10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Gezond en natuurlijk eten op een budget met de Slanke Sloeber
07 maart 2018 
3 min. leestijd

Gezond en natuurlijk eten op een budget met de Slanke Sloeber

Hallo! Mijn naam is Layla a.k.a. De Slanke Sloeber, en ik ben gastblogger voor Miss Natural. In het dagelijks leven ben ik moeder, blogger, content marketeer, Priesteres, foodie en nog zoveel meer. Daarnaast ben ik intensief bezig met mijn eigen ‘fitjourney’, die ik bijhoud op o.a. Instagram en mijn blog Deslankesloeber.nl. Mijn ‘afvalreis’ bestaat voornamelijk uit gezond en natuurlijk eten, en af en toe bewegen in de vorm van wandelen, kickboksen of zwemmen.

Eva en Layla op de GezondheidsbeursNiets veranderd…

Kom ik je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen, want in 2012 schreef ik ook al een voorstelartikel, waarna ik zelfs nog 1,5 jaar werkzaam ben geweest als Community Manager en Eindredacteur van Miss Natural. Hiernaast zie je mij samen met Eva van Zeeland, tijdens een bezoek aan de Gezondheidsbeurs, poserend voor de (nep) ‘cover’ van Gezond Nu.

Als ik dat artikel teruglees, zie ik dat er over het algemeen niet heel veel veranderd lijkt te zijn. Ik ben nog steeds een trotse moeder, ik combineer mijn passie voor schrijven nog steeds met mijn passie voor gezonde voeding en ik ben nog steeds van mening dat je moet blijven dromen en dromen zoveel mogelijk moet proberen te verwezenlijken. Dat laatste nu meer dan ooit.

…of toch wel?

Samen met mijn zoon in de sneeuw

Toch is er ‘op de achtergrond’ wel aardig wat veranderd in mijn leven! Zo ben ik nu alleenstaande moeder en woon ik samen met mijn zoon en onze kater in ons eigen flatje. Ook moet ik sinds een paar jaar wat meer op mijn budget letten. Beide veranderingen hebben ervoor gezorgd dat ik andere keuzes moest gaan maken. Met trots kan ik zeggen, dat ik die uitdagingen aan ben gegaan en dat ik de juiste keuzes heb kunnen maken voor mijzelf en mijn zoon. Die keuzes hebben onder meer geresulteerd in leuk werk, meer aandacht voor mijzelf en mijn zoon, een gezonder leven, minder stress en niet in de laatste plaats mijn eigen website, die ik afgelopen december lanceerde. Ik ben er dan ook echt van overtuigd dat je met een positieve mindset alles kunt bereiken wat je maar wilt bereiken!

Gezondheid, mindfulness en spiritualiteit

Als gastblogger voor Miss Natural zal ik voornamelijk bloggen over gezond eten en leven. Zoals mijn nickname al zegt, richt ik mij voornamelijk op budget recepten en tips, maar voor Miss Natural zal ik ook wel eens buiten mijn (kas)boekje willen gaan. Daarnaast passen mijn ideeën over mindfulness en spiritualiteit ook helemaal bij de nieuwe Miss Natural, dus wellicht kan ik daar ook nog het een en ander over delen met jullie!

Heb je nog vragen, of weet je een onderwerp waar ik over zou kunnen schrijven? Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!De Slanke Sloeber

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 07 Mar 2018

Welkom terug Layla! Ik kijk uit naar al jouw bio budget tips!

De Slanke Sloeber
Door

De Slanke Sloeber

op 08 Mar 2018

Dankjewel, ik heb er weer in in! :)

Vitalott
Door

Vitalott

op 08 Mar 2018

Leuk om ook op deze manier iets over je te lezen! Succes! :)

De Slanke Sloeber
Door

De Slanke Sloeber

op 18 Mar 2018

Thanks! Dankjewel voor je reactie! <3

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.