datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Fertiliteit Congres tijdens de Europese Week van de Vruchtbaarheid 5 t/m 11 november 2018
22 oktober 2018 
7 min. leestijd

Fertiliteit Congres tijdens de Europese Week van de Vruchtbaarheid 5 t/m 11 november 2018

Van 5 – 11 november 2018 vindt de Europese Week van de Vruchtbaarheid plaats. In deze week zal Eva van Zeeland van Miss Natural Lifestyle elke dag een live Talk Show uitzenden op Facebook met de professionals die meewerkten aan Samen Natuurlijk Zwanger Worden. Het wordt een echt online Fertiliteit Congres waar waardevolle kennis gedeeld wordt om direct zelf mee aan de slag te gaan om de natuurlijke vruchtbaarheid te vergroten of zelfs te herstellen. Ook gaat Eva van Zeeland in gesprek met een aantal van de koppels die zwanger zijn geworden. Als kijker kun je vragen stellen gedurende de live uitzending en ook later de opname terug kijken.

Week van de Vruchtbaarheid

Twee jaar geleden werd het voor de allereerste keer georganiseerd: de Europese Week van de Vruchtbaarheid. Nadat dit een groot succes bleek, is besloten hier een jaarlijks terugkerende themaweek van te maken. In Nederland geeft Miss Natural Lifestyle invulling aan deze week die plaatsvindt van 5 tot en met 11 november middels een online congres over vruchtbaarheid.

Week-van-de-Vruchtbaarheid

Nationaal Fertiliteit Congres

Van 5 – 11 november 2018 vindt de Europese Week van de Vruchtbaarheid plaats. In deze week zal Eva van Zeeland elke dag een live Talk Show uitzenden op Facebook. Er zullen professionals zijn als fertiliteitsarts, gynaecoloog, natuurgeneeskundige, lifestyle coach en natuurlijk ook ervaringsdeskundigen. Als kijker kun je vragen stellen gedurende de dagelijkse live uitzendingen en ook later de opname terug kijken.

Alternatieven-voor-IVF

Onderwerpen die in het congres aanbod komen

  1. Zaadkwaliteit verbeteren
  2. Alternatieven voor IUI, IVF en ICSI
  3. Stress en emoties
  4. Samen voorbereiden
  5. Toxische belasting
  6. Voedingssupplementen
  7. Belang van voeding
  8. Wetenschappelijk onderzoek

toxische-belasting

Sprekers Fertiliteit Congres 5 t/m 11 november 2018

Elk dag gaat Eva van Zeeland in gesprek met verschillende professionals gespecialiseerd in fertiliteit. Bekijk hier het complete programma en meld je gratis aan!

Dr. Wim Decleer – Gynaecoloog

Wim-Decleer“Ga eerst op zoek naar de oorzaak, waar kunnen we corrigeren en dan pas eventueel overgaan op verdere medische vruchtbaarheidsbehandelingen. Je moet niet zomaar starten met deze hoogwaardige technologie, maar eerst kijken of de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen is. Dan is het zelfs weer mogelijk om op een natuurlijke wijze zwanger te worden, in de slaapkamer”. Dr. Wim Decleer is geboren in 1961. Hij studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven (België) en werd in 1985 magna cum laude dokter in de heel- en verloskunde. Als postuniversitaire opleiding studeerde hij experimentele heelkunde; ontwikkeling microchirurgie en endoscopische chirurgie. In 1994 startte hij het fertiliteitscentrum in het algemeen ziekenhuis Jan Palfijn te Gent en bouwde dit uit tot een erkend hypermodern en volwaardig fertiliteitscentrum met cleanroom faciliteiten en alle embryologie laboratoriumtechnieken tot en met een Sperma- en Eicelbank.

Drs. Wim Gelderblom – Orthomoleculair therapeut, homeopaat en natuurgeneeskundige

Wim-Gelderblom“Wij leven tegenwoordig in vrijwel continue stress zodat er te weinig herstelmomenten tegenover staan. De natuur heeft het zo geregeld dat overleven vóór voortplanting gaat. De moderne beren waarvoor wij dagelijks vluchten; geldzorgen, slaapgebrek, toxische stoffen, tekorten in voeding, straling, alcohol en nog veel meer! Het niet zwanger kunnen worden geeft natuurlijk ook stress. Stress op zich is niet het probleem, er moet voldoende herstel tegenover staan. Hoe is dat bij jullie? Je kunt wel overdag herstelmomenten hebben, maar je moet vooral herstellen in je slaap”, aldus Wim Gelderblom. Als klassiek homeopaat heeft Wim Gelderblom de orthomoleculaire geneeskunde volgens de Psycho-Neuro-Immunologie bestudeerd en jarenlang gewerkt aan de integratie van deze benaderingen tot een samenhangend systeem van diagnostiek en behandeling. Binnen deze systeembenadering hebben homeopathie, CEASE-therapie, orthomoleculaire geneeskunde, persoonlijk voedingsadvies, lifestyle advies en fytotherapie een plaats binnen een integrale behandelmethodiek.

Mathilde Kuijpers – Vruchtbaarheidsarts en Orthomoleculair KPNI arts

mathilde-kuijpersVan PCOS (verstoring van de hormoonbalans) wordt gezegd dat overgewicht de oorzaak is en PCOS ook in stand houdt, een vicueuze cirkel dus. Waar is het begin van de cirkel? Waar kun je het aanpakken? PSOC is niet voor je leven, zegt Mathilde. Mathilde heeft op diverse plaatsen als assistent gynaecologie/verloskunde gewerkt en heeft een vruchtbaarheidspoli opgezet in een ziekenhuis. De intensieve contacten met deze groep mensen die zij niet alleen medisch begeleidt, maar waarbij vaak ook een belangrijk psychosociaal aspect aan de orde komt sprak haar erg aan. Na bijna 10 jaar is zij in een groot zelfstandig behandelcentrum gaan werken. Daar maakte Mathilde kennis met alle vormen van donorbehandelingen en IVF/ICSI. Bovendien zag zij hoe de patiënt echt centraal kon staan en wat het betekent om aandacht te kunnen geven aan de zorgvrager. Naast vragen over een kinderwens, ziet Mathilde alle vrouwen met een hormonale disbalans zoals PMS, PCOS, overgangsklachten of menstruele migraine.

Fertiliteit-Congres

Prof. Dr. Frank Comhaire- Internist & hormoonspecialist

Frank-Comhaire“Voorheen dachten ze dat er met de zaadkwaliteit van de man niets meer te doen was, maar we kregen meer zwangerschappen in kortere tijd wanneer we naast de klassieke behandeling ook een voedingssupplement toedienden.” Prof. Dr. Frank Comhaire studeerde medicijnen aan de universiteit van Gent (België) en specialiseerde zich in interne geneeskunde, endocrinologie en metabole ziekten. Hij heeft veel onderzoek gedaan op het gebied van mannelijke onvruchtbaarheid, verouderen en de invloed van milieuvervuiling. Hij heeft verscheidene studieboeken geschreven en meer dan 400 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

Maurice Kool MSc. – Therapeut leefstijlgeneeskunde

maurice-kool“Nee, een vogel zorg er voor dat het nest gereed is voordat zij haar eieren legt. Hiermee bedoel ik dat jullie je samen optimaal kunnen voorbereiden; jouw eigen nest, de baarmoeder dient in optimale conditie te verkeren. Maar ook de man heeft een belangrijke rol”. Maurice Kool MSc. is vanaf begin jaren negentig ruim 23 jaar werkzaam in de complementaire gezondheidszorg als leefstijlgeneeskundige waar hij altijd in een medisch centrum vooral tussen huisartsengeneeskunde en psychologie heeft gepraktiseerd. Hij was als wetenschappelijk medewerker, auteur en docent verbonden aan de SOE en het Biomoleculair Medisch Centrum in Den Haag. Later werd hij bij de Natura Foundation hoofdredacteur van het VanNature magazine waar hij tevens de monografieën schreef, de R&D assisteerde en internationaal het therapeutisch spreekuur bemande. Vanaf 2012 heeft hij samen met Jan Lenferink en Joost Vogelaar Nutriphyt in Nederland opgebouwd.

IUI, IVF en ICSI niet als eerste hulpmiddel!

eva-van-zeeland“Geweldig dat het medische traject bestaat, maar niet als eerste hulpmiddel en niet als enige hulpmiddel! Als een zwangerschap uitblijft heeft dit een reden en dan is het belangrijk om de oorzaak van het probleem te verhelpen in plaats van stappen in het proces over te gaan slaan zoals met IUI, IVF en ICSI gedaan wordt”.  Eva van Zeeland, ervaringsdeskundige, orthomoleculair lifestyle coach, moeder van 3 kinderen en bekend van Miss Natural Lifestyle, heeft een jaar lang 8 koppels met een onvervulde kinderwens gevolgd. Zij heeft hen succesvol begeleid met het Pre-Conceptie Plan en samen met hen en verschillende professionals gezocht naar de oorzaak van hun onvruchtbaarheid. Inmiddels zijn 6 van de 8 koppels zwanger geworden en hiervan zijn al 4 baby’s geboren! Eva weet uit eigen ervaring dat natuurlijk zwanger worden niet vanzelfsprekend is. Ruim 5 jaar heeft zij er de eerste keer over gedaan om zwanger te worden. Na een medisch traject van 6 x IUI, 1 x IVF en 1 x ICSI is zij in 2010 semi-natuurlijk zwanger geworden van tweeling Bob en Lex. In 2014 werd zij na het veranderen van haar levensstijl, het volgen van een detox en het gebruik van voedingssupplementen spontaan zwanger binnen twee weken. Haar dochter Indy werd in 2015 geboren.

Ervaringsverhalen van koppels

Eva van Zeeland zal ook praten met enkele van de koppels die meededen met Samen Natuurlijk Zwanger Worden. Een jaar lang heeft zij 8 koppels met een onvervulde kinderwens gevolgd. Zij heeft hen succesvol begeleid met het Pre-Conceptie Plan en samen met hen en verschillende professionals gezocht naar de oorzaak van hun onvruchtbaarheid. Inmiddels zijn 6 van de 8 koppels zwanger geworden en hiervan zijn al 4 baby’s geboren! Tijdens het Nationaal Fertiliteits Congres delen zij hun persoonlijke verhaal.

Dit gratis congres is interessant voor iedereen met een kinderwens en voor professionals die te maken krijgen met vruchtbaarheidsproblemen.

Is deze boodschap niet voor jou bedoeld, maar ken je stellen bij wie zwanger worden niet vanzelf gaat? Wijs ze dan op deze oproep, alvast bedankt voor het delen!

Doorbreek het taboe. Ik ben 1 op de 6 en ervaar problemen met zwanger worden.

europian fertilitie weekDe Europese koepelorganisatie Fertility Europe heeft deze eerste week in november aangewezen als European Fertility Week. Freya sluit hierbij aan in Nederland om dit thema extra voor het voetlicht te brengen.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine