datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Doe mee met de Week zonder E-nummers!
10 juni 2013 
1 min. leestijd

Doe mee met de Week zonder E-nummers!

E-nummers. We horen en lezen er steeds vaker over. Maar wat zijn E-numers nou precies? En hoe schadelijk zijn ze eigenlijk? Dat allemaal ontdek je in de Week zonder E-nummers van Miss Natural!

Tijdens de Week zonder E-nummers ontdek je de gezondheidsrisico’s van het eten van E-nummers en de voordelen van koken zonder E-nummers. Deze inspiratieweek van Miss Natural is bedoeld voor iedereen die graag gezond en puur wil koken zonder pakjes, zakjes en ander voorbereid voedsel. Je ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, adviezen en recepten. Doe ook mee en schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers!

Voor wie is de Week zonder E-nummers?

De Week zonder E-nummers is voor iedereen die meer wil weten over het hoe en wat van E-nummers en lekker en makkelijk wil koken zonder al die schadelijke E-nummers. Tijdens deze week krijg je gratis iedere dag een e-mail met informatie over schadelijke en niet schadelijke E-nummers en kun je genieten van heerlijke recepten. Deze week is dus voor jou, maar ook voor iedereen die je kent die nog met pakjes en zakjes kookt. Ken jij zo iemand? Laat haar of hem dan vooral weten dat ook zij aan de Miss Natural Week zonder E-nummers kunnen deelnemen!

Doe ook mee en schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers >>>

Doe jij mee met de Week zonder E-nummers?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Miep
Door

Miep

op 10 Jun 2013

Wat een goed initiatief! Ik heb ook meegedaan met de detoxweek en daar heb ik écht veel van geleerd. Wat fijn dat mensen op deze manier kennis kunnen maken met een gezonde leefstijl.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 10 Jun 2013

Bedankt voor je compliment en leuk dat je weer meedoet!

Ralf Hartemink
Door

Ralf Hartemink

op 14 Jun 2013

Leuk initiatief, maar foute naamgeving ! Leven zonder E-nummers kán niet, wél kan je leven zonder additieven ! Klinkt muggezifterig, maar wettelijk is een E-nummer een synoniem voor een stof, die óók als additief gebruikt mag worden. Maar het E-nummer maakt geen onderscheid tussen natuurlijk aanwezige E-nummers, of toegevoegde E-nummers. En aangezien ook zuurstof een E-nummer heeft, hou je het nooit een week vol. Beter de naam dus aanpassen en initiatief handhaven !

hennie
Door

hennie

op 15 Jun 2013

wat voor lekkere hapjes zijn er ,zonder E 621?? gr hennie

hennie
Door

hennie

op 15 Jun 2013

wat voor lekkere hapjes kun je klaar maken ,zonder E 621?? gr hennie

Ralf
Door

Ralf

op 16 Jun 2013

je kan van alles maken, zolang je verse producten gebruikt hoef je ook niet op het etiket te kijken, maar je kan géén tomaat, ansjovis of oude kaas gebruiken. Die zitten vol met E621.

Doe mee met de Week zonder E-nummers!
Willemijn
Door

Willemijn

op 18 Jun 2013

Doe mee aan een consumentenenquete over E-nummers van een studente Applied Communication Science van Wageningen Universiteit : http:\\www.onderzoek-enummers.nl

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading