datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De Dopper: een drinkfles die goed is voor je gezondheid èn de natuur
25 december 2013 
2 min. leestijd

De Dopper: een drinkfles die goed is voor je gezondheid èn de natuur

Al jaren neem ik een flesje water mee naar school en tegenwoordig naar het werk. Op de basisschool dronk ik uit een plastic drinkbeker met Fido Dido er op (ja ken je hem nog?). Later als student nam ik zo’n veel te vaak afgewassen frisdrankflesje gevuld met water mee.

Je weet wel, met zo’n vaal geworden plastickje er om heen. Tja, wisten wij veel. Water drinken is gezond, toch? Wat maakt het nou uit of water uit een Fido Dido-beker of een frisdrankflesje komt? Dat blijkt toch heel wat uit te maken. De flesjes waar ik al die jaren uit dronk bevatten allerlei toxische stoffen, zoals BPA. In dit artikel lees je daar meer over.

Schadelijk voor het milieu

Wist je dat we elke dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggooien? En dan hebben we het alleen nog maar over Nederland. Kun je nagaan hoeveel plastic er over deze wereld zwerft. Zo bevindt zich 36 keer meer plastic dan plankton in onze oceanen. Voor een flesje water is ook nog een kwart liter olie nodig. Heel slecht voor de natuur dus!

Terwijl ik dit artikel schrijf gaan mijn gedachten terug naar mijn studietijd. Ik liep stage bij Unicef in Suriname, waarvoor ik regelmatig het oerwoud bezocht. Prachtige natuur met enorme bomen, het geschreeuw van brulapen, vogels met mooie kleuren, hoe de lokale bevolking enorme vissen uit de rivier wist te ‘hengelen’. En zo kan in nog wel even door gaan. Helaas waren er ook schrikbarende dingen te zien. Wanneer het water van de rivier laag was, zag je gebruikte luiers, lege frisdrankflesjes, plastic zakjes en ander afval. Zo zonde!
Merijn Everaarts, de oprichter van de Dopper, vertelt je in dit filmpje over wat plastic doet met onze wereld:

Ken jij de Dopper al?

Gelukkig kan je hier iets tegen doen. Bijvoorbeeld door een flesje te kopen die je kunt hergebruiken. Deze week mocht ik de ‘Dopper’ testen. Dit is een drinkfles van eigen bodem. Een kek flesje dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Wanneer je de fles op de kop zet, staat het water op een voetstuk. Precies waar de Dopper voor staat. Schoon water drinken en het water in onze oceanen schoon houden. Deze drinkfles wordt klimaat neutraal geproduceerd en is vrij van BPA.

Steun het goede doel

Zoals we hier de kraan open doen en water kunnen drinken, is het in Nepal niet vanzelfsprekend dat je schoon drinkwater drinkt. Daarom gaat een deel van de opbrengst van de Dopper naar waterprojecten in Nepal. Hier worden waterputten gemaakt en schone wc’s en rioleringen aangelegd dankzij jouw Dopper.

Win een Dopper!

Wil jij ook zo’n mooie drinkfles hebben? Miss Natural mag vijf Doppers weggeven. Plaats een reactie onder dit artikel waarin jij laat weten waarom jij dit flesje wilt bemachtigen!

Let op: om kans te maken op de prijzen van Miss Natural, dien je lid te zijn van de site. Je kunt je hier of bovenaan de site gratis aanmelden!

Heb je geen Dopper gewonnen? Geen nood. Je kan ze kopen via de webshop van Dopper, óf in een van deze winkels. Via de Dopper webshop kan je het flesje ook nog eens customizen door er je naam en/of een foto er op te laten drukken.

Waarom zou jij een Dopper willen winnen?

De 5 winnaars zijn geworden:

Gehazet, Aveline, Aline G., Saskia B. en Cristel G.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen een dopper thuisgestuurd. Graag vóór 19 februari jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Cecile
Door

Cecile

op 25 Dec 2013

Fijn dat het artikel nu wel te zien is op bloglovin'! Na de uitzending van Zembla over hormoonverstorende stoffen en welke gevolgen dit kan hebben ben ik extra alert. Ik zou deze graag mijn dochter gunnen, zo kan zij lekker drinken en is haar mama ook gerust ;-)

Marjorie
Door

Marjorie

op 25 Dec 2013

Ik dronk in eerste instantie helemaal geen water, omdat ik het niet lekker vond en ervan ging kokhalzen. Omdat mijn gezondheid achteruit ging moestik water leren drinken en nu drink ik niks anders meer dan water. Ik vind het heerlijk! Hoe heb ik niet van water kunnen houden vraag ik mij af. Ik neem altijd een fles mee en wel een plasticflesje die ik dan bijvul. Ook niet prettig want na een paar keer moet het toch weg....

Wendy
Door

Wendy

op 26 Dec 2013

Omdat mijn goede voornemen is weer lekker te gaan sporten komt deze poepie luxe drinkfles goed van pas! Maakt de bootcamp toch wat deftiger!

Maaike
Door

Maaike

op 26 Dec 2013

Jaaaa! Dit is echt wat voor mij! Ik sta erom bekend dat ik altijd en over flesjes mee naartoe zeul:-) Dit is een echte blikvanger!Daarbij moest ik laatst een "oud" drinkflesje weggooien aangezien het stooooonk, dat kan toch niet meer gezond zijn..Laat nou mijn nieuwe voornemen zijn om nóg meer water te gaan drinken, nou dat gaat een stuk leuker worden met deze Dopper!Jaaa ik wil ik wil ik wil :-D

Lies
Door

Lies

op 26 Dec 2013

jaik wil ook zo'n mooie dopper voor mijn meisje.

Lies
Door

Lies

op 26 Dec 2013

ja ik wil ook zo'n mooie dopper voor mn meisje.....

Kelly
Door

Kelly

op 27 Dec 2013

Ook ik gebruikte lang plastic flesjes die ik dan ook hergebruikte. Toen ik las dat dit heel slecht voor het milieu is, maar ook voor jezelf, kocht ik een retap. Een glazen fles. Heel mooi en handig, maar hij viel. Kapot, mooie, milieuvriendelijke fles. Ik kocht met mijn zuurverdiende centjes een nieuwe. Maar toch.... Hij lekte. Dus maar niet meer meegenomen naar school. Een plastic fles was ook geen alternatief want, zo dacht ik, plastic is toch ook niet goed? Totdat ik dit zag!!! Geen bpa en toch plastic. Geen gelek, licht gewicht, duurzaam. Dat is toch super!

marlies
Door

marlies

op 27 Dec 2013

Ik heb al zoveel flesjes geprobeerd en dit lijkt me eindelijk een makkelijke en gezonde fles . zeker als ik met de kleinkinderen op pad ga en er zon handig mini bekertje bij zit :-)

Annelieke
Door

Annelieke

op 27 Dec 2013

Wil er zo graag 1 hebben. Zou leuk zijn om te winnen. Laat kerstcadeau/vroeg verjaardagscadeau :)

Soumaya
Door

Soumaya

op 27 Dec 2013

Ik heb een glazen fles van reTap en een rvs fles. Deze zijn niet handig om mee te nemen, daarom is een dopper wel handiger.... Dus deze zou erg handig zijn voor naar werk oa.

Cristel Gea
Door

Cristel Gea

op 27 Dec 2013

ooohjaaaaaaa die willen wij wel winnen, voor onze dochter voor mee naar ballet/school!!! Gezond water erin en dan drinken uit een gezonde fles, helemaal fijn!

Ria
Door

Ria

op 27 Dec 2013

Wat een leuke actie Eva! Dankjewel!Toeval bestaat niet... Van de week bedacht dat ik eens moest rondkijken naar een ander flesje om mijn water mee te nemen daar ik NOOIT van huis ga zonder een flesje water en ik had "ergens" gehoord dat er "gezonde' flesjes waren en zie daar..... "jouw Blogbericht". Lijkt mij geweldig handig en gezond om zo'n "kek fles" te krijgen! :D Wens je al het goeds en bedankt voor al je mooie, inspiratie- en zinvolle berichten!

Wendy
Door

Wendy

op 27 Dec 2013

Toeval bestaat niet! Toen ik vanmorgen m'n spa blauw flesje opnieuw aan het vullen was, dacht ik dat ik echt even moet gaan kijken voor een "gezond" flesje....Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zou leuk zijn! Ik wacht in spanning af......

Ann Desmedt
Door

Ann Desmedt

op 27 Dec 2013

Heyhey, zo lekker gezond zo'n Dopper, wij hebben hier geen drinkbaar kraantjeswater en kopen 5liter flessen, die wij dan overhevelen in andere flesjes. Dus Dopper voel je welkom bij ons, we verwachten je!!!

Romy
Door

Romy

op 27 Dec 2013

Hey Miss Natural,Met kerstmis kreeg mijn vader een Dopper van mijn broer, omdat hij altijd plastic flesjes kocht om water in te doen voor zijn medicijnen. Nu wil ik ook graag zo'n flesje, zodat we samen kunnen werken aan schoon water, op laag en hoog niveau. Hoewel het vaak te duur is, proberen wij rekening te houden met de natuur, en onze gezondheid natuurlijk! Een dopper is een mooi product waarmee je ook anderen enthousiast kunt maken voor een natuurlijke leefstijl. Hij valt lekker op, dus zal gegarandeerd vragen oproepen bij je studie-, werk- of sportgezelschap :).Groetjes!

Vera
Door

Vera

op 27 Dec 2013

Ik heb net een nieuwe baan en tot mijn grote verbazing is er alleen maar drinken te verkrijgen uit plastic beker automaten. Je mag zelfs niet je eigen mok meenemen om in de automaat te zetten :-(Deze fles lijkt me daarom echt een uitkomst. Hiermee kom ik gezond en hip uit de bus!! Ik win dus graag!

Esther
Door

Esther

op 27 Dec 2013

Ik zou graag een dopper winnen om een statement te maken op mijn werk! Een collega heeft er 1 en wordt soms raar aangekeken... Leuk als er dan nog een dopper in het team komt en mijn spa blauw flesje verdwijnt!

Sabine
Door

Sabine

op 27 Dec 2013

Hi Eva, ik zou supergraag dit flesje willen winnen voor mij en mijn dochter. We drinken vaak samen uit een flesje (vindt ze interessant) en met dit flesje zou dat nog verantwoord zijn ook :-) Top!!

Karin
Door

Karin

op 27 Dec 2013

Ik wil graag de drinkfles omdat ik hem nog niet heb. Vind het erg leuk om hem te winnen:-)))

Karin
Door

Karin

op 27 Dec 2013

Ik ben benieuwd naar deze fles en daarom lijkt het mij zo leuk om hem te winben:-))))

Karin
Door

Karin

op 27 Dec 2013

Deze rectie kan weg. Ik dacht dat de eerste niet gelukt was. Sorry

Lina
Door

Lina

op 27 Dec 2013

Heb een glazen flesje maar die onhandig schoon te maken en aan de zware kant als je 'm meeneemt. Wil graag iets anders proberen!

Saskia Bruinsma
Door

Saskia Bruinsma

op 27 Dec 2013

Ik wil deze heel graag winnen omdat ik altijd water bij me maar dat graag in een dopper wil doen! Zo kan ik ook gelijk mijn zoontje van 2 goede dingen meegeven! En leren dat we niet alleen naar ons zelf en nu moeten kijken, maar ook om ons heen en vooruit!

kelly robson
Door

kelly robson

op 27 Dec 2013

ik zou hem heel graag winnen, omdat ik het passend vind in een natuurlijke levensstijl en ik extra veel moet.drinken op dit moment. het te vaak gewassen supermarkt flesje kan echt niet meer inderdaad!

Wendy
Door

Wendy

op 27 Dec 2013

Ik neem zelf al weer een tijdje mijn dopper flesje mee naar mijn werk en krijg vaak opmerkingen over dat rare flesje. Reden om dan even uitleg te geven over waarom een dopper flesje. Als ik het flesje win geef ik die cadeau aan een collega en hoop zo een steentje bij te dragen aan het besef wat plastic doet met ons en onze natuur.

liza
Door

liza

op 27 Dec 2013

Jaaaaa dit is echt iets voor mijn dochter van 16, hier kan ze wel de blits mee maken op school. Ziet er erg cool uit, ik denk dat vele haar zullen volgen.groetjes

marijke
Door

marijke

op 27 Dec 2013

Oh wauw lijkt me zooo ideaal deze Dopper! Het is drama om een 'standaard' waterflesje echt goed schoon te maken en ik vraag me altijd af na het schoonmaken: Is het nu ook echt schoon? 'k Ben vaak onderweg en een flesje water mee is dan echt een must. En met een Dopper kom je helemaal hip verantwoord voor de dag, denkend aan Nepal en hun watervoorziening, daar drinken we op!

Tanya
Door

Tanya

op 27 Dec 2013

die dopper is zo gaaf, en handig om mee te nemen en dan is hij ook nog goed voor het milieu en dan kan je hem nog winnen ook dat is met recht 3 in 1! Groetjes Tanya

Sandra
Door

Sandra

op 27 Dec 2013

Zo goed voor het milieu en kan ik meedoen met mijn collega's die al een dopper bezitten!

Mandy
Door

Mandy

op 28 Dec 2013

Water vind ik heerlijk! Alleen heb ik tot nu toe niet de kans gehad om een goed flesje in hand te krijgen. Dus ik blijf met tegenzin lopen met dat heerlijke water in een milieu onvriendelijk, ongezond flesje Spa. Ik zou graag de Dopper willen ontdekken!! Xx

Joke
Door

Joke

op 30 Dec 2013

Ik wil heel graag een Dopper winnen, zodat ik nooit meer mijn gare BPA-rijke bronwater fles hoef te gebruiken en er ook nooit meer een hoef te kopen, omdat de mijne weer eens gecrasht is, of versleten of vies. Lang leve het milieu en de gezondheid! Proost!

Els
Door

Els

op 30 Dec 2013

Voor het eerst dat ik kennis maak met de gevaren van plastic flesjes. Mijn dochter heeft borst kanker ik gun haar dit flesje, ter voorkoming van nog erger. Vgr. Els

Edith
Door

Edith

op 30 Dec 2013

Ik hoop in 2014 te starten met een opleiding na een poging waarin ik burn-out raakte....weer in de schoolbanken...zeulen met boeken, laptop etc. En natuurlijk altijd water bij de hand om fris en schoon (vanbinnen en vanbuiten) te blijven. Ik nam altijd een plastic flesje mee..maar zo'n dopper lijkt me wel wat!! Goed voornemen om te denken aan een schonere aarde.

Geesje
Door

Geesje

op 30 Dec 2013

Ik zou wel graag een dopper willen winnen. Heel graag zelfs. Ik heb het nooit geweten dat gewone plastic flesje die ik gebruikte en navulde BPA bevatten, weekmakers. Heb ze ook nog gebruikt in de hete auto in Juli en ik en de kinderen dronken ontzettend veel water uit deze verhitte flesjes. Heel slecht vooral voormijn zoontjes. Had ik het maar eerder geweten dan had ik het niet gedaan. Dat is de reden dat ik reageer.

Wilma klein
Door

Wilma klein

op 30 Dec 2013

WAT...... Dat wist ik helemaal niet wat verschrikkelijk........... O jee hellep ik moet nu met spoed een dopper hebben, want anders zijn mijn goede voornemens voor 2014 (beter, gezonder en mileubewuster eten/leven) een leugen en dat is al..... overmorgen. Wat kan ik doen, dopper bestellen..... nee komt te laat binnen. O jeeeeee wat nu Miss Natural Hellup mij aub, om de dopper te verkrijgen zodat ik mijn voornemens kan uitvoeren, en ik geen excuus heb om de rest er ook te bij laten zitten.... desperate Wilma

Hanne
Door

Hanne

op 30 Dec 2013

Lijkt me heel leuk; ik drink heel erg veel water en verspil dus ook best veel flesjes...! Leuk initiatief! :)

Gea Boersema
Door

Gea Boersema

op 30 Dec 2013

Natuurlijk willen we dit doel steunen en een statement maken op het voortgezet onderwijs waar onze drie jongens op zitten; een Dopper is stoer!

Aline Goldschmidt
Door

Aline Goldschmidt

op 30 Dec 2013

Ik zou graag deze mooie fles winnen,omdat ik dus wel zo'n studente ben, dat zijn frisflessen met water bijvult, en dat ook nog steeds doe terwijl k weet dat er bpa in zit... Dus deze mooie fles zou het probleem meteen oplossen :-D

Cindy
Door

Cindy

op 30 Dec 2013

Was ik al goed bezig, heb een herbruikbare fles van een ander merk gekocht, maar die heeft mijn man nu ingepikt...

Cindy
Door

Cindy

op 30 Dec 2013

Ja! Ik had al een mooie fles gekocht voor hergebruik van een ander merk maar die heeft mijn man inmiddels ingepikt...dus wel ik nu wel een dobber!

FoodieTams
Door

FoodieTams

op 30 Dec 2013

Lijkt me leuk deze te winnen! Kan ik mooi meenemen naar de gym!

Aveline
Door

Aveline

op 30 Dec 2013

Goed dat dit probleem eindelijk breed aandacht krijgt! Zelf was ik al overgegaan naar glazen flessen, maar dat is zo'n gesjouw. Deze blitse Doppers zijn leuk, praktisch en milieubewust, dus eigenlijk voor iedereen een must!

Manon
Door

Manon

op 30 Dec 2013

Ik doe zelden mee aan n winactie. Al die spullen.... Maar deze actie helpt t milieu en daar doe ik dus wel graag aan mee!

Lianne van den Dungen
Door

Lianne van den Dungen

op 30 Dec 2013

Super leuke fles en ook een super gaaf doel! Ik ben in Nepal geweest en het is een prachtig land en hele vriendelijke mensen. Schone oceanen, daar ben ik ook helemaal voor! Ik heb al een fles eerder gekocht die BPA vrij is, maar is al heel snel gaan lekken, dus super als ik nu deze zou winnen! Ook een goed voorbeeld voor mijn zoon om een BPA vrije fles mee naar school te nemen.

Ingrid
Door

Ingrid

op 30 Dec 2013

Onze dochter is een heerlijke meid van 12, net begonnen in de brugklas en vind het super kinderachtig om een beker met draaideksel mee te nemen. Nu neemt ze een leeg plastic waterflesje mee...vind ik dan weer niks! Pakjes drinken doen we al een poos niet meer en daar wil ik ook niet naar terug. Dus deze drinkfles, ziet er mooi en stoer uit, dochterlief is het daar mee eens, dus het zou top zijn om deze te mogen winnen.

Sandra Wijkhuisen
Door

Sandra Wijkhuisen

op 30 Dec 2013

De dopper zou een goede uitkomst zijn voor mijn vader van 83 die opnieuw een cva heeft gehad en altijd een plastic flesje water naast zijn bed heeft staan in het verzorgingstehuis, waar hij voor een revalidatie verblijft. Dan kan hij gelijk samen met de ergotherapeut oefenen met de dopper voor wanneer hij weer naar huis mag. Ondertussen draagt hij dan gelijk zijn steentje bij aan het milieu in plaats van al de plastic water flesjes ;)

Willemien
Door

Willemien

op 30 Dec 2013

Wat zou ik graag die mooie dopper winnen!!! Ik wil graag schoon water drinken en vooral de oceanen schoon houden, dat is erg belangrijk. De dopper is inderdaad een kek flesje en ziet er erg mooi uit. En natuurlijk vrij van BPA wat erg belangrijk is.. Misschien ben ik wel de gelukkige winnaar net op `t eind van 2013.. Dan begint 2014 voor mij meteen super gezond.Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling...gr. Willemien

Esther
Door

Esther

op 30 Dec 2013

Ja, die wil ik heel graag winnen! Water is mijn favo drankje maar het oog wil ook wat, toch? Dus zo'n stylish fles zou prima staan op mijn aanrecht ;).

Gehazet
Door

Gehazet

op 30 Dec 2013

Ik zou hem graag willen winnen; ik ben nl. Niet zo'n goede drinker en dit flesje lijkt me erg handzaam, makkelijk mee te nemen en ziet er ook nog eens supercool uit. Doe mij een Dopper!

Kim
Door

Kim

op 30 Dec 2013

Ik neem altijd een flesje water mee naar de fysio. Ik doe zo lang mogelijk met 1 flesje, maar op een gegeven moment wordt het toch vies. Met deze coole fles is dat eindelijk verleden tijd én nog belangrijker: het is beter voor het milieu!

Gehazet
Door

Gehazet

op 30 Dec 2013

Ik zou hem graag willen winnen; ik ben nl. Niet zo'n goede drinker en dit flesje lijkt me erg handzaam, makkelijk mee te nemen en ziet er ook nog eens supercool uit. Doe mij een Dopper! Hoe kan ik trouwens reacties zijn van een tijdstip wat in de toekomst ligt. Ik zie mijn reactie nergens staan, dus nog maar een keer. Op goed geluk....

mirjam olsthoorn
Door

mirjam olsthoorn

op 30 Dec 2013

Ik zie al verschillende mensen met deze mooie fles rondlopen sporten en dergelijke. Overal kom je deze fles tegen, behalve in mijn tas of hand. Ik vind het een goed voornemen om te starten met deze fles en de plastic fles vaarwel te zeggen. Wat is dan nog mooier om gelijk aan het milieu en de schone oceanen te denken bij iedere slok die je neemt.

irma
Door

irma

op 30 Dec 2013

Ik wil deze dopper topper wel winnen. Dan kan ik hem aan mijn dochtertje geven. Ze heeft namelijk last van verstopping en moet dus veel drinken. Uit zo'n mooie en hygiënische drinkbeker wil ze dat vast wel -:)

Sandy van der Kolk
Door

Sandy van der Kolk

op 30 Dec 2013

Graag maak ik kans op zo'n mooie Dopper drinkfles, omdat goede voornemen nummer 1 dan helemaal een makkie wordt; mijn eerste goede voornemen is namelijk (veel) meer water drinken dan wat ik nu doe. Zo'n plastic frisdrankflesje vind ik toch altijd onhygiënisch worden en het water krijgt een bij-smaakje, dus ja... graag maak ik kans!

Gwendolyn
Door

Gwendolyn

op 30 Dec 2013

Jaaaaaaaa!! Deze fles is het antwoord op mijn zoektocht naar een goede en hygienische waterfles. Helemaal super dat bij aanschaf van deze fles ook nog eens het goede doel gesteund wordt.

Chantal homburg
Door

Chantal homburg

op 30 Dec 2013

Wat een prachtige fles! Liters water gaan er doorheen. Thuis drink ik die gewoon uit een glas, maar op mijn werk toch echt het liefste uit een flesje. Dan beter een die goed schoon te houden is ipv mijn lege plastic flesjes uit de supermarkt.

Inenomdekas
Door

Inenomdekas

op 30 Dec 2013

Ik zou deze fles graag krijgen, vindt hem nl nogal duur :( 2 Januari begin ik met suikervrij eten en drinken dus veel water drinken staat hoog op mijn lijstje! Deze mooie waterfles zou daar zeker bij helpen :)

Jet
Door

Jet

op 30 Dec 2013

Hoi Eva, wat een goeie actie! Ik ken de Dopper nog niet. Eindelijk een fles die goed is voor het milieu en jezelf. Het lijkt mij super handig voor onderweg. Ik zou daarom deze Dopper graag willen winnen. groetjes jet.

Wendy
Door

Wendy

op 30 Dec 2013

Ja, ik wil ook graag een Dopper, de topper! :-) Ik zoek al enige tijd naar een 'gezonde' fles! Kan ik 'm meenemen onderweg, naar mijn werk, waar maar ook. Zou super zijn! Bedankt! Fijne jaarwisseling en een gezond, bruisend 2014!

Wilma
Door

Wilma

op 30 Dec 2013

Ik drink juist wat meer water omdat water goed voor je is. Op mijn bureau zet ik een spa flesje neer, want anders drink ik echt te weinig op een dag. Lees ik nu dat zo'n spa flesje helemaaaal niet goed en gezond is. Daarom wil ik graag een Doppler fles, om die vieze troep niet meer in mijn lijf te krijgen en toch veel water te blijven drinken.

Wilma van Laar
Door

Wilma van Laar

op 30 Dec 2013

Ik heb bewust een spa flesje op mijn bureau staan omdat ik meer moet drinken op een dag ( water). Lees ik nu dat er vieze troep in zit....Mag ik een doppler??? Dan drink ik nog steeds meer water, heb ik een gezond flesje en spaar ik het milieu!!!!

Maaike
Door

Maaike

op 30 Dec 2013

Graag zou ik er eentje winnen, zodat ik niet elke keer nieuwe flesjes op het station koop, waar ik eigenlijk helemaal geen geld voor heb, maar onder t mom, anders drink ik te weinig en hergebruiken kan niet zo vaaak....

natasja
Door

natasja

op 30 Dec 2013

Ik zou het super vinden om deze te winnen. ben langzaam aan aan het overstappen op gezond eten en gezonde producten waaronder natuurlijk ook de "waterflesjes". De kinderen waren eerst aan de beurt, gezien ze naar school moeten, en als ik mag winnen ben ik ook aan de beurt met een flesje om mee te nemen naar sporten en tijdens het wandelen.

Fieke de Graaf
Door

Fieke de Graaf

op 30 Dec 2013

Ik zou de fles graag willen winnen omdat ik al langere tijd nadenk om een duurzame fles te kopen. Tevens vind ik het handig voor mijn werk omdat er inmiddels ( gelukkig) door veel collega's water gedronken wordt maar dat het soms moeilijk is om je eigen fles te vinden. Zo'n mooie nieuwe fles valt op en misschien worden mijn collega's zich dan ook bewuster van de schadelijke stoffen die in de wegwerpflesjes zitten. Alhoewel ik dan nog steeds een probleem heb als mijn collega's ook zo'n fles aan gaan schaffen, maar dat zien we dan wel.

ria
Door

ria

op 30 Dec 2013

Omdat weggooi flesjes waar mineraalwater in zit eigenijlk maar voor 1 maalig gebruik zijn! Deze Dopper kan tenminste in de vaatwasser. Ik zou graag zo'n blikvanger bij mijn pauzes willen showen aan al mijn collega's die eindelijk ook aan mijn groene smoothies zijn gewend! Go for healty

Anny
Door

Anny

op 30 Dec 2013

Hallo, Ik zou graag de fles willen winnen voor mijn zoon van acht, hij drinkt veel water en ik zou graag willen dat hij ook gezond kan drinken. Ik wist niet dat er zoveel slechte dingen in plastic flesjes zat. Daar schrok ik toch wel van. Je verwacht dat dat toch ook gecontroleerd wordt. Voor mezelf ga ik ook zo'n flesje halen, nooit te laat om te beginnen met gezondere dingen. Op voedingsgebied zijn we al goed bezig, maar als je dat kunt doen op drinkgebied, is alleen weer beter. Voor iedereen een fijne jaarwisseling en een heel gezond 2014!!

Carola Hardenbol
Door

Carola Hardenbol

op 30 Dec 2013

Voor mijn dochter waarbij het lastig is om haar aan het water te krijgen , Maar met een Dopper zal zij het op zeker op gaan drinken . Zou deze moeder heel erg blij mee zijn !!!!!

Rianne
Door

Rianne

op 30 Dec 2013

Ik zou graag een dopper willen winnen om een goede start te maken met gezond en verantwoord water drinken in 2014! Geen rotzooi meer in de natuur en in mijn lekkere water! x

Saskia Juijn
Door

Saskia Juijn

op 30 Dec 2013

Ik zou graag de Dopper drinkfles winnen. Ik wil meer water drinken maar vergeet het vaak mee te nemen. En zo'n mooie fles neem je natuurlijk graag mee en vergeet je volgens mij daarom nooit!

michelle aalbregt
Door

michelle aalbregt

op 31 Dec 2013

Hoi Hallo,Ik zou erg graag een dopper fles willen. Ik drink al jaren uit versleten plastic flesjes. Ik spoelde ze om en vulde ze telkens met water. Wist niet dat dat niet goed is. Kom er nu achter en zou graag mijn leven beteren. Zo'n fles kopen gaat mijn man niet zomaar goed vinden. Ik zou toch graag onbezorgd water blijven drinken. Ik doe dat erg graag.Groeten, Michelle

Lonneke
Door

Lonneke

op 31 Dec 2013

Ik zou graag een dopper willen winnen voor mijn man. Zodat hij op een gezonde manier kan zorgen dat hij meer gaat drinken tijdens het werken. En ook af en toe een smootie mee kan nemen dit omdat het flesje ook makkelijk schoon te maken is.

Alyda Viel
Door

Alyda Viel

op 31 Dec 2013

Tja, er zijn heel wat mensen die heel graag z'n mooi flesje zouden willen om diverse goede redenen. Na 10 jaar lichamelijke ellende met teveel heftige operaties nu best positief. Afgelopen jaar gediplomeerd Gewichtsconsulente geworden en in aanvulling hierop toch de schoolbank wederom opgezocht om stresscounselor te worden. Ik vind het nl. erg leuk om Mensen weer gelukkig te maken met een gezond lijf; op deze manier kan ik mijn eigen gezondheid een goed plekje geven. Z'n prachtig flesje zou een welkome bijdrage aan mijn gezondheid zijn. Ik wens iedereen een goede gezondheid toe en moge jullie wensen werkelijkheid worden.

Nikki
Door

Nikki

op 01 Jan 2014

Ik vergeet nogal eens om genoeg water te drinken en dat zal zeker mee te maken hebben met al die plastic flesjes. Met zo'n dopper drinkfles heb je toch iets voor jezelf, het is ook gewoon een mooi ding om in je tas te doen, en water drinken wordt gewoon net iets bijzonderder!

Carlijn van Baalen
Door

Carlijn van Baalen

op 01 Jan 2014

Ik zou de dopper drinkfles super graag willen winnen! Ik heb al een aantal drinkflessen geprobeerd, zoals bijvoorbeeld de bobble, deze was helaas niet goed af te wassen en af te drogen. Deze dopper kan in de vaatwasmachine en kan ook nog uit elkaar om hem goed af te drogen. Verder heb ik ook nog een glazen drinkflesje gehad, maar deze viel natuurlijk kapot, had ik natuurlijk kunnen verwachten en het gaf een hele hoop rommel in mijn tas. Het dopper flesje is van plastik dus zal niet gauw kapot vallen. Ook bevat deze fles geen BPA, wat wil je nog meer?!

Saar
Door

Saar

op 01 Jan 2014

Wat een toffe fles, zou mooi staan in mijn omgeving en zo het water drinken aantrekkelijk maken, wat voor mij een moeilijke klus is. Het zou dus heel fijn zijn er eentje te winnen. Leuke beloning nu ik al enkele maanden bezig ben met gluten-, suiker-, lactose en cafeïne vrije voeding.

Marja Huizinga
Door

Marja Huizinga

op 01 Jan 2014

Ik ben sinds een jaar op de hoogte van dit BPA gevaar. Sindsdien loop ik met veilige babyflesjes met water! Ik zou dus heel graag deze stoere volwassen fles willen winnen!

Vief
Door

Vief

op 01 Jan 2014

woeps.... Ik gebruik altijd lekker in de vaatwasser afgewassen flesjes van bronwater enzo en vul die met kraanwater. Makkelijk, lichtgewicht en goedkoop dacht ik....maar begrijp nu dat t toch niet zo heel verstandig is :-( Zo'n mooie Dopler kan mij helpen van die blijkaar ongezonde gewoonte af te komen :-)

Yvonne
Door

Yvonne

op 01 Jan 2014

Ik drink veelte weinig. Met een leuk flesje hoop ik mijzelf te stimuleren. Ook in de yogales die ik geef zou het mij en de cursisten helpen om meer te drinken.

Vicky
Door

Vicky

op 01 Jan 2014

Dit komt als geroepen. Morgenochtend start ik mijn nieuwe job en moet ik vanaf nu zelf mijn water meebrengen naar het werk. Ter plaatse is namelijk alleen maar frisdrank of koffie te verkrijgen, uhhh!!! Water van de kraan drinken (zoals ik vroeger deed op het werk uit een glazen kan en thuis idem) is daar niet mogelijk, wegens te oude leidingen in het gebouw. Heeelp!! Vanaf morgen ben ik dus genoodzaakt om zelf met flesjes te sleuren op de trein, liefst geen glazen kan dus. Een grote achteruitgang voor iemand die zeker 2 liter water drinkt tijdens de werkuren en toch niet elke dag plastic flessen wil kopen in de plaatselijke shop! Ik zou heel blij zijn, mocht ik zo'n fles mogen uitproberen.

De Grave
Door

De Grave

op 02 Jan 2014

Ik zou deze graag hebben omdat ik veel water drink en het zou gemakkelijk zijn mee te nemen naar mijn werk, de meeste werkgevers geven koffie en zo maar ik drink altijd zoveel mogelijk water. Ik drink wel bijna twee liter per dag en dit voor het eten.

Elvira
Door

Elvira

op 02 Jan 2014

Mijn goede voornemen voor 2014 is om nog gezonder te leven. Deze fles helpt daar fantastisch aan mee! Ik win dus heel graag!

Lorette
Door

Lorette

op 03 Jan 2014

Die Dopper! Ik vind het oprecht een Topper:) Waarom ik 'm wil?! Nou, zo maak je een verschil!Al dat plastic in de zee, Nee, daar help je de natuur niet mee! De Dopper zet dit stop, En daarom lijkt mij deze fles helemaal TOP!!

Margrietje01
Door

Margrietje01

op 05 Jan 2014

Van mijn reisorganisatie Sawadee kreeg ik een Dopper voor onze reis naar Tanzania. Toen is de Dopper veel en graag gebruikt, want deze waterfles is zo handig! Na de reis is mijn flesje door het hele gezin gebruikt, gevraagd en ongevraagd. Helaas heeft mijn zoon "onze" Dopper verloren op school. Ik wil dus heel graag een nieuwe Dopper!

Marjolein
Door

Marjolein

op 05 Jan 2014

Mijn doel voor het nieuwe jaar is om in april voor het eerst een marathon te lopen in Rotterdam. Vorige week hoorde ik dat ik vanaf nu dagelijks 1 1/2 liter water moet drinken. En inderdaad; ik wil niet uit zo'n plastic flesje wat super slecht voor het milieu is én voor mezelf. het water drinken. Ik zie steeds meer mensen met een Dopper en zou er ontzettend blij mee zijn. Bovendien krijg ik veel gemakkelijker de benodigde 1 1/2 liter water binnen en hoop ik inderdaad die marathon te kunnen gaan lopen!!!

Tahlia
Door

Tahlia

op 06 Jan 2014

Mijn broer is erg sportief en combineert dit met een gezond voedingspatroon. Hij gaat vaak joggen en gewichtheffen. Hij drinkt dan veel water. Vaak neemt hij een plastic drinkflesje mee. Deze Dopper kan hij erg goed gebruiken in de sportschool. Ik had hem een keer verteld over de Dopper, en hij vind het echt een topper. Bovendien is het goed voor het milieu. Daarom wil ik deze Dopper graag cadeau geven aan mijn broer. Dopper op of Dopper af. Het maakt niet uit, want deze drinkfles blijft er stijlvol uitzien! :)

Yvi
Door

Yvi

op 11 Jan 2014

Ik kan niet echt goed zien of deze actie nog loopt, maar als dat wel zo is zou ik de fles graag willen winnen voor mijn 15 jarige dochter Ashley om met water te vullen en mee naar school te nemen. Met deze fles mag ze gezien worden!Groetjes, Yvi

Eveline
Door

Eveline

op 09 Dec 2014

Ik heb een Dopper en is zo ontzettend fijn! Ik drink veel meer water en ziet er ook nog eens leuk uit. ik heb een groene en dat is ook een heel frisse kleur. Ik ben heel positief over de Dopper. ik zit nog op school en dan neem ik hem altijd mee. Heel handig, want zo'n pakje gaat wel eens kapot in mijn tas. Gelijk alle boeken nat... Deze fles neemt best weinig ruimte in beslag ik drink ook fijn. Kan niet beter! Erg tevreden.

Trudie hoekstra
Door

Trudie hoekstra

op 06 Dec 2015

Ik zou zo graag een Dopper willen. Ik zie iedereen ermee omlopen en denk: z'on Dopper is echt super handig. Ik sport super veel en dan heeft iedereen z'on Dopper en dan kom ik aan met mijn saaie bidon. Ik hoop dat deze actie nog bezig is want het zou te gek zijn als ik z'on Dopper mag hebben. Ik sport 6 keer in de week dus die Dopper word veel gebruikt hoor. Het is natuurlijk ook top voor de natuur en dan voel ik me direct ook helemaal top dus het kan niet beter z'on dopper

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine