Handig: kant-en-klare Detox Sappen bestellen + Kortingscode!

Ondertussen ken je de gezondheidsvoordelen van het dagelijks drinken van groene smoothies en slow juice sappen misschien wel en probeer je dit ook toe te passen in je drukke levensstijl. Maar net als ik zul je er niet altijd de tijd voor vinden (of maken) om een vers groente en/of fruitsapje te maken. Voor al die momenten is het heel erg handig dat bedenker en oprichter van Frecious, Roos Nauta, is opgestaan en ons in deze behoefte voorziet.

Eind 2010 raakte Roos geïnspireerd door het boek ‘In 28 dagen van Gifbelt naar Tempel’ van Detox-Coach Jacqueline van Lieshout. Het volgen van deze uitgebreide detox maandkuur gaf zóveel energie, kracht en geluk dat ze is begonnen om dit te delen. En dat is inmiddels leuk uit de hand gelopen en heeft Roos het bedrijf Frecious waarin zij dagelijks honderden flesjes vers geperst sap levert door heel het land. En niet zomaar sappen! De sapjes zijn echt heel erg lekker, bevatten een mega hoeveelheid voedingsstoffen en hebben ook nog eens geweldige verpakkingen en namen.

Zet je Turbo aan met vers Tarwegrassap

Tarwegrassap, maar dan net wat lekkerder, dit is het nieuwste sapje in de uitgebreide collectie van Frecious. Het slow juice sap bevat twee shots tarwegras, kokoswater, duindoorn en rode biet. Smaakt nog steeds naar tarwegras (drop-achtig), maar je hebt wel een mega energizer te pakken! Zo kun je met volle kracht vooruit; je bloed transporteert alle voedingsstoffen, zuurstof en voert toxische stoffen af. Het hoge gehalte aan chlorofyl in tarwegras zorgt voor extra aanmaak van rode bloedcellen. Gevolg? Meer energie en een betere afvoer van afvalstoffen! Goed om te weten: een shot Sweet Grass een echte craving-killer is! Door het complete pallet aan voedingsstoffen maakt het korte metten met zoetbehoefte. Dus voor de mensen met onstilbare trek, ik daag je uit om te ervaren wat tarwegrassap voor je doet!

Toversap slow juice voor kinderen

Drinken jouw kinderen versgeperste groente -en fruitsappen? Speciaal voor de kleintjes die niet van bietjes houden is er Toversap. Door de de frisse smaak van de blauwe bes proef je geen bietjes meer, maar krijg je ze wel binnen! Naast dat blauwe bessen bomvol weerstand-verhogende antioxidanten zitten, zijn ze ook heel goed voor de spijsvertering en kunnen ze zelfs de eetlust verhogen. Handig voor als je jouw kleine meer groente wil laten eten!

Lekker in je vel met een Blije Buik!

Deze zomer kwam Frecious met nog meer fijne nieuwe sappen zoals Daily Digest. Dit gele sapje is een mix van gele paprika, zuurkool, appel, ananas, citroen en kurkuma. Wauw, wat een mooie combinatie! Zuurkool is een gefermenteerde groentesoort, boordevol goede bacteriën (lactobacilli). Zonde om dood te koken! Ze zijn hard nodig, want we hebben er steeds minder van in onze darmen. Ook van de andere ingrediënten is bekend dat ze goed bijdragen aan een betere spijsvertering.

Dag afvalstoffen, hallo Frisse Energie!

Ook nieuw is Wonder Weeds. Deze juice bestaat uit komkommer, appel, selderij, limoen, vlierbloesem, brandnetel, zevenblad, gember, paardenbloemblad en duindoorn. Ja, je leest het goed met het onkruid zevenblad! Ik had daar mijn tuin bij mijn vorige woning vol van staan. Onkruid is hardnekkig spul, maar zit barstensvol voedingsstoffen. Zeker een superfood! Dus waarom wieden als je kunt oogsten? Er zijn verschillende soorten onkruid verwerkt in dit sapje. De ingrediënten hebben een zeer zuiverende (ontgiftende) werking.

Win Actie: Weekkuur van 21 sappen t.w.v. €89,-

Speciaal omdat ik nu bezig ben met Clean Start 21 dagen detox heb ik geregeld dat ik een van jullie blij mag maken met een complete weekkuur aan detox sappen! Deze kuur heeft een totale waarde van €89,- en je mag zelf de smaken samenstellen. Heel handig om eens een milde detox kuur te doen waarbij je gewoon blijft eten. Je drinkt dan 3 sappen per dag, een half uur vóór elke maaltijd.

Wil je kans maken op deze weekkuur aan detox sappen? Laat dan in een reactie op deze pagina achter welke gezondheidsvoordelen jij wilt gaan ervaren of van welke klachten je af wilt komen door het drinken van groente -en fruitsappen. Uit alle reacties zal ik een winnaar kiezen.

De winnaar is geworden: Marianne Geerlings! Gefeliciteerd, de Frecious detox kuur komt naar je toe!

Drink jij kant-en-klare sappen?

Doe ook mee met de 21 dagen Groene Smoothie Challange!