datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Food Matters; omdat voeding er toe doet!
19 september 2011 
2 min. leestijd

Food Matters; omdat voeding er toe doet!

Hippocrates zei het heel lang geleden al: Let thy Food be thy Medicine and thy Medicine be thy Food. Vertaald naar het Nederlands: Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.

Deze spreuk is zo’n beetje het motto van Food Matters en past helemaal binnen het Miss Natural concept. James Colquhoun en Laurentine ten Bosch zijn de initiatiefnemers en hebben van Food Matters een wereldwijd platform op het gebied van gezonde voeding en een gezonde leefstijl gemaakt.

Op de website kan je je gratis aanmelden voor de Engelstalige nieuwsbrief, altijd interessant om te lezen zo kan ik uit ervaring zeggen, er is een webshop, een forum waar je al je vragen over voeding en gezondheid kunt stellen etc.

Ook kan je zogenaamde “actie plannen” vinden op Food Matters; bijv. een Detox en Gewichtsverlies Actie Plan en een Hart Gezondheid Actie Plan. In deze actie plannen worden stappen beschreven die kunnen leiden tot kilo’s minder en/of een betere hart gezondheid.

Veel beroemdheden op het gebied van voeding etc. zijn erg enthousiast over Food Matters, denk hierbij bijv. aan David Wolfe, Christiane Northrup, John Gray, Charlotte Gerson en Rory Freedman (schrijfster van het boek Skinny Bitch).

Bekijk gratis de documentaire Food Matters

Food Matters is bovendien erg bekend geworden door de gelijknamige documentaire die verkrijgbaar is via de webshop maar binnenkort (tussen 2 en 8 oktober 2011) een week lang gratis te bekijken is op hun website! Je kunt je hiervoor aanmelden. De documentaire werd oorspronkelijk gemaakt om de vader van initiatiefnemer James van zijn vermoeidheidssyndroom, depressies en angsten af te helpen. Doordat dit succesvol verliep, ontstond er wereldwijd een golf van belangstelling. Inmiddels is de documentaire in 9 talen verkrijgbaar en al door honderd duizenden mensen bekeken.

Maak zelf de juiste keuze voor je gezondheid

Na het zien van Food Matters kan je zelf de juiste keuzes maken voor je eigen gezondheid en die van je familie. De meest vooraanstaande voedingswetenschappers leggen in interviews o.a. uit hoe je voeding als medicijn kunt gebruiken, wie vitamines nodig heeft, of biologisch beter is, of ons voedsel wel/niet veilig is, hoe je op een natuurlijke manier je cholesterolgehalte kunt verlagen etc. Ondanks de vele miljarden die jaarlijks aan medicijnen etc. worden uitgegeven, zijn we niet gezonder geworden en deze documentaire laat zien dat een behandeling die meer aandacht aan voeding besteedt, vaak effectief kan zijn.

Bekijk hier de officiële trailer van Food Matters

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r4DOQ6Xhqss[/youtube]

Ben jij enthousiast over Miss Natural, dan zal je dit zeker ook zijn over Food Matters!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Ellen Oppenhuis
Door

Ellen Oppenhuis

op 19 Jan 2012

Is er ergens een nederlandse vertaling te verkrijgen of te zien van de officiele uitvoering van foodmatters.Met vriendelijke groet, Ellen Oppenhuis

Wendy
Door

Wendy

op 15 Feb 2012

Hoi Ellen,Ik heb de dvd gekocht bij www.rawfoodsuperfood.nl. Deze heeft ondertiteling.Groetjes Wendy

Paula Pulmans
Door

Paula Pulmans

op 20 Feb 2012

hoi Wendy, ik heb net op de site gekeken en daar staat Opmerking: Deze dvd is alleen in het Engels verkrijgbaar en bevat geen ondertiteling in het Nederlands. groetjes Paula

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine