datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Health seminar David Wolfe zondag 4 november
04 september 2012 
1 min. leestijd

Health seminar David Wolfe zondag 4 november

David Wolfe seminar in AmsterdamNa het grote succes van het Health Seminar op 30 oktober 2011 (volledig uitverkocht met 600 deelnemers) zal David Wolfe nogmaals terugkeren naar Nederland, namelijk op zondag 4 november 2012. Tijdens deze middag komt David Wolfe naar Nederland voor zijn wervelende en energieke Extreme Health Seminar “Where Success meets Health”.

De onderwerpen die David Wolfe zal behandelen zijn:

  • Latest developments, insights, scientific research on health rejuvenation, Raw Foods, Superfoods and Superherbsamins, minerals & salt
  • The new top Raw Foods, Superfoods en Superherbs
  • Questions & Answers with David Wolfe

Superfood en Raw Food

David Wolfe wordt beschouwd als ’s werelds top-autoriteit op het gebied van (natuurlijke) gezondheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. David Wolfe heeft een masters degree in de voedingsleer en is toonaangevend met zijn visie, missie, coaching en zijn bedrijf.

Hij is auteur van het boek Eating For Beauty!The Sunfood Diet Success System en Superfoods

David heeft ruim 15 jaar ervaring en kennis van de werking, chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een “killer” is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven.

David Wolfe inspireert!

David Wolfe coacht, adviseert en inspireert grootheden als Woody Harrelson, Anthony Robbins, etc. Hij is een begenadigd spreker, overal in de wereld boeit hij zijn publiek tot het einde! David heeft meer dan 2.000 lezingen en seminars wereldwijd gegeven en het podium gedeeld met sprekers als Anthony Robbins, Mark Victor Hansen, T. Harv Eker, John Gray, Les Brown, Barbara DeAngelis, Brian Tracy en vele anderen.

Wolfe heeft ook gastoptredens verzorgd voor een miljoenenpubliek bij ondermeer CNN, MSNBC, CNN, ESPN, Larry King Live; hij heeft op de cover gestaan bij prominente bladen als Forbes, USA Today, L.A. Times en Men’s Health.

Bekijk hier een interview met David Wolfe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=13laNk-6xVA[/youtube]

Kom naar het Health Seminar van David Wolfe

Datum: zondagmiddag 4 november 2012
Locatie: Park Plaza Amsterdam Lijnden
Aanvang: 14.00 uur
Einde: 18.00 uur

Reserveer nu jouw ticket met korting!

1 ticket voor Health Seminar David Wolfe €97,-

2 tickets voor Health Seminar David Wolfe €121,50 (bespaar op het tweede ticket!)

Verbreed je kennis over voeding

Het beste dat je kunt doen is investeren in jezelf.
Daar draagt dit seminar van David Wolfe zeker aan bij!

Ik ben er bij! Ga jij naar het Health Seminar op zondag 4 november?

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Rhodi Klaring
Door

Rhodi Klaring

op 02 Oct 2012

Hey Eva, Heel erg leuk om te zien waar je allemaal mee bezig bent. Mijn gezinnetje en ik zijn ook steeds meer 'the natural way' aan het gaan! Vraagje over de tickets voor David Wolfe, als ik op de link klik krijg ik een andere (duurdere) prijs dan je hierboven aangeeft, namelijk 97,-. Hoe kan ik van de korting gebruik maken? bvd, Rhodi

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Oct 2012

Hoi Rhodi, leuk van je te horen! Ik verwacht dat de eerste ronde met extra voordeel nu voorbij is en dat de prijs daarom duurder is. Heb het nu ook aangepast in het artikel. Wel de moeite waard om te gaan!

Rhodi
Door

Rhodi

op 04 Oct 2012

Dank voor je reactie! Lijkt me te gek om 'm 'live' te zien! Voor zijn vorige seminar hadden we vrijkaarten maar toen konden we helaas niet..... Wie weet tot daar!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading