datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hang jij je eigen slingers op?
18 november 2011 
3 min. leestijd

Hang jij je eigen slingers op?

Het leven is één groot feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Mooie uitspraak en helemaal waar natuurlijk.

Dit doe ik zelf letterlijk elk jaar de avond voor mijn verjaardag; mijn eigen slingers ophangen in huis. Mister Natural vindt het altijd een beetje vreemd dat ik dat doe, maar hij doet het niet en ik vind het gezellig!

Mijn tijd in het jaar van het Konijn

Hiep, hiep, hoera! Vandaag ben ik jarig en start ik met mijn 36e levensjaar. Het jaar 2012 beloofde mijn jaar te worden, het is namelijk volgens de Chinese astrologie het jaar van het Konijn (geboren 1975). Het was het jaar waarin ik mijn nieuwe passie ontdekte door het volgen van de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en één gesprek met een geweldige nieuwe coach.

Een jaar waarin ik veel keuzes heb gemaakt en knopen doorgehakt. Geen moment van twijfel omdat alles zo goed voelt. Dit alles leidde tot mijn nieuwe concept Miss Natural Lifestyle. Heel fijn is het dan ook om te merken dat ik mijn passie met zoveel enthousiaste mensen kan delen die ook op zoek zijn naar de natuurlijk levensstijl.

Jouw mening over Miss Natural

Onlangs vroeg ik Miss Natural leden naar hun menig. Hier een aantal van de vele leuke reacties die wij binnenkregen.

Wat mij aanspreekt bij Miss Natural zijn persoonlijke mails en de overzichtelijke website. Daarnaast zijn er leuke win acties en interessante artikelen om te lezen.
Tessa, 32 jaar uit Heerhugowaard

Miss Natural heeft een leuke manier van schrijven en goede tips over natuurlijke producten. Ik ben zelf het afgelopen jaar heel veel bezig geweest met natuurlijke en biologische voeding om mijn gewicht naar beneden te brengen en mijn gezondheid op peil te houden. De tips en verhalen hebben me goed geholpen en zijn gewoon erg leuk om te lezen.
Sabrine, 30 jaar uit Almere

Vind het een leuke site met gevarieerde onderwerpen. Altijd leuk om weer over nieuwe produkten en ervaringen van jullie te lezen. Zo doe je weer nieuwe ideën op en leer je weer andere produkten kennen. Kijk er heel vaak op. Ga zo door en veel succes voor de toekomst.
Marijke, 58 jaar uit Bavel

Interessante onderwerpen, leuk om te lezen. Vond het erg leuk dat jullie ons betrekken bij sommige onderwerpen b.v. het interview met Amber Albarda dat we zelf vragen konden stellen en waar ik nooit op gerekend had ook nog een kook boek gewonnen had, en ook daadwerkelijk gekregen heb (nogmaals dank) erg leuk!
Conny, 49 jaar uit Bennekom

Leest heerlijk weg! Duidelijk, overzichtelijk en kleurgebruik is zeer prettig. Ikzelf gebruik het als extra handvat, ben net begonnen met het letten op voeding en haal hier heel veel informatie vandaan. Dus dit zou ik zeker aanbevelen.
Lydia, 24 uit ‘s-Gravenzande

De positieve instelling en de “zoektocht” naar natuurlijke alternatieven. Ik ben er van overtuigd dat heel veel zogenaamde welvaartsziekten/kwalen te voorkomen c.q. om te polen zijn d.m.v. voeding en een “andere” kijk op de dingen die je “overkomen”. Je lichaam probeert je iets te vertellen. De kunst is wel om uit te vinden wat precies…
Liesbeth, 54 jaar uit Duiven

Eerlijk. Relevante onderwerpen. Eye-openers. De informatie is betrouwbaar en nuttig voor jezelf en je kinderen. Miss Natural heeft een gunstige invloed op je leefstijl. Door het lezen ga je beter kijken naar de producten die je gebruikt, het eten dat je eet, je leven; kortom je wordt bewust!
Nicole, 32 jaar uit Breda

Hé vriendin, ik heb nou toch een ontzettend leuke site gevonden over ‘gezond leven’ daar zou je eens op moeten kijken echt de moeite waard.
Sybrig, 46 jaar uit Pesse

High tea met vriendinnen voor mijn verjaardag

En wie jarig is trakteert!

Wauw, het is echt zo leuk om al jullie enthousiaste reacties te lezen. Bedankt daarvoor! Helaas kan ik je niet letterlijk iets lekkers aanbieden ter gelegenheid van mijn verjaardag, maar natuurlijk wel één van de 51 recepten uit het geweldige nieuwe Feestdagen Kookboek. Ik heb gekozen voor de rozijnenscones aangezien ik vandaag mijn verjaardag vier met 4 vriendinnen tijdens een High Tea en daar horen absoluut scones bij!

Recept voor rozijnenscones

Ingrediënten (voor 6 stuks):

260 gram volkoren speltmeel, 50 gram plantaardige boter (in blokjes), 2 tl oerzoet / palmsuiker / kokosbloesemsuiker, 1/4 tl stevia, 1 biologisch ei, 2,5 tl bakpoeder, 100 ml sojamelk, 75 gram rozijnen, 1 ei om de bovenkant te bestrijken

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 220 graden
  • Meng het speltmeel en de boter in een kom met je handen
  • Voeg de helft van de sojamelk toe en kneed goed, voeg vervolgens de andere helft toe
  • Voeg de overige ingrediënten toe (behalve het ei) en meng goed door tot een stevig deeg
  • Verdeel het deeg in 6 delen en maak platte rondjes uit het deeg
  • Kluts het ei en bestrijk de bovenkant van de rondjes ermee
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier
  • Leg de rondjes op de bakplaat
  • Zet ze voor 15 minuten in de oven, tot ze goudbruin zijn
  • Serveer met plantaardige boter of jam zonder toegevoegde suiker

Het is bijna 20.30 uur en ik ga nu mijn eigen slingers ophangen in de woonkamer.

Hang jij je eigen slingers op in het leven
of wacht je af totdat iemand dit voor jou doet?

 

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Christel Hoeflaken
Door

Christel Hoeflaken

op 18 Nov 2011

Hoi Eva, Ik had je al via FB gefeliciteerd maar bij deze nogmaals van harte met je verjaardag! Leuk om al die positieve reacties te lezen! Geniet van vandaag, het zonnetje schijnt dus helemaal goed! O ja en inmiddels "liken" meer dan 200 mensen deze pagina, zag ik zojuist. Ook weer een mijlpaaltje! Groetjes, Christel

Natasja S
Door

Natasja S

op 19 Nov 2011

Gefeliciteerd Eva!

Marian
Door

Marian

op 22 Nov 2011

Gefeliciteerd met je verjaardag! Dank je voor jet delen van het recept! Warme groet, Marian

Jouke
Door

Jouke

op 18 Nov 2012

Ha Eva, Van harte gefeliciteerd! En hopelijk wordt ook je volgende levensjaar geweldig leuk voor je :-)! Je bent supergoed en inspirerend bezig, hopelijk blijft dat (in welke vorm dan ook) en geniet van je verjaardag morgen! Groetjes Jouke

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading