datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ilse over haar candida dieet en de biologisch markt in Breda
18 augustus 2013 
0 min. leestijd

Ilse over haar candida dieet en de biologisch markt in Breda

Onder het motto “Miss Natural komt naar je toe deze zomer” kreeg ik een uitnodiging van Ilse uit Breda.

Tijdens onze ontmoeting verteld Ilse mij over het candida dieet, waarom zij heeft gekozen voor een natuurlijke levensstijl en hoe dit haar gezondheid heeft verbeterd.

Ook ging ik samen met haar naar de biologische markt in Breda waar haar vriend staat met superfoods. Een inspirerend verhaal over vermoeidheid, verandering en verliefdheid!

Herken jij je in het verhaal van Ilse? Laat ons mij weten in een reactie!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading