datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Gratis voor jou! Het vernieuwde Miss Natural magazine najaar 2017
12 oktober 2017 
4 min. leestijd

Gratis voor jou! Het vernieuwde Miss Natural magazine najaar 2017

Oh, ik ben zo blij, trots, enthousiast en verliefd op mijn vernieuwde magazine! Een compleet nieuwe huisstijl en vormgeving voor een totaal getransformeerd concept. Ik ben heel erg benieuwd of jij er net zo blij van wordt als ik. Laat zeker even een reactie achter. 

Miss Natural magazine nr. 16

Met heel veel aandacht en plezier heb ik dit magazine samen met mijn team gemaakt. In hét bewuste magazine over natuurlijk leven en biologisch eten, lees je inspirerende verhalen van Miss Natural leden, interessante artikelen, recepten en leuke shoptips! Een compleet magazine dat je heerlijk als ontspanmoment kunt doorbladeren op je tablet of achter de computer met een kop thee. Het magazine heeft 32 pagina’s en bevat handige linkjes en afbeeldingen waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen.

 

Onderwerpen in Miss Natural magazine;

Dit is Miss Natural

Het nieuwe Miss Natural omvat veel meer dan een nieuw logo en compleet nieuwe huisstijl. Mijn vernieuwde concept spreekt de taal van hartsverlangen en draagt de spirit van innerlijke bewustwording en compleet nieuwe vrouwelijkheid.

Miss Natural Winter Retreat

Wist je dat er veel meer vrouwen burn-out raken dan mannen? Volgens de taoïsten heeft het te maken met het verdwijnen van de vrouwelijke yinfase. Een yinfase is het tegenovergestelde van hard werken. Het is een periode van naar binnen gaan en jezelf opladen. Tijd voor een Winter Retreat!

Essentials Box LIMITED EDITION

Miss Natural heeft speciaal voor de winter een Essentials Box LIMITED EDITION! Deze box speciaal voor jou samengesteld met ‘must haves’ die je deze winterperiode goed kunt gebruiken, om jezelf lekker te verwennen en te helpen ontspannen.

We are electric, genezen via de aarde

Aarden, of geaard zijn, betekent elektrisch verbonden zijn met de aarde. Dit gebeurt wanneer we fysiek contact maken met het aardoppervlak. De vrije, negatief geladen elektronen waarmee het aardoppervlak geladen is, stromen ons lichaam in wanneer onze blote huid de aarde aanraakt.

Natuurlijk genezen in de praktijk

Statines zijn de meest voorgeschreven cholesterolverlagers die in de afgelopen decennia zeer effectief zijn gebleken. Toch zijn er steeds meer gebruikers die klagen over ongewenste neveneffecten zoals spierpijn, spierzwakte, geheugenverlies, darmklachten, hoofdpijn, slapeloosheid en het verlies van gevoel in handen en voeten. Ik sprak met Joyce van der Zalm, eigenaresse van Praktijk Mijn Welzijn, gericht op natuurlijke geneeswijzen, over de gebruikers van statines die zij ziet in haar praktijk.

miss-natural-magazine

The 9 Essential Oils list

Essentiële oliën zijn de geurige, vluchtige bestanddelen van geneeskrachtige planten, kruiden, bloemen, vruchten en zaden. Oude culturen gebruikten al essentiële oliën voor de geestelijke en lichamelijk gezondheid. In Miss Natural magazine ontdek je 9 essentiële oliën met hun werking en toepassing.

Suikervrij at work

Zou je dit ook willen voor jouw bedrijf? Toename van de productiviteit op de werkvloer door meer energie gedurende de dag en geen after-lunch-dips? Minder werkverzuim en daling van ziektekosten door de algehele verbetering van de gezondheid van jouw medewerkers? Ruim 5 jaar was ik de marketing manager van ’s werelds grootste fitnessketen en bedrijfsfitness is dan ook bij vele werkgevers een bekend fenomeen. Een actieve levensstijl is natuurlijk bevorderlijk voor de gezondheid, maar helaas onderschatten nog steeds veel werkgevers het belang van gezonde voeding voor hun werknemers. Niet alleen zijn werknemers met een gezond voedingspatroon productiever, ze slapen ook beter en verzuimen minder. Een ongezonde levensstijl leidt nu eenmaal tot meer ziekteverzuim.  Ga ook met jouw bedrijf de suikervrije uitdaging aan!

Borstweefsel behandeling voor jou getest

Veel vrouwen hebben op enig moment last van pijnlijke en/of gespannen borsten. Gezonde borsten horen geen pijn te doen en je kan iets doen om je borsten (weer) gezond te krijgen. Je hoeft niet onnodig met je klachten rond te blijven lopen. Ook als je geen klachten hebt, is het heerlijk om je borsten te laten verwennen door de zachte liefdevolle aanraking. Dit versterkt het gevoel van vrouw-zijn. Omdat wij bij Miss Natural deze zomer de Week zonder BH hadden om zo aandacht te vragen voor borstgezondheid leek het mij goed om zelf een borstweefselbehandeling te ondergaan. Ik maakte hiervoor een afspraak met Claudia van het Kaar bij het Centrum voor Vrouwen in Eindhoven. Sinds juni 2017 is Claudia namelijk gecertificeerde VLOW®borstweefseltherapeute.

Miss Natural Club Exclusives

Elke maand maken Miss Natural Lifestyle Club leden automatisch kans op een prachtig cadeau! Cadeaus waar je blij van wordt en die passen binnen een natuurlijke levensstijl. Nog geen lid? Kijk dan snel naar ons vernieuwde lidmaatschap en maak kans! Deze cadeau’s vind je in Miss Natural magazine.

Natuurlijk Zwanger

Een jaar geleden ben ik 9 koppels met een langdurige kinderwens gaan volgen. Samen bezochten wij artsen en professionals om de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen en de kans op een spontane zwangerschap te vergroten. De eerste drie Samen Natuurlijk Zwanger Worden baby’s zijn nu geboren!miss-natural-magazine

Pureness nieuw bij de Bio-beurs

Ondernemers die kiezen voor biologisch, duurzaam en fair kunnen tijdens Pureness en de Bio-beurs volop inspiratie opdoen, nieuwe productgroepen ontdekken, netwerken met collega’s en zaken doen met bestaande en nieuwe relaties. Het accent van Pureness ligt op gezonde en natuurlijke lifestyle producten met de hoogste kwaliteitseisen: Natuurcosmetica, Voedingssupplementen, Superfood en Raw Food, Mode en Kleiding, Wellness en Beweging.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van het vernieuwde Miss Natural magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina. Uiteraard kan je ook je vrienden verwijzen naar deze pagina zodat ook zij de voordelen van natuurlijk leven kunnen ervaren.

Je kunt hier het magazine gratis aanvragen >>>

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Natascha
Door

Natascha

op 16 May 2018

Ik ben via pinterest op deze bladzijde beland maar het is precies waar ik naar zoek. Wat een geluk. Ik ga even op mijn gemak alles doorkijken en lezen. Bedankt. Groeten natascha roelfs-luiten

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading