datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Interview over 'Suiker is gif' bij radiozender RTV Noord Holland
08 februari 2012 
0 min. leestijd

Interview over 'Suiker is gif' bij radiozender RTV Noord Holland

Vanmorgen werd ik gebeld door de radiozender RTV Noord Holland over de cursus 40 dagen zonder Suiker. Ze belde mij naar aanleiding van het artikel in NRC Next van gisteren met het onderwerp ‘Suiker is gif’.

Of ik daarover mijn mening kon geven tijdens het debatuur van het programma De Peiling tussen 16 en 17 uur.

Suiker is gif!

Natuurlijk kon ik dat! Een uitgelezen kans om promotie te maken voor suikervrij eten en de cursus. De programmaleider kon mij ook vertellen dat de directeur van de Suiker Stichting ook aan het woord zou komen. Dat kon nog leuk worden!

Voor wie het programma heeft gemist. De uitzending is hier terug te luisteren.
Na 35 minuten kom ik!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading