10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Doe mee met de Week zonder E-nummers!
10 juni 2013 
1 min. leestijd

Doe mee met de Week zonder E-nummers!

E-nummers. We horen en lezen er steeds vaker over. Maar wat zijn E-numers nou precies? En hoe schadelijk zijn ze eigenlijk? Dat allemaal ontdek je in de Week zonder E-nummers van Miss Natural!

Tijdens de Week zonder E-nummers ontdek je de gezondheidsrisico’s van het eten van E-nummers en de voordelen van koken zonder E-nummers. Deze inspiratieweek van Miss Natural is bedoeld voor iedereen die graag gezond en puur wil koken zonder pakjes, zakjes en ander voorbereid voedsel. Je ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, adviezen en recepten. Doe ook mee en schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers!

Voor wie is de Week zonder E-nummers?

De Week zonder E-nummers is voor iedereen die meer wil weten over het hoe en wat van E-nummers en lekker en makkelijk wil koken zonder al die schadelijke E-nummers. Tijdens deze week krijg je gratis iedere dag een e-mail met informatie over schadelijke en niet schadelijke E-nummers en kun je genieten van heerlijke recepten. Deze week is dus voor jou, maar ook voor iedereen die je kent die nog met pakjes en zakjes kookt. Ken jij zo iemand? Laat haar of hem dan vooral weten dat ook zij aan de Miss Natural Week zonder E-nummers kunnen deelnemen!

Doe ook mee en schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers >>>

Doe jij mee met de Week zonder E-nummers?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Miep
Door

Miep

op 10 Jun 2013

Wat een goed initiatief! Ik heb ook meegedaan met de detoxweek en daar heb ik écht veel van geleerd. Wat fijn dat mensen op deze manier kennis kunnen maken met een gezonde leefstijl.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 10 Jun 2013

Bedankt voor je compliment en leuk dat je weer meedoet!

Ralf Hartemink
Door

Ralf Hartemink

op 14 Jun 2013

Leuk initiatief, maar foute naamgeving ! Leven zonder E-nummers kán niet, wél kan je leven zonder additieven ! Klinkt muggezifterig, maar wettelijk is een E-nummer een synoniem voor een stof, die óók als additief gebruikt mag worden. Maar het E-nummer maakt geen onderscheid tussen natuurlijk aanwezige E-nummers, of toegevoegde E-nummers. En aangezien ook zuurstof een E-nummer heeft, hou je het nooit een week vol. Beter de naam dus aanpassen en initiatief handhaven !

hennie
Door

hennie

op 15 Jun 2013

wat voor lekkere hapjes zijn er ,zonder E 621?? gr hennie

hennie
Door

hennie

op 15 Jun 2013

wat voor lekkere hapjes kun je klaar maken ,zonder E 621?? gr hennie

Ralf
Door

Ralf

op 16 Jun 2013

je kan van alles maken, zolang je verse producten gebruikt hoef je ook niet op het etiket te kijken, maar je kan géén tomaat, ansjovis of oude kaas gebruiken. Die zitten vol met E621.

Doe mee met de Week zonder E-nummers!
Willemijn
Door

Willemijn

op 18 Jun 2013

Doe mee aan een consumentenenquete over E-nummers van een studente Applied Communication Science van Wageningen Universiteit : http:\\www.onderzoek-enummers.nl

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.