datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Frecious Green Shakes voor jou getest!
13 februari 2013 
4 min. leestijd

Frecious Green Shakes voor jou getest!

Bij Miss Natural zijn we dol op gezonde sapjes van groenten en fruit. Ik maak deze meestal zelf, maar daar heb ik niet altijd tijd voor en, als ik eerlijk ben, zin in. Blij verrast was ik dan ook toen ik de website van Frecious Green Shakes tegenkwam. Frecious is het nieuwe merk van gezonde, natuurlijke sapjes die in gemakkelijk mee te nemen flesjes worden geleverd. Tijd voor een test!

Waarom aan de sapjes?

In onze moderne, veeleisende tijd hebben we meer voedingsstoffen nodig, terwijl we er steeds minder in stoppen. Als je dat structureel doet, dan loopt je machine niet zoals ‘ie kan. Je voelt je moe, lusteloos, bent langer ziek dan je had gehoopt of je bent
nooit ziek, maar voelt je ook niet écht fit. Om deze reden gebruiken veel mensen voedingssupplementen. Maar waarom vitaminepillen nemen, als er een natuurlijk en beter alternatief is? Groente dus. Door deze te verwerken in sappen is het nog makkelijker om je lichaam te voorzien van de nodige vitaminen, mineralen en vezels.

Het drinken van een Frecious Green Shake per dag zorgt ervoor dat je alles binnen krijgt wat je nodig hebt om nog meer van het leven te kunnen genieten. Eén flesje staat zelfs gelijk aan het eten van één kilo groenten en fruit. En voor de levensgenieters die soms ‘zondigen’: na een avondje uit, is een Frecious Green Shake de ideale manier om te detoxen en je lichaam weer in balans te brengen.

Frecious Green Shakes gebruiken

Op de website van Frecious kun je duidelijk lezen hoe je de sapjes kunt gebruiken. Voor dagelijks gebruik wordt aangeraden om elke werkdag een flesje te drinken op een nuchtere maag, een half uur voor het ontbijt. Eerst drink je een glas water, dan het flesje Frecious en na een half uur weer een glas water. Dat is nodig om de vrijgekomen afvalstoffen zo snel mogelijk af te voeren.

Naast het dagelijkse gebruik, kun je Frecious Green Shakes gebruiken voor een sapvastenkuur van drie dagen, waarbij je enkel op sappen leeft. Of voor een sapkuur van een week of maand, waarbij je drie keer per dag, een half uur voor elke maaltijd, een flesje leegdrinkt. Om het effect van Frecious goed te kunnen testen heb ik dit drie dagen lang gedaan.

De ‘drie dagen Frecious-test’!

Ik kreeg van Frecious negen flesjes om te testen, in de drie varianten: Celery Slim (hoofdbestanddeel: bleekselderij), Carrot Care (wortel) en Heart Beet (rode biet). Van de namen werd ik meteen al blij!

De flesjes werden ingevroren geleverd in een doos met icepack en konden meteen de diepvries in. Door de sapjes meteen na productie in te vriezen blijven deze natuurlijk langer vers. De eerste drie sapjes (alle smaken) heb ik direct in de koelkast gezet voor de volgende dag.

De volgende dag begon ik met ‘Heart Beet’. Dit sapje bestaat uit: biet, appel, peer, komkommer, pastinaak (alleen in het seizoen), citroen en basilicum. Een heerlijke frisse sap om je dag mee te beginnen! Via de twitter van Frecious vernam ik ook dat dit sapje ideaal was voor wanneer je ging sporten. Dat was ik nou net van plan die dag, dus dat kwam mooi uit.

Voor de lunch nam ik ‘Celery Slim’, bestaande uit: komkommer, appel, bleekselderij, broccoli, limoen, munt, stevia, gember en tarwegras. Weer zo’n verrassend verfrissend sapje! De mensen die op dat moment mij het flesje zagen drinken, vroegen meteen of ik op dieet was en vonden het maar raar dat ik vrijwillig ‘zo’n groen drankje’ dronk. Maar echt, het was heerlijk!

Het laatste drankje van de dag was ‘Carrot Care’. In dit flesje zaten: wortel, ananas, appel, limoen, goji-bessen en gember. Je raadt het al: ook dit was weer genieten.

De conclusie

Tijdens de ‘drie dagen Frecious-test’ heb ik elke dag genoten van de drie verschillende shakes. Tijdens de eerste twee dagen had ik wel wat meer last van hoofdpijn, vooral in de ochtend. De derde dag heb ik daarom het wortel-sapje als eerste gedronken en het bietensapje als laatste, dat scheelde!

Na de drie dagen had ik behoorlijk wat extra energie en zat ik goed in mijn vel. Ik merkte dat de flesjes echt boordevol voedingsstoffen zitten en ik heb het idee dat dit meer is dan in mijn eigen gemaakte sapjes. Wel denk ik dat het voor diegenen die niet gewend zijn om regelmatig groentensap te drinken, beter is om je te beperken tot een flesje per dag. Persoonlijk lijkt het me heerlijk om ook eens een sapkuur van een maand te doen, misschien komend voorjaar.

Overigens heb ik de sapjes ook alledrie aan mijn zoon van vier laten proeven. Op de website van Frecious staat vermeld dat dit geen kwaad kan, zolang er niet meer dan een flesje per dag wordt gedronken. Peuters zouden genoeg moeten hebben aan 100 ml (een half flesje). Grappig is dat hij alleen de rode en de oranje wilde proeven, want groen is natuurlijk bij voorbaat niet lekker… Maar de smaken niet hij geproefd had, vond hij wel allebei lekker!

Win 1 van de 5 Frecious Green Shake pakketten!

Ben jij nieuwsgierig geworden en zou je de Frecious Green Shakes ook graag willen testen? Dat kan! Miss Natural mag maar liefst vijf pakketten van 9 flesjes weggeven, t.w.v. €39,-!

Wat moet je daarvoor doen? Laat in een reactie onderaan dit artikel weten waarom jij zo graag de Frecious Green Shakes wilt testen. De leukste, meest inspirerende of mooiste reacties worden uitgekozen!

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt hier gratis lid worden.

Waarom wil jij Frecious Green Shakes testen?

De 5 winnaars zijn geworden:

Kim van T., Ramona R., Peggy van der P., Linda van V. en Claudia. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een pakket met 5 Frecious Green Shakes. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Linda
Door

Linda

op 13 Feb 2013

Dat mijn lichaam net die extra kick nodig heeft die de Frecious Green Shake zou kunnen geven, is mij wel duidelijk. Ik ben momenteel bezig met het laatste half jaar van mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Het verloopt de laatste tijd allemaal niet zo soepeltjes, o.a. door vele afwijzingen bij het solliciteren voor een afstudeeropdracht (door de bezuinigingen schijnt men daar geen tijd voor te hebben). Stress is voor mij de laatste tijd hierdoor geen vreemd woord; iets dat ik zowel geestelijk als fysiek merk. Het punt is nu echter dat ik wel hard aan de bak moet de komende tijd, omdat ik in september, wanneer ik straks afgestudeerd ben, voor 3 maanden in mijn eentje op 'zelfontdekkingsreis' naar Azië ga. Ik ga hier o.a. vrijwilligerswerk doen en op een 10-daagse Vipassana-retraite in een boeddhistisch klooster. Ik heb echt het gevoel dat dit een reis is die ik nodig heb voor mijn persoonlijk ontwikkeling, aangezien ik de laatste tijd best wel in de knoop zit met mezelf. Maar nu komt het dus waarom ik dit allemaal vertel: Ik mag dus geen studievertraging oplopen, anders ben ik niet op tijd klaar met school voor mijn reis! En dat wil ik koste wat kost voorkomen uiteraard! Om dat voor elkaar te boksen kan elke energie/gezondheidsboost mij zeker helpen, zoals in de vorm van de Frecious Green Shakes! Ik hoop dus echt dat ik kans maak op deze Shakes, om me te helpen zodat ik er nog even een half jaartje flink tegenaan kan om daarna naar Azië te vertrekken! Groeten, Linda

monique
Door

monique

op 13 Feb 2013

Oww wat geweldig dat dit nu op de markt is!!Ik wil het heel graag proberen, omdat ik sapjes zelf lastig vindt om te maken. In de ochtend is er hier geen tijd voor en de biologische produkten zijn ook lastig te verkrijgen (wat ik overigens echt niet snap in een stad!?). Ik geloof er in dat sapjes een goede aanvulling zijn voor mijn suikervrij eten! Aangezien ze niet goedkoop zijn, zou ik ze graag eerst willen proberen en als ze de goede voedingsstoffen bezitten en mij mijn energie weer terug geven, ben ik verkocht! liefs monique

Jolien
Door

Jolien

op 13 Feb 2013

Ik ben op het moment een beetje mijn levensstijl aan het omgooien en in een Miss Natural aan het veranderen ;) Dat kost veel tijd en energie, want er zijn zoveel zaken waarmee je rekening moet houden. Daarnaast wil ik ook nog eens 10 kilo afvallen, dus extra energie voor het sporten zou ook behulpzaam zijn! Please, please, please, ik wil graag die flesjes :)

Wendy Visser
Door

Wendy Visser

op 13 Feb 2013

De afgelopen ietwat teveel hooi op mijn vork genomen. Voor alles en iedereen klaarstaan en mezelf vergeten, gevolg burnout. Nu heel langzaam aan het terugkrabbelen en met de suikervrije dagen is dat al enigszins aan het lukken voor wat betreft de energie! Met een sapkeur even alle gifstiffen het lijf uitkrijgen en dan kan ik weer gaan bouwen en de mensen inspireren voor een natuurlijke gezonde levensstijl! WOW!!

Susan svkodc
Door

Susan svkodc

op 13 Feb 2013

Mag ik ook meedingen voor mijn zus? Zelf maak ik elke dag een biologisch groen/roze/oranje of net wat voor een kleur sapje of smoothie, dus voor mezelf hoef ik niet te winnen. Mijn zus is echter alleenstaande moeder geworden en staat nu 24/7 alleen voor de zorg van haar zoontje. Naast haar baan, zorg en koken heeft ze dus weinig tijd over voor ontspanning. Ik gun haar zo erg dit pakket, waardoor ze 9 ochtenden minder tijd kwijt is aan haar ontbijt maken en ondertussen ook op een makkelijke manier haar vitaminen/mineralen binnenkrijgt!

Henriette
Door

Henriette

op 13 Feb 2013

Ik ben geconfronteerd met hartproblemen en hoge bloedsuiker......natuurlijk kies ik voor een gezond en gelukkig leven en miss natural helpt mij daar al bij. Je snapt wel dat ik ook de sapjes graag zou willen uitproberen en te weten komen of ze ook voor mijn lichaam een positief effect hebben zodat ik ze verder kan gaan gebruiken.

Janneke
Door

Janneke

op 13 Feb 2013

Hoi!! Na een paar daagjes carnaval vieren moet mijn lijf echt weer even op reset! Deze sapjes zijn daarbij geen overbodige luxe en gaan mijn brakke lijfje vast heel goed helpen weer vlotjes terug in balans te komen. Er tegenaan weer, grote schoonmaak!

shirls
Door

shirls

op 13 Feb 2013

Vorig jaar september kreeg ik te horen dat ik borstkanker heb.Als single moeder een grote shock voor mij en mijn dochtertje. Alhoewel ik al redelijk gezond leefde, was dit voor mij aanleiding om nog meer aandacht te geven aan mijn voeding. Elke dag (groene) smoothies en veel orthomoleculaire supplementen, naast de reguliere behandeling, waar ik na een hoop twijfel, toch voor heb gekozen. De chemokuren waren zwaar, maar door het juicen en gezonde eten, ben ik er redelijk doorheen gekomen. De laatste tijd had ik alleen geen energie meer om elke dag vers sap te maken, dus ik stapte meer over naar flessen sap uit de natuurwinkel.Als alles achter de rug is wil ik alle medicatie uit mijn lichaam en dan flink detoxen. De nieuwe Frecious shakes wil ik dan ook heel erg graag proberen! Lieve groet

Monica
Door

Monica

op 13 Feb 2013

Ik zag de sapjes op Facebook en dacht ik ga meteen meedoen met de prijsvraag! Dit is precies waarnaar ik op zoek ben! Gezonde sapjes waarvoor je niet zelf in de weer hoeft. Ik heb zeker een half jaar dagelijks 's morgens om 6.00 uur netjes mijn groentesapjes staan persen en dat beviel op zich prima, maar het was een heel gedoe ook met het schoonmaken van de juicer enz. Ik probeer wel zoveel mogelijk groente binnen te krijgen op een dag (boots ook vaak de salades e.d. na van Miss Natural, bedankt daarvoor! :) ), maar een beetje extra vitamines en mineralen is zeer welkom. Kom maar op met dat pakket dus ;-) Het is erg welkom!

Arianne de Nood
Door

Arianne de Nood

op 13 Feb 2013

Ik ben gek op dit soort producten! Het zou mooi zijn wanneer je de sapjes ook op b.v. het station kan kopen want daar loop ik altijd maar te zoeken, maar nauwelijks iets gezonds te koop. Ik zou ze graag proberen, de smaak combinaties lijken me erg lekker. En ik kan wel wat extra voedingsstoffen gebruiken: ik geef nu ruim 6 maanden borstvoeding en ben van plan daar voorlopig mee door te gaan, dus gezond eten staat bij mij bovenaan zodat mijn zoontje voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en ik ook om voldoende energie te blijven houden!

Alina
Door

Alina

op 13 Feb 2013

wauw wat gaaf, hoop echt dat dit binnenkort gewoon op veel plekken beschikbaar zal zijn! ik ben op dit moment nu in mijn laatste 2 maanden van school, na 3 jaar eigenlijk helemaal te hebben moeten stoppen door mijn ziekte. Doe nu dus 2 jaren in 1 met mijn eindexamenjaar erbij, want wil school zo graag afmaken en echt de wereld ingaan. Heb in deze afgelopen jaren wel heel veel over mezelf geleerd en een aantal terreinen ontdekt die wat zwak zijn voor mij. Door mijn eetstoornis heb ik eigenlijk mezelf moeten dwingen om te kiezen voor wat ik echt wil, en dat is eigenlijk toch om gewoon weer gelukkig te zijn en te kunnen 'leven' en genieten van alles om me heen (en niet steeds maar geobsedeerd te zijn met eten). Ben op dit moment wel nog steeds onzeker en durf nog niet heel veel 'extreme' dingen te eten, maar ik heb gemerkt dat met voeding die echt goed voor me is het wel veel makkelijker gaat. Ik heb er dan 'vrede' mee dat het me alleen maar goed zal doen en energie zal geven. Daarom zou ik deze shakes echt zeker willen proberen en hopelijk dat het me nog voor deze laatste zware maandjes een boost van energie zal bezorgen! Liefs, A.

Lydia
Door

Lydia

op 13 Feb 2013

Al ruim een jaar bezig met deze nieuwe levenstijl, bevalt me heerlijk! en voel me super. De sapjes zijn nogal een grote berg waar ik tegenop kijk! qua werk.. en ik weet niet zo goed hoe. Dit zou een fantastisch opstart zijn! Het zou geweldig zijn dus! Kom maar op :D

Judith
Door

Judith

op 13 Feb 2013

Ik doe mee voor onze dochter van bijna 18 die zit sinds december aan de cambridge voeding 800. En ze is al 13 kilo afgevallen, nog 12 te gaan. En dan kan ze vol zelfvertrouwen verder, het zelfvertrouwen is nu ook al een stuk beter geworden. naast cambrdige is het verstandig om goed op je voedingsstoffen te letten. En ik denk dat de fecious flesje daar goed voor kunnen dienen.

Kim
Door

Kim

op 13 Feb 2013

♦ Wat een interessant bericht, veel nieuws, leuke weetjes en inzicht. Een gezonde body & mind, met met Miss Natural Lifestyle zo betaamt. Geef mij maar een proevertje van elk sapje, Ik ben héél nieuwsgierig, dit is géén grapje! Als zwemster en yogi houd ik me kwiek en fit, in mijn zoektocht naar harmonie, is Frecious Green Shake mijn nieuw doelwit! ♥ L o v e ♦ K i m

eva van asperen
Door

eva van asperen

op 13 Feb 2013

wat een leuke actie! ik heb zelf geen juicer, maar zou welgraag sapjes willen gaan drinken voor mijn gezondheid (ik heb me). op dezemanier kan ik het mooi eens uitproberen voordat ik een juicer aanschaf (ben flink ervoor aan het sparen) groetjes eva

V☺nnieb
Door

V☺nnieb

op 13 Feb 2013

Al een tijdje ben ik zoekende. Vegetariër worden of toch Pescotariër. Nu ga ik de uitdaging: 40 dagen minder vlees en vis eten, aan. A.s. maandag begin ik. Op maandag eet ik sowieso geen vlees, denk aan: Meet free Monday ;-) Ik zou heel graag deze sapjes willen proberen. Ben er erg nieuwsgierig naar omdat ik te weinig groenten en fruit eet, als ik het met deze sapjes kan compenseren zou ik erg blij zijn. Als ik wordt uitgekozen dan schrijf ik er een review over, op mijn website ;-)

sophie bakkenes
Door

sophie bakkenes

op 13 Feb 2013

Ik zou dit graag willen proberen vooral omdat het aansluit met de weg die ik nu volg met cleaning eating. En om mijn dochtertje en kennis mee te laten maken dat gezond ook super LEKKER kan zijn en dat je je beter en energieker door wordt. Dus ik kan niet wachten !!! Groetjes Sophie

Diana Verdonk
Door

Diana Verdonk

op 13 Feb 2013

Niks geen leuke, mooie of inspirerende reactie.. ik snak gewoon naar energie!! Ik eet voor m'n gevoel bergen groenten, laat de verkeerde dingen staan, maar m'n lijf wil nog niet echt luisteren. Misschien wel naar deze sapjes?? Hope so!! Dan ben ik een stuk gezelliger :-)

Marijke
Door

Marijke

op 14 Feb 2013

Ik drink wel iedere dag een glas uitgeperste sinaasppel/ciroen sap. Ik heb zelf geen juicer en ben er al wel een tijdje over na aan het denken. Maar je moet dan wel veel ingrediënten in huis hebben om het een beetje smakelijk te maken en het kost best wel tijd lijkt me. Ik heb al wel op de site van Frecious gekeken. Het lijkt me wel supergezond, maar de flesjes zijn wel zeer prijzig. Daarom wil ik via Miss Natural wel een gokje wagen om deze flesjes te mogen proberen.

Viola
Door

Viola

op 15 Feb 2013

Leuk artikel, toevallig had ik over ze gelezen in de jackie en was heel nieuwschierig. Heb nog nooit een detox gedaan en wil dit heel erg graag doen. Dit artikel (naast de jackie) is trouwens de enige (onafhankelijk) review over frecious die ik kan vinden.

Jose
Door

Jose

op 15 Feb 2013

ik ben met pensioen gegaan en van actief werk is het meer zitten geworden. Mijn lichaam reageert hier op. Met de stoelgang heb ik best wel problemen en kan met deze drankjes en heel stuk verminderen ( ? eerst zien en dan geloven) ik probeer er wel zoveel mogelijk aan te doen maar het lukt met tijden helemaal niet. Veel water drinken is ook niet de oplossing, maar bij deze drankjes kan het wel omdat het de doorstroom wat zal vergemakkelen.

Agnes
Door

Agnes

op 16 Feb 2013

Ik win eigenlijk nooit iets (behalve toen ik 11 was een seizoenskaart voor Ajax, maar dat is net zoiets als een man een jaarabonnement op de Viva laten winnen), dus daarom lijkt het me héél erg leuk om dit pakket te mogen ontvangen. Ik ben dol op (groene) sapjes, maar heb er ivm m'n drukke baan in het theater en het elke dag fabriceren van gezonde maaltijden niet altijd tijd voor. Een levenslang abonnement op een gezond lichaam zou met dit pakket geboren kunnen worden :-) 

Mercedes
Door

Mercedes

op 16 Feb 2013

Ik lees hierboven allemaal lovende reacties. Zelf denk ik best wel gezond bezig te zijn, maar lig nu al 3 dagen met flinke koorts op bed. Dus misschien is het juist goed om een opkikker te krijgen. Warme groet, Mercedes

Esmee
Door

Esmee

op 17 Feb 2013

Als eerste wat geweldig "winactie"! Ik ben moeder van 3 dochtertjes. Omdat ik vaak moe ben en weinig energie heb, heb ik dit altijd gegooid op "drukte". Maar wil me nu meer gaan verdiepen in biologische voeding in de hoop om meer energie te krijgen. Omdat er zoveel informatie is en er zoveel is waar je rekening mee moet houden in je nieuwe eetpatroon, weet ik even niet waar ik moet beginnen. Deze Frecious Green Shakes lijken me perfect om mee te starten. Met de hoop dat ik hierdoor ook een stuk fitter voel.

Joella
Door

Joella

op 18 Feb 2013

Door een wat stevige wortel, is er een stuk van mijn juicer afgebroken, waardoor de groenten me om de oren vliegen als ik hem gebruik! Frecious Geen Shakes zouden mij helpen om mijn lijf en keuken schoon te houden.

Ellen Barendregt
Door

Ellen Barendregt

op 18 Feb 2013

Ik wil al langer groente- en fruitsappen proberen maar ik zie er erg tegenop, groente bij je ontbijt! Maar ik hoor zulke goede verhalen over veel meer energie, en dat kan ik wel gebruiken. En deze flesjes zien er wel heel goed uit, dus mag ik ze proberen? (En daarna natuurlijk mijn ervaringen delen....)

Annelien
Door

Annelien

op 18 Feb 2013

Ik zou HEEL GRAAG een pakket willen uitproberen. Ik zoek naar wegen om op een vriendelijke manier te detoxen. Dit omdat ik nu eenmaal veel (fysiek)werk doe. Ik kan me daardoor niet veroorloven om allerlei kuren te volgen die dagen of weken duren. Daarnaast vind ik het erg moeiljk om de benodigde groenten en fruit op een dag binnen te krijgen, dus dit zou voor mij wel eens een uitkomst kunnen zijn! Alvast bedankt :) Groetjes Annelien

Jacolien van Bemden
Door

Jacolien van Bemden

op 18 Feb 2013

Graag zou ik ze willen om aan onze zoon(17) mee te geven naar de opleiding! Hij doet VEVA(vakmanschap en veiligheid) en hebben het soms zo druk dat lunchen erbij inschiet! Maar dit kun je makkelijk tussendoor nuttigen.Zodoende krijgt hij voldoende binnen!

Eva V
Door

Eva V

op 18 Feb 2013

Ik zou de sapjes heel graag willen testen omdat wij binnenkort starten met de laatste behandeling om onze kinderwens te vervullen; IXI in het Radboud ziekenhuis. We proberen nu beide zo gezond mogelijk te leven; geen suiker, geen lightproducten, veel bewegen en we zorgen voor genoeg ontspanning dat we zo veel mogelijk kans hebben dat deze behandeling aanslaat. De sapjes zouden zeker kunnen bijdragen aan onze gezondheidsmood!

Vicky
Door

Vicky

op 18 Feb 2013

Deze shakes zijn super en de service van de firma is ook super. Ik heb ze al eens besteld, een hele kleine hoeveelheid om eens te testen, want ik ben nog maar begonnen aan mijn zoektocht in de sapjes. Ze waren inderdaad veel lekkerder dan ik had kunnen denken. En zo heerlijk fris, een echte opkikker. Ik ben wel benieuwd of het me zou lukken om op die 3 smaken een volledige detoxkuur te volgen. Ik ben zeker kandidaat om zo'n pakketje te winnen. Ik weet zeker dat ik goed kan gebruiken :-)

Iris
Door

Iris

op 18 Feb 2013

Met een dochter van 2 jaar, en een tweede op komst probeer je toch zo gezond mogelijk te leven. Ik maak soms al smoothies, in een blender, voor mij en mijn dochter als ontbijt. als hij klaar is schenk ik het in een groot glas waar ik 2 rietjes in steek, dan lopen we samen al ''Smoothie Time! Smoothie Time! Smoothie Time!'' roepend naar de bank en drinken we het samen op. Dit is altijd al erg leuk. Maar met een blender kun je natuurlijk niet alles verwerken, Ik zit al weleens vaker naar een slowjuicer te kijken maar deze zijn toch erg kostbaar, Het lijkt me leuk om deze flesjes is uit te proberen, een goede (en makkelijke) afwisseling zodat ik nog veel vaker ''smoothie time" met mijn dochter(s) kan beleven!

Rianne
Door

Rianne

op 18 Feb 2013

Het maken van groene smoothies is nog als een berg waar ik niet over heen kom. Het lijkt wel koud water vrees.... Terwijl ik met mijn drukke gezin en de grote zorg voor onze gehandicapte zoon deze extra vitamientjes prima kan gebruiken om fit en gezond te blijven.

Anne-Sophie
Door

Anne-Sophie

op 18 Feb 2013

My frecioussssss...

Mandy
Door

Mandy

op 18 Feb 2013

Het maken van sapjes deed ik tot vorig jaar zelf. Helaas gaat er teveel tijd in zitten als je 40 uur per week werkt en daarnaast 4 dagen per week sport en het huishouden moet runnen. Om over sociale contacten nog maar niet te spreken... Ik zou het ontzettend fijn vinden om sapjes te vinden die net zo lekker zijn als verse zelfgemaakte sapjes. De sapjes van Frecious bevatten veel verschillende ingredienten die je vaak niet allemaal tegelijk in huis haalt. Ik ben benieuwd!

Sonja Renfurm
Door

Sonja Renfurm

op 18 Feb 2013

Ik maak iedere dag zelf mijn groene smoothies maar zoveel groenten , 1 kilo !!! krijg ik niet in mijn flesje! Ben dus ook reuze benieuwd naar deze flesjes.

Conny
Door

Conny

op 18 Feb 2013

Geen smoesjes verzinnen, ik wil ze gewoon graag proberen : ) !!!!!

loreen
Door

loreen

op 18 Feb 2013

Voor mij is heel normaal om gezond en biologisch te eten! Toch ben ik door de stress de laatste tijd heel ongezond gaan eten. Ik ben afgelopen weekend met spoed geopereerd en juist voor mijn gezondheid zou ik nu wel wat extra vitamines kunnen gebruiken. Toch lijk ik die knop niet om te kunnen zetten, immers geeft het ongezonde eten tijdelijk even troost. Echt een leuk en inspirerende reactie is dit dus niet, maar toch wou ik dit even delen:)

Marieke
Door

Marieke

op 18 Feb 2013

Ik zou heel graag deze sapjes willen proberen! Na de kerst heb ik een zeer hevige allergie aanval gehad. Mijn lichaam sloeg totaal op hol en ik kreeg verschrikkelijke uitslag over mijn hele lichaam en koorts. Met behulp van vitamines en goed eten ben ik er weer boven op, maar nu staan de boompollen al weer voor de deur en vrees ik voor de volgende reactie...

Saskia
Door

Saskia

op 18 Feb 2013

Uiteraard zou ik ook heel graag de flesjes sap willen proberen en kan ik verschillende redenen bedenken voor het waarom, die door anderen ook reeds zijn genoemd, MAAR na het lezen van de reeds gegeven reacties, sprong bij mij de reden van shirls (13-02-13 om 11.32u) boven alle anderen eruit. Ik kan me (gelukkig) niet voorstellen wat zij heeft meegemaakt en nog steeds meemaakt, maar ik begrijp wel dat ze, als het zover is, zou willen detoxen met behulp van deze sapjes. Dus geef haar a.j.b. zo'n pakket!

Ceesa
Door

Ceesa

op 18 Feb 2013

Ik wil ze graag winnen voor mijn man. Hij heeft twee linkerhanden in de keuken....maar zou zo graag alles doen om gezond te leven. Ook heeft hij astma, waardoor zuivel en suiker uitgebannen zijn. Zulke heerlijke sapjes zijn dan een traktatie!!

Anny
Door

Anny

op 18 Feb 2013

Hoi, zit nu met de griep thuis, het virus heeft ons toch nog te pakken gekregen ook al hebben we geen carnaval gevierd. Dus even de afvalstoffen kwijt raken is wel nodig en weer op krachten komen. Ik wil al langer smoothies gaan maken maar neem daar niet de moeite voor in de ochtend, dus zo wel een mooie manier om het eens uit te proberen.

Do
Door

Do

op 18 Feb 2013

Het lijkt me heerlijk om dit te proberen. Aangezien ik een glutenallergie heb en niet alles meer kan eten maar wel veel groenten en fruit lijkt me dit heerlijk als ik vlug moet.

Ellen
Door

Ellen

op 18 Feb 2013

Heel graag zou ik deze shakes willen testen! Ik ben zelf 3 keer in de week bezig met het maken van "gezonde" shakes om 6 uur in de ochtend. Ik zou het prettig vinden deze shakes te mogen testen. Wellicht dat deze in de toekomst als vervanging dienen??

Hilly
Door

Hilly

op 18 Feb 2013

Hoi, Tuurlijk wil ik deze sapjes testen. Ik heb sinds kort een blender aangeschaft, maar kan me er nog niet toe aanzetten om 's ochtends het fruit en de groente te verzamelen en in stukken te hakken. Ik ben al blij als ik mijn ogen open krijg in de ochtend. Hierdoor eet ik mijn sapje tussen de middag, maar door het continuerooster van school krijg ik het niet voor elkaar om mijn meiden te voorzien van een sapje want die hebben daar als ze uit school komen echt geen zin. Dit zou een goede uitkomst zijn voor de ochtend dit is het moment dat de dames wel om fruit vragen. Groetjes Hilly

Tessa Droge
Door

Tessa Droge

op 18 Feb 2013

Omdat ik regelmatig buikpijnklachten heb, heb ik het ziekenhuis bezocht maar helaas hebben ze niets kunnen vinden. Graag zou ik een keer een ontslakkingskuur willen doen maar met mijn dagelijkse bezigheden is dat bijna onmogelijk. De Frecious Green Shakes lijken mij de oplossing. Gezond bezig zijn (want daar schort het bij mij soms ook wel aan, als ik weer eens alleen moet eten) en met de sapvastenkuur je lichaam reinigen. Lijkt mij ideaal en misschien gaan mij buikpijnklachten dan ook over, omdat ik weer 'schoon' ben van binnen.

Elsbeth
Door

Elsbeth

op 18 Feb 2013

Tjonge, na al die reacties durf ik bijna geen reden aan te geven waarom ik de sapjes zou moeten testen...Ik heb geen heftig verhaal, ik ben gewoon heel erg benieuwd of de sapjes net zo gezond en lekker zijn als de sap die je zelf zou maken (het lijkt me alsof er toch conserveringsmiddelen in zitten of dat het gepasteuriseerd is). Maar dat is absoluut geen reden om de prijs te ontnemen van mensen die het harder nodig hebben dan ik, dus ik onttrek me aan de loting. Maar als er nog eentje over is zeg ik daar geen nee tegen!

Marjolein
Door

Marjolein

op 18 Feb 2013

Ik zou graag de flesjes van Frecious Green willen uitproberen aangezien ik sinds 1,5 jaar bezig ben met gezond, zonder toevoegingen en biologisch eten. Ik heb al enthousiast veel uitgeprobeerd, alleen het maken van sapjes ontbreekt nog. Graag zou ik de flesjes willen uitproberen om mijn gezonde en natuurlijke lifestijl compleet te maken.

gonnie
Door

gonnie

op 18 Feb 2013

nou ik ben benieuwd wat dit met mijn lichaam gaat doen. het klinkt veelbelovend en mijn verwachting over dit product is groot mede vanwege de prijs, ik ga ervan uit dat het niet voor niets zo duur is.

Wendy van Exter
Door

Wendy van Exter

op 18 Feb 2013

Klinkt heerlijk! Ik eet zelf te weinig groente dus probeer vaak smoothies te maken en daar groente in te verwerken, maar vind de combi's soms moeilijk en kom sochtends vaak tijd te kort. Deze sapjes lijken me echt ideaal als aanvulling op mn voeding! Zou het heel graag uitproberen!

Willemijn
Door

Willemijn

op 18 Feb 2013

Sinds gisteren ben ik begonnen met de cursus suikervrij. Ineens was ik het zo zat al die suiker! Er gaat een wereld voor me open zeg! Ongelofelijk waar het allemaal inzit, niet normaal! Ik werk bij een gezondheidswinkel en ben wel bekend met allerlei detox kuurtjes, maar deze klinkt erg goed! Ik ben dan ook erg geinteresseerd in slow juicen. Op naar een gezondere leefstijl! Ik ben erg blij met deze site! Groetjes Willemijn

Ingrid Harthoorn
Door

Ingrid Harthoorn

op 18 Feb 2013

Kan hier niets meer aan toevoegen, alle goede raad en adviezen die hier gegeven worden.

Roos
Door

Roos

op 18 Feb 2013

Na een 30 dagen antibioticakuur tegen een lyme-infectie is mijn lichaam erg toe aan ontgiften en een nieuwe energieboost. Gifstoffen van die akelige bacterie weer kwijtraken, mijn darmflora weer op orde en een nieuwe energieboost om het voorjaar weer sterk en gezond tegemoet te gaan. Alleen al de frisse kleuren van de sapjes geven me een goed gevoel!

Ramona Reessink
Door

Ramona Reessink

op 19 Feb 2013

Ik ben altijd op zoek naar dingen om mijn lichaam en geest op een leuke, lekkere manier gezond te houden.. Alles en ik bedoel ook alles (ik word er zelf moe van) willen proeven en uitproberen en betaalbaar houden is een hele kunst.. Mijn vriendje snapt niet dat ik dat allemaal uit wil proberen.. Waarom geef je "mijn" geld uit aan die zooi.. Ja dan is het in 1 keer "zijn" geld ipv "ons" geld.. Ik heb namelijk een vriendje die niks van gezond en voedzaam moet hebben.. "Gezond en voedzaam is noooiiit lekker" lijkt zijn motto te zijn.. Heel frustrerend als ik weer eens eten, een koekje of toetje zonder suiker of andere chemische, geraffineerde producten heb gemaakt en in mijn enthousiasme het aan hem wil laten proeven.. Het antwoord is altijd bleh roepen en z'n tanden op elkaar zetten.. (Komen mensen met kinderen dit toevallig bekend voor ;-) ) MAAR hij heeft mij beloofd dat als ik deze sapjes win hij ze ook zal proberen.. Als de sapjes hem kunnen overtuigen kan IK me niet voorstellen dat het geen hit word.. Een beter testpanel kan je je niet wensen zeg maar ;-) :D...

Gerda van Drunen
Door

Gerda van Drunen

op 19 Feb 2013

Zo weet ik dat ik te weinig groente en fruit eet en daarom wel eens vitamine c erbij slik, maar wil eigenlijk alleen maar gezonder eten. Maar de reden is dat ik dat...dat is misschien mijn vooroordeel... denk dat die groenten sapjes niet smaken..en dit heb ik dus ook vaak last van..ik ben eigenlijk nooit ziek, maar ik voel me ook niet écht fit..en ik doe wel aan sport om die energie terug te krijgen, maar weet dat ik dat ook met voeding moet doen.

Rachel
Door

Rachel

op 19 Feb 2013

Ondanks goede voeding en probiotica ben ik toch niet helemaal fit, veel energie heb ik niet. Ben dus heel benieuwd of de sapjes voor mij de truc kunnen zijn. Ik heb zelf geen sapmaker, voor mij zou dus kant-en-klaar ideaal zijn!

peggy van der Putten
Door

peggy van der Putten

op 19 Feb 2013

Als 'fresh' mama voel ik me niet bepaald fresh en energievol elke dag. Eerder een verlept slablaadje zo nu en dan. Ik ben erg benieuwd wat deze sapjes voor me zouden kunnen betekenen! Op dit moment probeer ik het al zelf te verbeteren met betere voeding en leefstijl maar het kan beslist beter...no doubt.

Lieke de Lange
Door

Lieke de Lange

op 19 Feb 2013

Ik ben Lieke en ik wil dit pakket winnen voor mijn vriend. Ik ben een heel gezonde eter en een een fan van puur eten. In mijn lijf geen gif! Maar mijn vriend... Die houdt van zoet, vet en vooral gemakkelijk. Dus hallo e-nummers, gist, zout, oftewel: ROTZOOI! Wel drink ie graag sapjes uit een flesje of zuivel uit van die kleine pakjes. Maar de gezonde en goede variant weet ie niet te vinden. Dus deze actie is op zijn lijf geschreven. Als ik deze sapjes win, gaan deze naar de easy- and fastfood-lover, mijn vriend! Zodat hij er ook bewust van kan worden, dat makkelijk ook heel gezond kan zijn! Stap voor stap wil ik hem overhalen om ook bewuster en gezonder te gaan eten en leven. Wie weet zijn deze sapjes de eerste stap :)

Linda
Door

Linda

op 19 Feb 2013

Ik zou dit pakket heel graag willen winnen, aangezien ik van de paar keer dat ik een zelfgemaakte simpele 'groene' smoothie uitprobeerde, ik er zelf groen van ging zien! (kokhalzen):( Het komt waarschijnlijk omdat smoothies te dik zijn en ik het dus beter als sapje kan drinken... Maar aangezien ik geen sapcentrifuge heb en in de ochtend sowieso te weinig tijd heb om zelf uitgebreide sapjes te maken, lijken de sapjes van Green Shake een IDEALE oplossing............... Mits ik na het drinken de juiste kleur op mijn gezicht behoudt;)

Linda
Door

Linda

op 19 Feb 2013

Sorry, zie nu dat ik niet het juiste emailadres heb doorgegeven.

Angeline grootswagers
Door

Angeline grootswagers

op 19 Feb 2013

Het geheel is meer dan de som der delen, toch zou ik graag een deel van deze prijs willen winnen. Ik leef bewust, gezond etc maar het enige wat er mist zijn de groentesappen. Waaeom? Omdat ik steeds belabberde sappen maak die me uren van tijd kosten voor ze klaar zijn. Ik heb geen keukenmachine of sapcentrifuge. Enkel een oude mixer en een staafmixer. Absoluut geen succes! Ik ben dus al een tijd op zoek naar een goed alternatief. Ik hoop nu vooral hierop.

Linda van Venrooij
Door

Linda van Venrooij

op 19 Feb 2013

Ik zou dit pakket heel graag willen winnen, aangezien ik van de paar keer dat ik een zelfgemaakte simpele 'groene' smoothie uitprobeerde, ik er zelf groen van ging zien! (kokhalzen):( Het komt waarschijnlijk omdat smoothies te dik zijn en ik het dus beter als sapje kan drinken... Maar aangezien ik geen sapcentrifuge heb en in de ochtend sowieso te weinig tijd heb om zelf uitgebreide sapjes te maken, lijken de sapjes van Green Shake een IDEALE oplossing............... Mits ik na het drinken de juiste kleur op mijn gezicht behoudt;) Zo, nu sta ik ingelogd:)

margreet duynisveld
Door

margreet duynisveld

op 19 Feb 2013

Leuk dat er gestart word met geen tijd,geen zin als je heel eerlijk bent. Hier loop ik ook vaak tegen aan. Of je hebt net niet in huis waar je juist zin in hebt qua smaak. Wat een sap kuur betreft een echte aanrader, reinigen van lichaam en darmen en de energie terug vinden die je (vaak) mist. Super gezond en erg lekker! Ik hou me graag aanbevolen maar gun het iedereen!!1

Diana
Door

Diana

op 20 Feb 2013

Het zou echt super zijn om 1 van de pakketten te mogen uitproberen. Door pijn in m'n handen wordt het steeds lastiger voor me om zelf de groente en fruitpers te hanteren en het fruit en/of groente eerst te wassen en snijden voordat ik het gebruik. Het flesje hoef je natuurlijk alleen maar even open te maken ( met openmaker )dus dat scheelt weer handelingen. Groetjes, Diana

Annemarie Uittenbogaart
Door

Annemarie Uittenbogaart

op 20 Feb 2013

Na 7 jaar chronische vermoeidheid begin ik mijzelf eindelijk beter te voelen doordat ik volgens eet op Ayurdvedische basis. Elke ochtend kook ik rijst met kruiden en verse dadels en tussendoor eet ik verse soepen. Ik ben al een heel eind verder gekomen en zit nu denk ik op 60 % van mijn oude energieniveau. Om te kijken of ik dat percentage nog verder kan opschroeven ben ik altijd in voor nieuwe producten / superfood. Daarom zou ik ook erg graag dit engeryboost-product willen testen!

Claudia
Door

Claudia

op 20 Feb 2013

Ik zit in een mega grote transformatie sinds een jaartje. Ik heb besloten hulp te zoeken om mijn pijnlijke verleden af te kunnen sluiten en met mijn angsten van nu aan de slag te gaan. Ook ben ik nog nooit zo bewust met voeding bezig geweest. Ik maak zo veel mee op dit moment en leer iedere dag zo veel over mezelf. Mooi maar ook heel zwaar en soms overweldigend. Hierdoor merk ik dat het soms lastig is bepaalde patronen vast te houden. Met de green shakes kan ik dat wat meer de kop indrukken. Ook verwacht ik dat het veel goeds doet voor mijn algehele gezondheid. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Barbara
Door

Barbara

op 20 Feb 2013

Ik ben al geruime tijd erg bezig met voeding. Ik ontwikkelde een aantal allergien, waaronder een lactose intollerantie. Daarnaast heb ik al 3 jaar last van chronische schimmelinfecties in darmen en vaginaal.Gewrichtsontstekingen kwamen daar kort geleden ook nog bij. Aangezien het reguliere medische circuit het niet op kan lossen, ben ik me dus gaan richten op voeding. Ik leef al heel gezond, sport ca 5-6 uur per week dus er viel weinigg te verbeteren naar mijn idee. De voedselzandloper (een echte aanrader) heb ik net uit en ben bezig dit toe te passen. Veel groente en fruit at ik al, maar het af en toe in een sapje stoppen is ook niet verkeerd. Ik heb een sapcentrifuge maar niet altijd zin en daarbij vind ik de groente sappen tot nu toe niet echt lekker die eruit komen. Vandaar dat ik graag deze smaken zou willen proberen!

Jouke
Door

Jouke

op 20 Feb 2013

Wat een geweldig product! Voor mij zeer handig en zou dat heel graag willen testen :-)!! Ik studeer en ik moet dus altijd een lunch meenemen van thuis, maar er is geen koelkast is voor studenten, dus niet alles gaat handig mee als lunch. (aangezien op school weinig gezonds en niets biologisch is). Zulke flesjes lijken mij dan ook geweldig...en hoop dat ik word gekozen om deze te winnen :-). Ik heb geen juicer en voor een goede nu ook geen geld, dus heel graag deze flesjes :-).

Karin
Door

Karin

op 22 Feb 2013

Wauw, wat lekker wordt dat beschreven! Petje af voor de lekkere combinaties! Ben benieuwd of je inderdaad al zo snel de energie voelt stromen! Graag doe ik mee!

JME
Door

JME

op 24 Feb 2013

Ik ben een enorme broodfan en de overstap naar smootie's vind ik nogal wat. Misschien kunnen deze aantrekkelijke flesjes mij overtuigen. De ingredienten vind ik wel lekker maar smorgens vroeg??? In de winterperiode raak ik altijd in een dip vanwege de donkere dagen. Dan wil ik het liefst een winterslaap houden. Een energieboost kan ik dus wel gebruiken.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine