Interview Eva de Beijer in gezondNU magazine

Een van de tijdschriften die ik graag lees is gezondNU. Een maandblad dat gaat over gezondheid, voeding, beauty, psyche en lifestyle.

Begin januari had ik daar een heel leuk gesprek op de redactie om te praten over een samenwerking met Miss Natural. Het eerste dat daar uit voortkwam is een interview dat verscheen in het juli nummer van gezondNU.

In maart had ik een prettig gesprek met Dorien van gezondNu over de voor mij tot nu toe moeilijkste periode in mijn leven. Het vervullen van mijn grootste wens… zwanger worden.

Natuurlijk zwanger worden

Zwanger zijn is een magische gebeurtenis, maar natuurlijk zwanger worden is niet vanzelfsprekend. Dat heb ik helaas zelf ook mogen meemaken. Een zeer emotionele, frustrerende en moeilijke periode die ik gelukkig heb kunnen afsluiten met de mooiste beloning die er bestaat… zwanger worden! Mijn geduld werd zelfs dubbel beloont met een tweeling.

Medio augustus 2011 besloot ik om mijn verhaal op te schrijven, deels als blijvende herinnering en anderzijds als inspirerend verhaal en informatiebron. Alle informatie omtrent natuurlijk zwanger worden heb ik verzameld en gebundeld in mijn eerste boek Natuurlijk Zwanger.

Ik wens namelijk iedereen die moeite heeft met het vervullen van hun grootste wens de beste natuurlijke oplossingen!

Citaat interview voor gezondNU

“Pas na drie jaar ben ik naar de huisarts gegaan en werd ik doorverwezen naar het ziekenhuis. Ik wilde aanvankelijk helemaal geen behandelingen. Ik wilde op een natuurlijke manier zwanger worden. Maar ik verlegde mijn grens steeds een stukje verder. Na een aantal mislukte inseminatiebehandelingen met IUI volgde een ICSI-traject met puncties. Stond ik iedere zoveel maanden mijn lichaam vol te spuiten met hormonen. Dat ging compleet tegen mijn gevoel in, maar ik kon niet anders. Ik wilde zo graag een kindje. Tegelijkertijd bleven we zoeken naar natuurlijke oplossingen. We maakten een afspraak met een natuurgeneeskundig therapeut”.
Lees hier het hele interview.

gezondNu biedt een frisse kijk op gezondheid

Daarnaast geeft het magazine bijzondere inzichten over voeding en verrassende tips over energiek leven. Lees op de website van gezondNU ook elke week de columns van psycholoog René Diekstra, huisarts Metta Hofstra, natuurarts Johan Bolhuis of levenscoach Albert Sonnevelt.

In deze editie alles over

Mijn lijf, mijn leven!: Kim: ”Ik voel weer, dus ik leef” – Lekker soepel, sterk en strak: 22x lenige spieren – BBQ zonder vlees: ”Beloofd: je mist de hamburgers niet” – Vakantie: bloeit de liefde op? of start de machtstrijd… – Lichaamsspecial: Kim: ”Er moest 13 kilo bij”, Brigitte: ”Vanbinnen tintelt en brandt het”, Dounia: ”Ik leef met de dag”, Stea: ”Er werd over me gepraat”.

gezondNU inspireert

gezondNU is een lifestyle- & gezondheidstijdschrift boordevol tips en adviezen. Redactionele hoofdpijlers zijn gezondheid, voeding, beauty, psyche en lifestyle. Met inspirerende reportages, boeiende persoonlijke verhalen en heel veel praktische tips en adviezen, helpt gezondNU je gezond te blijven.

Maak kans op een GezondNU jaarabonnement!

Miss Natural leden maken 5 x kans op een gezondNU jaarabonnement. Doe je ook mee? Laat dan een bericht achter op deze website en vertel mij waarop jij heel lang op hebt moeten wachten én uiteindelijk hebt gekregen. Het alle reacties kies ik dan 5 winnaars. Let op: alleen Miss Natural leden maken kans!

Waarop heb jij heel lang moeten wachten en heb je uiteindelijk gekregen?

  De winnaars van het gezondNU jaarabonnement zijn:

  1. Diana
  2. Tessa
  3. Hanneke
  4. Miranda
  5. Mirjam

Gefeliciteerd met deze mooie prijs!
Graag ontvang ik jullie adresgegevens via het contactformulier onderaan de pagina.