10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Interview over 'Suiker is gif' bij radiozender RTV Noord Holland
08 februari 2012 
1 min. leestijd

Interview over 'Suiker is gif' bij radiozender RTV Noord Holland

Vanmorgen werd ik gebeld door de radiozender RTV Noord Holland over de cursus 40 dagen zonder Suiker. Ze belde mij naar aanleiding van het artikel in NRC Next van gisteren met het onderwerp ‘Suiker is gif’.

Of ik daarover mijn mening kon geven tijdens het debatuur van het programma De Peiling tussen 16 en 17 uur.

Suiker is gif!

Natuurlijk kon ik dat! Een uitgelezen kans om promotie te maken voor suikervrij eten en de cursus. De programmaleider kon mij ook vertellen dat de directeur van de Suiker Stichting ook aan het woord zou komen. Dat kon nog leuk worden!

Voor wie het programma heeft gemist. De uitzending is hier terug te luisteren.
Na 35 minuten kom ik!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.