist ze niet alleen kwaliteit van werk, maar ook van haar werknemers: zij weet dat een gezonde en blije werknemer ook een goede is. Ik heb met veel plezier voor haar gewerkt als Eindredacteur en Community Manager van www.missnatural.nl en hoop in de toekomst zeker vaker met haar samen te werken!

Layla Pansier - Voormalig Eindredacteur en Community Manager Miss Natural Lifestyle

"Haar ambitie en enthousiasme zijn aanstekelijk"

Eva is een echte powervrouw, een vrouw van haar woord, geweldige lifestyle coach en veelzijdige ondernemer. Alles wat Eva aanraakt wordt goud, haar ambitie en enthousiasme zijn aanstekelijk. Eva is een echte professional als het aankomt op online marketing, vormgeving, klantenbinding en lifestyle trends. Samenwerken met Eva is gegarandeerd succes!

Daniella Picus - Head Major Accounts at Crown Equipment Corporation

Ja, Eva laten we praten!

[socialbuttons]