datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Herken je vibratie, versterk je manifestatie!
01 februari 2021 
3 min. leestijd

Herken je vibratie, versterk je manifestatie!

We leven allemaal individueel op een trilling, dit is jouw vibratie. Collectief hebben wij ook een trilling en hoe meer mensen in een hoge trilling zitten hoe aangenamer het leven is. Wil je graag iets doen om de wereld te verbeteren? Zorg dan goed voor jezelf en wees bewust van jou eigen trilling, als die hoog is wordt je automatisch een ”healer” voor het collectieve veld. Momenteel is al het plezier wat je buiten kan beleven beperkt, alsof er een bepaalde groep mensen baat bij heeft dat wij collectief op een lage-/angsttrilling leven.

USB-stick

Ik zie mezelf soms als een USB stick, waar je informatie op kan downloaden en van kan deleten. Ik heb ook het gevoel dat als alle mensen USB-sticks zouden zijn, we ook allemaal zijn aangesloten op dezelfde computer. Wij gaan ons hier meer bewust van worden in het Waterman-tijdperk. Met elk nieuw tijdperk komt er vaak ook een nieuwe geloofsstroming. Zoals in vorige tijdperken het Jodendom / Christendom / Islam en meerdere geloven zijn ontstaan tijdens de nieuwe tijdperken. In het Waterman-tijdperk gaan wij ons realiseren dat wij één zijn en het zou best wel eens zo kunnen zijn dat er één wereldwijde religie komt.

Jouw trilling kun je beïnvloeden door een gezonde levensstijl. Denk aan voeding en beweging in de natuur. Maar wat minstens net zo belangrijk is, is hoe jij jouw gedachten kan sturen. Ergens bang voor zijn, jezelf schamen, een schuldgevoel hebben, iets te graag willen en ”depressie” zijn allemaal lage trillingen. Zodra je eenmaal alles accepteert – waar je bent, wie je bent, hoe je bent en wat je momenteel doet – dan kom je op acceptatie en dit is ongeveer de middellijn van trilling. Alles eronder is een lage trilling en alles er boven is een hoge trilling.

In een hogere trilling manifesteer je ook makkelijker en hier wil ik de mensen graag wat tips in mee geven omdat ik velen hier fouten in zie maken.

Wat is manifesteren?

manifestatieManifesteren is iets aantrekken met je gedachten totdat het in jouw fysieke wereld verschijnt. Dit kun je met alles doen! Een voorbeeld van een basisfout die mensen vaak maken is:

Stel, je bent werkloos en je wilt graag weer een baan. Dan staat er in sommige hulpboeken dat als je iets wil manifesteren dat je het het universum erom moet vragen door bijvoorbeeld te zeggen ”Ik wil een baan”. Hier ben ik het niet mee zijn, je zegt dan namelijk  dat je geen baan hebt. Terwijl als je even gaat zitten visualiseren dat je al op sollicitatiegesprek bent en alles goed verloopt, je het snel zult aantrekken.

Je kan manifestatie voor alles gebruiken en wij leven in een universum van vrije wil, toch zou ik zelf niet snel om een Ferrari vragen of andere luxe producten. Ik zou het eerder gebruiken voor praktische dingen of nieuwe leuke contacten.

Ben je single en zou je graag weer een relatie hebben? Dan zul je meer positieve gedachten moeten hebben, dan negatieve gedachten. Door te denken ”Pff ben ik weer alleen” of ”Ik voel mij eenzaam” of ”Ik wil graag een nieuwe vriend/vriendin”, stuur je allemaal gedachtes het universum in, dat je alleen bent. Dit zal niet de juiste personen aantrekken!

Merk je dat je verkouden bent en iets minder fit bent? Of andere lichamelijke klachten hebt? Vertel jezelf dan meermaals per dag dat je aan het helen bent; de gedachte ”volgens mij word ik ziek” vergroot de kans dat je ziek wordt.

Relatie manifesteren

manifestatieOm een relatie te manifesteren zou ik ’s avonds voor het slapen gaan even visualiseren dat je nieuwe partner al naast je ligt, dat je al samen aan het knuffelen en lachen bent. Zorg er ook voor dat er plaats is voor je nieuwe partner. Leg alvast een extra kussen neer, zorg dat je een tweepersoonsbed hebt waar ook ruimte is voor een extra persoon. Maak je omgeving alvast klaar voor de persoon die eraan komt!

Dit is maar een voorbeeld, maar zo werkt het in alle vormen. Doe alsof het er al is, je mag best vragen aan het Universum wat je graag wil hebben maar ga je daarna al gedragen alsof het er al is. Tuurlijk houdt je jezelf zo een beetje voor de gek, maar probeer het maar eens uit!

Wil je graag meespreken of meer weten over dit soort onderwerpen? Dan ben je welkom in mijn nieuwe Telegram-groep Starseeds Nederland.

Wat heb jij allemaal al gemanifesteerd in jouw leven? Laat het weten in een reactie!

Over de schrijver
Mijn interesses zijn astrologie, tarot, nieuwetijdskinderen en alles wat het nieuwe tijdperk met zich meebrengt. Je kan mij vinden op YouTube onder de naam Optimystic Tobias , ook ben ik de oprichter van het chatkanaal Starseeds Nederland. Indien je interesse hebt in spiritualiteit voel je welkom. T.me/StarseedsNL
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading