Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

article content

Doe mee met de Week zonder E-nummers!

Doe mee met de Week zonder E-nummers

E-nummers. We horen en lezen er steeds vaker over. Maar wat zijn E-numers nou precies? En hoe schadelijk zijn ze eigenlijk? Dat allemaal ontdek je in de Week zonder E-nummers van Miss Natural!

Tijdens de Week zonder E-nummers ontdek je de gezondheidsrisico’s van het eten van E-nummers en de voordelen van koken zonder E-nummers. Deze inspiratieweek van Miss Natural is bedoeld voor iedereen die graag gezond en puur wil koken zonder pakjes, zakjes en ander voorbereid voedsel. Je ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, adviezen en recepten. Doe ook mee en schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers!

Voor wie is de Week zonder E-nummers?

De Week zonder E-nummers is voor iedereen die meer wil weten over het hoe en wat van E-nummers en lekker en makkelijk wil koken zonder al die schadelijke E-nummers. Tijdens deze week krijg je gratis iedere dag een e-mail met informatie over schadelijke en niet schadelijke E-nummers en kun je genieten van heerlijke recepten. Deze week is dus voor jou, maar ook voor iedereen die je kent die nog met pakjes en zakjes kookt. Ken jij zo iemand? Laat haar of hem dan vooral weten dat ook zij aan de Miss Natural Week zonder E-nummers kunnen deelnemen!

Doe ook mee en schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers >>>

Doe jij mee met de Week zonder E-nummers?

Deel jouw mening

Comment Section

8 reacties op “Doe mee met de Week zonder E-nummers!


Door Willemijn op 18 juni 2013

Doe mee aan een consumentenenquete over E-nummers van een studente Applied Communication Science van Wageningen Universiteit :
http:\\www.onderzoek-enummers.nl


Door hennie op 15 juni 2013

wat voor lekkere hapjes kun je klaar maken ,zonder E 621??
gr hennie


Door Ralf op 16 juni 2013

je kan van alles maken, zolang je verse producten gebruikt hoef je ook niet op het etiket te kijken, maar je kan géén tomaat, ansjovis of oude kaas gebruiken. Die zitten vol met E621.


Door hennie op 15 juni 2013

wat voor lekkere hapjes zijn er ,zonder E 621??
gr hennie


Door Ralf Hartemink op 14 juni 2013

Leuk initiatief, maar foute naamgeving ! Leven zonder E-nummers kán niet, wél kan je leven zonder additieven ! Klinkt muggezifterig, maar wettelijk is een E-nummer een synoniem voor een stof, die óók als additief gebruikt mag worden. Maar het E-nummer maakt geen onderscheid tussen natuurlijk aanwezige E-nummers, of toegevoegde E-nummers. En aangezien ook zuurstof een E-nummer heeft, hou je het nooit een week vol.

Beter de naam dus aanpassen en initiatief handhaven !


Door Miep op 10 juni 2013

Wat een goed initiatief! Ik heb ook meegedaan met de detoxweek en daar heb ik écht veel van geleerd. Wat fijn dat mensen op deze manier kennis kunnen maken met een gezonde leefstijl.


Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!