Detox Ochtendritueel met Citroenwater en Sole

Of je nu een detox volgt of niet, het is altijd goed om de dag te beginnen met het reinigen van je lichaam. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door citroenwater of een reinigende thee te drinken. Ook Sole, gemaakt van Keltisch Zeezout, is een goed middel om de dag mee te beginnen en je lichaam een goede boost te geven. De oude Kelten dronken het al om hun lichaam te ontgiften en van de juiste mineralen te voorzien. Daarnaast zou het je derde oog openen.

Keltisch Zeezout

Keltisch zeezout wordt handmatig gewonnen volgens een traditionele, meer dan 2000 jaar oude Keltische methode in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Het is het meest natrium arme zeezout ter wereld. Omdat het zout niet niet gewassen, gedroogd en geraffineerd wordt, blijft de mineralenbalans bovendien volledig intact. Tests hebben aangetoond dat Keltisch Zeezout 100 procent vervuilingsvrij is door de aloude zuiveringsmethode.

Sole van Keltisch Zeezout

De Kelten dronken dagelijks Sole, gemaakt van van zeezout en regenwater. Het wordt Sole betekent zuiver geconcentreerd zeewater. Het is eenvoudig zelf te maken, zodat je het elke ochtend kunt drinken om je lichaam te reinigen. Hiervoor heb je Keltisch Zeezout nodig, water en een glazen pot.

Zo maak je het:

Vul een glazen pot voor een derde met Keltisch zeezout en vul het voor de rest met zuiver water. Doe het deksel op de pot en schud een paar keer goed. Het water raakt verzadigd en kan niet meer dan 26 procent zout opnemen, dus er zullen zoutkorrels overblijven op de bodem die niet meer oplossen. Het heeft dus geen zin om te blijven schudden, want het lost niet verder op.

Je kunt je Sole bewaren in de koelkast. Doe elke dag een theelepel van de Sole in een glas water en drink dat op een nuchtere maag voor een ontgiftende werking en het opnemen van 84 mineralen en spoorelementen in het bloed.

Het ochtendritueel van Eva

Eva van Zeeland begint haar ochtend meestal met citroenwater of Sole en een lekkere kop kruidenthee. Bekijk de video om te zien hoe haar ochtendritueel eruit ziet en hoe je zelf Sole maakt.

Wat is jouw ochtendritueel?