Interview Eva de Beijer in Light Koken magazine

Half februari had ik een interview voor Light koken. Het was een heel leuk gesprek over voeding en passie!

Het hele interview is vanaf vandaag te lezen in het nieuwste nummer van dit mooie magazine met deze maand als thema “Living the good life”. Dat is precies waar ik van houd, eten en genieten!

Niet krampachtig over eten doen, maar bewuste keuzes maken.

Belangrijk is ook om te genieten van voeding die minder goed voor je is, daarmee bedoel ik dat je jezelf geen schuldgevoel moet aanpraten als je eens een keer uit de bant springt, gewoon genieten! Als de basis goed is, dan ben je goed bezig.

Citaat interview voor Light koken

“Verder eet ik vooral vers, onbewerkt en het liefst biologisch. Ik vermijd de voorverpakte producten met verdachte toevoegingen. Mijn tweeling van twee jaar krijgt enkel biologische producten. Ik geef ze niets uit een potje maar bereid alle maaltijden zelf. Zelf eet ik voor ongeveer zeventig procent biologisch. Daarnaast ben ik flexitariër. Ik eet wel vlees en vis, maar heel weinig.” Lees hier het hele interview.

Light koken staat vol recepten

Geniet je van lekker eten maar wil je ook gezond leven? Gezond eten heeft wat Light koken betreft niets te maken met karige afvalshakes of strenge diëten. Van gezonde voeding kun je namelijk ook gewoon genieten. Light koken staat iedere maand weer bomvol recepten die makkelijk te maken zijn en waarmee elke maaltijd een succes wordt. Van ontbijt tot avondeten tot snacks voor tussendoor, want ja, ook die mogen natuurlijk ook.

Gezond junk food en superfoods

De ingrediënten van de recepten kiest de redactie zorgvuldig uit. Daarbij letten zij op de calorieën maar ook zeker op de hoeveelheid vezels, vitaminen en mineralen. Ook staat er bij elk recept hoeveel calorieën een gerecht bevat, of het koolhydraatarm, vegetarisch of glutenvrij is. Elke maand restylen ze junk food tot een gezondere variant, zetten ‘superfoods’ in de spotlights en wordt uitgelegd waarom juist die zo belangrijk voor je zijn.

Stap-voor-stap kooktechnieken

Volg ‘kookles’ van Light koken-kok Angie Bischops en leer stap-voor-stap kooktechnieken en gerechten maken. Ook geeft Light koken kooktips, informatie over eten, nieuwtjes op culinair gebied en laten ze je handige keukentools zien die het koken nóg leuker en makkelijker maken.

Light koken is meer dan koken alleen

Elke maand zijn er weer nieuwe sporttips en feel-goodweetjes om je te helpen op een gezonde manier van het leven te genieten. Daarnaast vind je leesvoer in de vorm van interviews en reportages. Hierin probeert de redactie workshops, sporten en andere doe-dingen voor je uit. Altijd handig om iets van op te steken.

Zalmpizza, kokosijs en citroenlimonade

Naast het interview met Eva de Beijer van Miss Natural staan er 67 zonnige recepten in zoals spinaziesoep, pasta pesto, zalmpizza, kokosijs en citroenlimonade. Maar ook 4 verschillende recepten met superfood havermout en fruitige verleidingen als ijs en cocktails.

10 x Light koken cadeau!

Speciaal voor Miss Natural leden mag ik 10 x Light koken cadeau geven. Zo kun je zelf de heerlijke recepten maken uit dit “Living the good life” nummer en uiteraard mijn interview lezen. Wat moet je doen om kans te maken? Laat mij weten wat jouw ultieme zomerrecept is en laat je reactie hier achter. Wees creatief! Je mag ook foto’s uploaden via de Facebook comment of een filmpje opnemen… ik ben benieuwd!

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt hier gratis lid worden.

Wat is jouw ultieme zomerrecept?

Boek met tips en adviezen om natuurlijk zwanger te worden