Vind samen met Miss Natural de LIEFDE die past bij jouw natuurlijke levensstijl!

Heb jij jouw natuurlijke levensstijl helemaal voor elkaar, maar ben jij jouw grote liefde nog niet tegen gekomen op de biologische markt of bij het vegaschap in de supermarkt? Miss Natural heeft de oplossing. Vind dan samen met Miss Natural de liefde die past bij jou natuurlijke levensstijl! 

Romantisch samen etiketten lezen

Ben jij al jaren vegetarisch of pas net gestart met suikervrij eten? Zou je het fijn vinden om jouw natuurlijke levensstijl te delen met een partner die ook bewust met voeding bezig is? Ik hoor heel vaak om mij heen dat er soms dubbel gekookt wordt, een vegetarische, suikervrije maaltijd voor jezelf en voor je partner ‘normaal’ eten. Dat is best veel werk! Het zou toch handig zijn als jullie beide kunnen genieten van dezelfde voorkeuren. Romantisch samen etiketten lezen, struinen over de biologische markt en blij worden van het vinden van een nieuw product zonder suiker! Een partner die bewust in het leven staat, net als jij. Die je verrast met 85% pure chocolade, biologische bubbels en fair trade bloemen!

Bewuste mannen en vrouwen gezocht!

Maar waar vind je die leuke bewuste man of vrouw? Iemand die zijn lichaam als tempel beschouwd en weet wat hij eet? Kun je op gewone datingsites niet jouw voorkeuren aangeven en bij je klaar met foto’s swipen? Speciaal voor jou bedacht ik Miss Natural ‘Date me!’ Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! Ik leg je uit hoe het werkt.

Miss Natural ‘Date me!’

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en Miss Natural helpt jou zoeken naar een perfecte match.

  1. Vul de vragenlijst hieronder in en geef aan wat jij belangrijk vindt in een partner.
  2. Uit alle aanmeldingen selecteren wij 10 kandidaten.
  3. De oproepen van de 10 geselecteerde kandidaten komen online en in het nieuwe Miss Natural magazine te staan. 
  4. Van alle reacties op de oproep mag jij drie leuke kandidaten kiezen waarmee jij op speeddate gaat.

Deelname is voor mannen én vrouwen met elke seksuele voorkeur. De enige voorwaarden is dat je houdt van de natuurlijke levensstijl en vrijgezel bent.

Aanmelden kan t/m 11 maart 2018. Zo vinden we samen misschien wel die ene leuke singel die helemaal bij jouw past!

Waarom zou je met Miss Natural gaan daten?

Je hebt met veel interesse al tot hier gelezen, dus ‘iets’ sprak je aan, toch? Op gewone datingsites ben je nog niet jouw match tegen gekomen. Wat heb je te verliezen? Helemaal niets! Doe eens gek, normale mensen zijn er al genoeg!

Ja, Date me!

AANMELDING IS GESLOTEN, JE KUNT BINNENKORT HIER DATEN