datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Dit zijn jullie ervaringen met MicroBewegingen
24 april 2015 
6 min. leestijd

Dit zijn jullie ervaringen met MicroBewegingen

In februari kwam mijn nieuwe boek Slank door MicroBewegingen uit en ik kan je vertellen dat er inmiddels 1.000 boeken zijn verkocht! Heel erg blij ben ik daarmee en om dit te vieren geef ik je vandaag de mogelijkheid om een preview van twee hoofdstukken van mijn boek te downloaden zodat je zelf ook aan de slag kunt gaan met het maken van MicroBewegingen! Graag deel ik ook een aantal van jullie ervaringen met het maken van MicroBewegingen. Je kunt ze hier lezen.

Evelien, 66 jaar uit Enschede over MicroBewegingen

De sportschool vind ik niet fijn, heb het wel eens geprobeerd maar de drukte en vaak harde muziek hebben gemaakt dat ik de sportschool heb afgezworen. 
Ik ben 66 jaar en heb fibromyalgie, de microbewegingen passen goed bij mij en samen met het suikervrij eten voel ik me al een stuk fitter en ben blij dit te zijn gaan doen. Ik kan het iedereen aanraden.

Heb je meegedaan aan de 21 dagen MicroBewegingen Challenge?

Ik heb meegedaan met de 21 dagen challenge en was meteen erg enthousiast. De bewegingen had ik me al vlug eigen gemaakt en heb het ritme goed te pakken.

Wat heb je gemerkt aan je lichaam tijdens de 21 dagen?

Ik beweeg me gemakkelijker en heb minder pijn omdat je alle spieren pakt die je normaal niet veel gebruikt. Ik had veel hoofdpijn die nu bijna niet meer voorkomt dus ook geen medicatie meer.

Hoe voel je je na het maken van MicroBewegingen?

Je begint de dag al meteen goed en dat geeft al energie verder merk je dat het steeds gemakkelijker gaat en je fitter voelt. Naast de microbewegingen fietsen we nog zo’n 40 km (niet elektrisch) en ook dan merk ik dat er meer energie is.

Ga je door met het maken van MicroBewegingen?

Ja, dagelijks!

Heb je nog opmerkingen, aanmerkingen of tips?

Ik ben blij met de tips en gezonde levensstijl die ik heb aangeleerd en geef het vaak door aan anderen.
 Dus Eva, bedankt!

Kitty, 52 jaar uit Leerdam over MicroBewegingen

De voornaamste reden waarom ik het boek ben gaan lezen is omdat ik door mijn hersenbeschadiging niet veel energie heb en een gewone sportschool voor mijn niet haalbaar is vanwege de bonkende herrie die ze muziek noemen.

Heb je meegedaan aan de 21 dagen MicroBewegingen Challenge?

Ja, ik kon alle oefeningen zo’n beetje doen. Alleen door een oude breuk aan mijn sleutelbeen doen sommige pijn. Vooral naderhand en ik ga met mijn fysiotherapeute bekijken hoe ik die dan kan doen of moet laten vervallen. De oefening bij het aankleden waarbij je je handpalmen zo stevig mogelijk tegen elkaar moet drukken doe ik door minder hard te drukken en alleen de onderkant van mijn hand tegen de andere te drukken. Niet iedereen doucht elke dag (denk ook eens aan het milieu en vroeger wasten we ons ook gewoon aan de wasbak) en om alle oefeningen tijden het wassen te doen vergt enige inventiviteit en ook extra tijd. Door mijn slechte geheugen valt het niet mee om de oefeningen te onthouden, wat, wanneer en dan ook nog hoe. Laat staan dat ik kan tellen en tegelijk andere dingen kan doen. Ik ben afgedaald tot het niveau van de mannen en kan nog maar 1 ding tegelijk.

Wat heb je gemerkt aan je lichaam tijdens de 21 dagen?

Aan mijn lichaam niets behalve iets van spierpijn. Kan niet zeggen dat mijn lijf er beter uitziet of voelt.

Hoe voel je je na het maken van MicroBewegingen?

Energie krijg ik er niet van, het kost me alleen energie. Wat ik wel heb is een goed gevoel dat ik het toch maar gedaan heb.

Ga je door met het maken van MicroBewegingen?

Ja, dagelijks!

Heb je nog opmerkingen, aanmerkingen of tips?

De titel vind ik een beetje bedrieglijk, maar ja alles waar slank voor staat verkoopt denk ik dan maar. Als je het alleen van de oefeningen moet hebben zul je niet afslanken, hooguit wordt je lichaam beter gevormd. 
Ik ben heel tevreden over het boek en de oefeningen. Het leest prettig, alles wordt duidelijk uitgelegd en als je net als ik het boek koopt voor de oefeningen en niet als slankheidskuur krijg je zeker waar voor je geld.

Ina, 60 jaar uit Amersfoort over MicroBewegingen

De voornaamste reden dat ik het boek ben gaan lezen is omdat ik zelf al bezig was met microbewegingen. Ik geef les in een zwembad en zei altijd tegen de cursisten; ik ben net AH 2 voor de prijs van 1!
 En met jouw boek heb ik net wat meer handvatten en heb de cursisten het boek laten zien een collega was zo enthousiast dat zij heeft het boek voor zich zelf besteld.

Heb je meegedaan aan de 21 dagen MicroBewegingen Challenge?

Het gaat goed er zijn oefeningen die ik al aan bepaalde huishoudklusjes koppel.

Hoe voel je je na het maken van MicroBewegingen?

Merk wel dat bepaalde bewegingen iets makkelijker gaan.

Ga je door met het maken van MicroBewegingen?

Ja, dagelijks!

Heb je nog opmerkingen, aanmerkingen of tips?

Ik vind het boek ontzettend makkelijk te lezen en de foto’s van jou zelf maakt het ook toegankelijker.
 Het is van uit een persoonlijke ervaring en fijn om te lezen dat de fitness niet altijd zalig makend is.
 Dit is iets wat ik ook al jaren roep. Ik kwam zoveel treffers tegen dat ik het boek ook zelf had kunnen schrijven, maar bevestigd mijn denkwijze.

Tineke, 59 jaar uit Sint Willebrord over MicroBewegingen

Ik heb meegedaan aan de 21 dagen MicroBewegingen Challenge. Dat is goed en prettig verlopen. Door de opbouw van telkens 1 oefening per dag erbij, is het programma goed en makkelijk te volgen. Na 21 dagen had ik de volgorde van de oefeningen er goed in. Ik heb wel mijn eigen volgorde samengesteld, afhankelijk van wat ik die dag doe. De oefeningen heb ik allemaal gekoppeld aan een specifieke plek in mijn huis en kantoor (of in mijn auto), die dus ieder een ‘anker’ zijn geworden voor mijn oefeningen.

Wat heb je gemerkt aan je lichaam tijdens de 21 dagen?

Mijn lichaam raakte vrij snel gewend aan de bewegingen. Ook aan de zwaardere oefeningen, zoals de squats en de lunges. In het begin moest mijn lichaam echt zwoegen tijdens deze oefeningen, maar ik vond het eigenlijk verbazingwekkend hoe snel mijn lichaam zich aanpaste. De contouren van met name mijn dijbenen en bovenarmen zijn inmiddels wat strakker geworden.

Hoe voel je je na het maken van MicroBewegingen?

Ik voel me prettiger en soepeler na de bewegingen, ook krachtiger in mijn spieren en ik heb meer uithoudingsvermogen. Laatst heb ik op een avond in een café enorm staan swingen en dansen. Het viel me op dat ik daarna nog behoorlijk fit was, totaal niet ‘uitgevloerd’.

Ga je door met het maken van MicroBewegingen?

Ja, dagelijks!

Heb je nog opmerkingen, aanmerkingen of tips?

Ik vind het een fantastisch idee dat je op een natuurlijke manier soepel, slank en gezond kunt blijven. Je hebt geen enkel apparaat nodig om effectieve wijze oefeningen te kunnen doen. Alles is zomaar in huis binnen handbereik aanwezig (aanrecht, bad, wastafel, gootsteen, stoel, bank, muur, etc.) om het lichaam op een prettige manier dagelijks te kunnen trainen.
 Samen met het boek (met achtergrondinfo over gezondheid en bewegen én met nog veel meer voorbeelden van bewegingen en oefeningen) vind ik de 21 dagen MicroBewegingen Challenge een zeer geslaagd concept! Dank voor je creatieve en vooral ook pragmatische aanpak, die het mogelijk maakt om lichaamsbeweging makkelijk en effectief inpasbaar te maken in het dagelijks leven.

Download gratis een preview van het boek!

Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare methode om jouw dagelijkse energieverbruik te verhogen zodat je meer calorieën verbrandt en letterlijk beter in je vel komt te zitten. Je hoeft geen extra tijd vrij te maken, het kost geen extra geld en je gaat er niet van zweten. Met heldere informatie over de gevolgen van inactiviteit, de werking van spieren en over voeding word je je bewuster van je eigen lichaam.

Met behulp van het MicroBewegingsprogramma, concrete oefeningen en voedingsadvies volgens de Miss Natural denkwijze, kan iedereen deze methode succesvol toepassen. Met als blijvend resultaat een slank, fit en gezond lichaam zonder het gevreesde jojo-effect. Je kunt hier een gratis preview downloaden van het boek Slank door MicroBewegingen.
Download preview boek Slank door MicroBewegingen

Maak jij al MiroBewegingen?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
petra
Door

petra

op 25 Dec 2015

Ik ben een trouwe bezoeker van de sportschool omdat ik de apparaten nodig heb voor de conditie van mijn benen. Sinds kort heb ik de micro bewegingen toegevoegd aan mijn dagelijks leven. Voel mij daar super bij. het is niet Of Of , het is En En.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 27 Dec 2015

Leuk om te horen Petra :)

Clara ten velde
Door

Clara ten velde

op 07 Jan 2016

Ik wil graag de spieren v/d binnenkant dijbenen verstevigen , Alle spieren van mijn buik strakker , mijn borsten de benodigde spieren en voor mijn binnenkant bovenarmen. Heb jij dat in jouw boek staan ? over de microbewegingen hoe ik dat kan doen ?Liefs Clara

Wynda
Door

Wynda

op 04 Apr 2016

Hallo, Door de microbewegingen heb ik veel meer energie, en voel ik me veel fitter. Ook vind ik het fijn dat er een 21 dagen challenge in het boek staat. Het is echt een aan te raden boek, als je niet veel tijd hebt, want het kost echt micro☺weinig tijd! Groetjes Wynda

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading