datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Doe je mee? 1 September Clean Start 21 Dagen Detox!
05 augustus 2014 
2 min. leestijd

Doe je mee? 1 September Clean Start 21 Dagen Detox!

Hopelijk geniet je van deze mooie zomer en ‘all the good things in life’! BBQ, lekkere hapjes, wijntje… in de vakantie kan ik hier volop van genieten en dat mag ook! Genieten is enorm belangrijk voor je gezondheid, vergeet dat niet.

Na de vakantie vind ik het altijd wel prettig om mijn lichaam eens goed te reinigen door middel van een detox periode. Even pas op de plaats, geen overdaad en mijn lichaam rust geven om zichzelf te reinigen en te ontdoen van toxische stoffen. Omdat het nu eenmaal motiverend werkt om dit niet alleen te doen, lijkt het mij leuk om maandag 1 september met een grote groep Miss Natural leden te starten aan een 21 dagen detox. Ik ontwikkelde hiervoor ‘Clean Start’ 21 dagen detox!

Een detox zorg ervoor dat de giftige stoffen in je lichaam worden afgevoerd, voedingsstoffen beter worden opgenomen en je je energiek, stralend en fit voelt. Clean Start is meteen een goede start naar een gezondere natuurlijke levensstijl. Want veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de heerlijke recepten natuurlijk!

De ideale Detox voor beginners!

De detox zelf is toegankelijk voor iedereen en met name geschikt voor beginners, of je nu al een natuurlijke levensstijl volgt of niet. Wie al natuurlijk eet en leeft zal toch baat hebben bij de detox door de afwisseling van sap- en eetdagen, waardoor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam sneller gebeurt dan gebruikelijk.

Maar de detox kan ook een eerste stap zijn in de richting naar een natuurlijke levensstijl, dankzij de vele tips en adviezen die je krijgt.

Start maandag 1 september 2014

Dag 1 t/m 7 – Afbouwfase

Tijdens deze dagen ga je wennen aan een periode waarin je minder zal eten. Er worden al enkele voedingsstoffen uitgesloten van je dagelijkse dieet en je gaat je eerste (zelfgemaakte) sapjes drinken.

Dag 8 t/m 14 – Detoxfase

De eigenlijke detox duurt 7 dagen. Tijdens deze week worden ‘sapdagen’ afgewisseld met ‘eetdagen’. Op de sapdagen zul je je beperken tot het drinken van vruchten- en groentesappen. Tijdens de eetdagen mag je eten, maar worden er wel bepaalde voedingsstoffen uitgesloten.

Dag 15 t/m 21 – Opbouwfase

Na de detox is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel.

Voor, tijdens en na de detox leer je bovendien alles over de vele voordelen van een detox en hoe je zelf het ontgiftingsproces kunt ondersteunen.

Gratis online workshops 19 en 27 augustus

In een online workshop vertel ik over het nut van ontgiften en de voordelen van een detox en de Clean Start 21 dagen Detox!

Meld je aan voor de online workshop van 19 augustus van 20.00 – 21.00 uur >>>

Meld je aan voor de online workshop van 27 augustus van 20.00 – 21.00 uur >>> 

Doe je mee met de 21 dagen detox?

Handtekening-Miss-Natural
Tip! In het Miss Natural magazine zit een voucher met voordeelcode voor €15,- korting!
Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Isabelle Bullens
Door

Isabelle Bullens

op 18 Aug 2014

Ik wil graag meedoen

Tisserand
Door

Tisserand

op 29 Aug 2014

Een prachtig initiatief waarbij de natuurlijke Detox Massage olie en Detox Badolie van Tisserand Aromatherapie geweldig kunnen ondersteunen met het detox programma. Met o.a. etherische olie van jeneverbes voor een vochtafdrijvende ondersteuning. En ook een heerlijke geur in een basis van jojoba-, moringa en sesamolie.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading