GEZOCHT: 100 aanstaande MOEDERS voor nieuw GREEN VACCIN!

Ben je zwanger en uitgerekend voor 1 augustus 2020? Dan zijn wij opzoek naar jou! Want in deze belangrijke periode verandert er heel veel in jouw leven, je moet veel grote beslissingen gaan maken en die zijn meestal nu niet voor jou alleen, maar ook voor jouw baby. Denk bijvoorbeeld aan het vaccineren. Doe je dit wel of niet? Maak deze keuze niet vanuit angst en onwetendheid!

Wel of niet vaccineren?

Ondanks dat dit een keuze is die jij natuurlijk helemaal zelf mag maken ben ik duidelijk van mening dat het beter is om geen vaccinaties uit te voeren bij jezelf en dus jouw ongeboren baby. Het inspuiten van lichaamsvreemde (gif)stoffen in de bloedbaan is weerzinwekkend. Daarnaast helpt het vaccineren totaal niet in veel gevallen en blijkt het dus nutteloos te zijn tegen de vaccineerde ziekte. Verder komt de Nederlandse regering niet met bewezen argumenten dat alle vaccins veilig zijn en kom je als je de bijsluiter leest achter veel merkwaardige zaken.



Wat zegt het Voedingscentrum?

Op de website van het Voedingscentrum vind ik het volgende over “Wat kan ik wel en niet eten tijdens mijn zwangerschap?”

Waarom kan ik sommige producten beter niet eten of drinken tijdens de zwangerschap?

Als je zwanger bent heb je een verminderde weerstand. Daardoor kun je sneller een voedselinfectie krijgen. De meeste voedselinfecties zijn alleen vervelend voor jezelf. Maar besmetting met de bacterie listeria of de parasiet Toxoplasma gondii kan een miskraam of vroeggeboorte veroorzaken. Toxoplasma gondii kan verder leiden tot ernstige schade aan de ogen en hersenen van de baby.

De kans dat je besmet raakt is erg klein, maar de gevolgen kunnen dus ernstig zijn. In rauw vlees en rauwe vis en kaas van rauwe melk kunnen deze ziekmakers zitten. Daarom kun je die beter niet eten.

Verder kunnen schadelijke stoffen zoals alcohol en zware metalen zoals kwik in roofvissen en gifstoffen in planten en kruiden in grote hoeveelheden gevaarlijk zijn voor de baby in de buik.

Heb je bovenstaande goed gelezen? Je zou dus geen rauw vlees, leverworst, gerookte vis, tonijn, rauw ei, rauwe kaas of melk mogen eten als je zwanger bent, maar jezelf vrijwillig laten inspuiten met een cocktail vol schadelijke stoffen en zware metalen is wel een goed idee?!? Wat klopt er niet aan dit verhaal?

Wat kan ik wel en niet eten tijdens mijn zwangerschap?

Voor jou lichamelijke conditie en dat van je baby is het tevens erg belangrijk om een aantal energie vretende voedingsmiddelen weg te laten uit je eetpatroon die jullie beiden niets goeds zullen doen. Hier mijn persoonlijke lijstje met aanbevelingen (kun je overnemen hoor Voedingscentrum!)

Vermijd het gebruik van:

  • Chemische suikers (witte suiker, rietsuiker, glucosefructose stroop, etc.) en kunstmatige zoetstoffen
  • Koffie (ook cafeïnevrije) en zwarte thee
  • Verzadigde vetten en transvetten van bijvoorbeeld koekjes, chips, etc.
  • Alle koolzuurhoudende frisdranken
  • Melk(producten)
  • Witte producten (witte rijst en pasta, witte bloem)
  • Alle fastfood en gefrituurd voedsel dat in verzadigde vetten is gefrituurd
  • Rook niet en drink geen alcohol

Verhoog zelf je immuunsysteem

Als we dan tijdens de zwangerschap een verminderde weerstand zouden hebben, dan is een vaccinatie al helemaal geen goed idee! Dan kun je beter je een goede multi gaan gebruiken en je voeding aanpassen. Een Green Vaccin zeg maar! En hoe kun je op een eenvoudige manier extra essentiële voedingsstoffen binnen krijgen? Nou door het maken van groene smoothies! Ik sprak mijn ongenoegen over de nieuwe vaccinatie voor vrouwen die 22 weken zwanger zijn met Joost Duisterwinkel, eigenaar van Versapers. En hij vertelde mij dat zijn zoon van bijna 4 jaar niet gevaccineerd is en nooit ziek terwijl hij al in ruim 23 landen is geweest.

Gezocht: 100 aanstaande moeders

Joost bedacht een campagne om 100 aanstaande moeders te motiveren om op een natuurlijke manier goed voor zichzelf en hun baby te zorgen om zo zelf bewust te kiezen om geen vaccinatie tijdens de zwangerschap te nemen. Hierbij beloont deze moeders met  een Vacublend naar keuze t.w.v. €399,-

Zijn wij opzoek naar jou?

Ben jij:

  • Zwanger en uitgerekend te bevallen voor 1 augustus 2020?
  • De moeder/vader die zelf de keuze maakt om zichzelf niet te vaccineren?
  • De dappere beslisser om in te gaan tegen de ‘gevestigde orde’ en je zo blootstelt aan vele negatieve commentaren van pro-vaxers?
  • Goed geïnformeerd omtrent de voor en nadelen van vaccinaties en heb jij minimaal 8 uur zelfstudie gedaan over dit onderwerp of zal je dit doet?
  • De man/vrouw die zijn/haar partner heeft geïnformeerd over jouw vaccinatiekeuze en is dit een gezamenlijk besluit?

Meld je dan hier aan! Dit kan t/m 31 januari 2020.

Zo doe je dit:

  1. Je kiest via www.versapers.nl het product naar keuze; Vacublend Rood, Zilver of Titanium.
  2. Je betaald slechts €8,50 administratie -en handelingskosten met kortingscode: baby om jezelf te verzekeren van een Vacublend t.w.v. €399,-
  3. Vervolgens vul je het online formulier in op www.versapers.nl, deze print je uit en onderteken je.
  4. Met het inschrijfformulier kun je op 6 februari 2020 jouw Vacublend naar keuze ophalen op een nader te bepalen locatie in Utrecht.

UPDATE: MAAK ZELF EEN BEWUSTE KEUZE!

Wat is jouw visie op vaccineren? Laat gerust een reactie achter!

Kamervragen Rijksoverheid

De kamervragen zijn beantwoord  hier is te lezen dat er geen overtreding is gemaakt;

4. Is het toegestaan om (financiële) beloningen aan te bieden aan ouders als zij de keuze maken om hun kind niet te vaccineren? Wat kunt u doen tegen het aanbieden van dergelijke (financiële) beloningen?

Antwoord:
Op grond van de geneesmiddelenwet is het verboden om publieksreclame te maken voor receptgeneesmiddelen, maar het is niet verboden om reclame te maken voor het niet-gebruiken van een geneesmiddel.