arrow_drop_up arrow_drop_down
12 mei 2012 

Layla gaat schrijven als Miss Natural

Layla gaat schrijven als Miss NaturalMijn naam is Layla (1981) en ik ben moeder, journaliste, schrijfster, hobbykok, foodie, kruidengeneeskundige, tarotiste, heks en zoveel meer. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in voeding en in een ‘eco lifestyle’. Bij alles waar ik me mee bezig houd, probeer ik me bewust te zijn van de invloed die het heeft op de wereld, mijn omgeving en, niet altijd in de laatste plaats, mijn lichaam en mijn geest. Ook als het gaat om voeding.

Moeder

Layla en zoon IanSinds oktober 2008 heb ik een prachtige zoon en houd ik mij dus niet meer alleen bezig met de zorg over mijn eigen lichaam en geest, maar ook over die van hem. Omdat kinderen nog helemaal ‘puur’ zijn kun je duidelijk merken wat bijvoorbeeld een snoepje of juist een stuk fruit met hen doet.

Dat is heel interessant om te volgen maar ook vooral fijn, omdat je er rekening mee kunt houden. En dat zou iedereen moeten doen. Niet alleen bij hun kinderen, maar ook bij henzelf.

Dat probeer ik dan ook zoveel mogelijk. Ik kook daarom ook zo vers en biologisch mogelijk en het liefst met zoveel mogelijk groenten. Als heks ben ik ook vaak geneigd om een vleugje magie toe te voegen aan mijn gerechten.

Detox

In april 2012 volgde ik vier weken lang, samen met mijn vriend, een detox-dieet. Dat hield in dat we alleen verse en biologische producten zonder E-nummers of allergenen aten en dronken en geen gif als alcohol, cafeïne, suiker, nicotine, geharde vetten e.d. tot ons namen.

Voor deze periode was ik al een groot fan van natuurlijke en pure voeding, maar de detox herinnerde mij hieraan en liet mij weer even goed voelen wat deze manier van eten en leven voor je kan doen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden!

Passie

Van beroep ben ik (eind)redacteur en Miss Natural biedt mij de mogelijkheid om mijn passie voor schrijven te combineren met mijn passie voor gezonde voeding. Als Miss Natural-redactrice zal ik voornamelijk schrijven over de werking van voeding, wat voeding voor je kan doen, detoxen, gezonde voeding voor kinderen en hoe een gezonde voeding is in te passen in een druk bestaan.

Ook vind ik het leuk om me te verdiepen in zogenaamde ‘vergeten’ groenten. Mijn doel is juiste informatie over te dragen aan diegenen die dat nodig hebben en de lezers te motiveren om meer bewust te zijn van wat voeding voor je kan doen.

Dromen

Dromen moet je blijven doen en zoveel mogelijk proberen te verwezenlijken. Zo ben ik van plan om ooit nog een studie tot voedingsdeskundige en -therapeute te volgen. En ik ben bezig met het schrijven van een (kook)boek over keukenmagie. En verder? Gewoon gelukkig en gezond zijn, samen met de mensen om mij heen!

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.

 

 

 

Over de schrijver
Layla, oftewel De Slanke Sloeber, is gastblogger bij Miss Natural. Op haar eigen site, www.deslankesloeber.nl, blogt zij over gezond en slank leven op een budget. Ook voor Miss Natural probeert zij haar hand op de knip te houden en zo toch de lekkerste natuurlijke recepten en de meest praktische tips over gezond leven bij elkaar te verzamelen. Maar af en toe buiten het budget omgaan wil ook wel eens voorkomen ;) Naast gezonde voeding houdt Layla zich bezig met mindfulness en spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Heb je vragen? stel ze gerust!
Susan svkodc
Door

Susan svkodc

op 12 May 2012

Wat leuk! Ik kijk uit naar je artikelen. Goed bezig Eva! Leuk ineens zoveel nieuwe gepassioneerde redactieleden erbij. Susan

Leny
Door

Leny

op 12 May 2012

welkom ,ik kijk uit naar je bijdrage. gr leny

Layla Pansier
Door

Layla Pansier

op 12 May 2012

Dankjewel allebei, ik voel me helemaal welkom op deze manier!

Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.