datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Jouw ervaring met Groene Smoothies drinken
09 maart 2015 
5 min. leestijd

Jouw ervaring met Groene Smoothies drinken

Er zijn een heleboel redenen om te starten met het drinken van groene smoothies. Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijk motivaties. Zo begon Ineke vorige jaar aan de 21 dagen Groene Smoothie Challenge omdat ze extra groente en fruit wilde binnen krijgen, wilde Laura meer energie omdat zij zich zo lusteloos voelde en ging Marlene voor een nieuwe levensstijl nadat ze gestopt was met roken en in de overgang kwam. Lees hier al hun ervaringen!

Ineke, wat was de voornaamste reden dat je gestart bent?

Om extra groente en fruit te binnen te krijgen, voor meer energie en om mijn buik slanker te maken.

Heb je de 21 dagen kunnen volhouden? Hoe ging dat?

Dat ging super goed, ik heb een eigen groentetuin en heb dus veel groenten en kruiden bij de hand. En heb nu ook meer met de raw food producten leren omgaan. Deze zijn ook fijn te combineren met smoothies.

Wat heb je gemerkt aan je lichaam tijdens de 21 dagen?

Ik ben in gewicht afgevallen, heb meer energie en voel me er prettig bij. En mijn buik is slanker wat ik super vindt.

Hoe voel je je na 21 dagen? Merk je verschil? En zo ja, wat?

Ik heb meer energie en voel me fitter! Ik vind de begeleiding erg goed en kan zo mijn eetpatroon veranderen, met veel tips en uitleg. 
Ik ben erg bij dat ik de Groene Smoothie Challenge heb gedaan en ga hier zeker ook mee door. 
Ook met Facebook erbij vind ik erg prettig.

Ineke, 53 jaar uit Oploo

 

Suzanne, wat was de voornaamste reden dat je gestart bent?

Groene smoothies al in mijn systeem, maar nooit zo lang achter elkaar gedaan, proberen!

Heb je de 21 dagen kunnen volhouden? Hoe ging dat?

Ik ben al na de eerste 12 dagen overgestapt van ontbijt naar lunch smoothie. Ik was gewend dat als ik een smoothie maakte hiermee te ontbijten. Dat kwam alleen na een aantal dagen mijn neus uit om het zo maar te zeggen. Lunch vind ik beter vol te houden, ik ben ook meer groentes gaan gebruiken. Eet er als lunch dat vaak nog een omeletje of iets dergelijks naast.

Wat heb je gemerkt aan je lichaam tijdens de 21 dagen?

Een complete detox! Heerlijk!!! Onze dochters hebben lekker meegedaan, ieder keer een slokje meer. ‘Er zit toch geen bleekselderie in hè mama?’ Al jullie recepten geprobeerd maar je zoekt toch ook je eigen dingetjes. Vind het persoonlijk vreselijk dat er nu geen boerenkool meer is. Dan maar raapstelen, ieder seizoen z’n eigen groente. Maar voor mijn smoothies blij als het weer winter is.

Hoe voel je je na 21 dagen? Merk je verschil? En zo ja, wat?

Ik voel me prima, maar deed dat daarvoor ook al. Veel energie, geen kwaaltjes, al 4 jaar niet meer ziek, zwak of misselijk geweest. Het zit ‘m gewoon in onze voeding dat heeft zich bij ons al wel bewezen!

Ga je verder met het drinken van groene smoothies?

Ja, paar keer per week. Ik ga zo door! Love the natural lifestyle!!

Suzanne, 41 jaar uit Molenschot

 

Laura, wat was de voornaamste reden dat je gestart bent?

Ik wilde graag meer energie, omdat ik me zo lusteloos voelde de laatste tijd. En ook omdat ik een kleine eter ben komt ik nooit aan de voldoende portie groente op één dag.

Heb je de 21 dagen kunnen volhouden? Hoe ging dat?

Ik heb me goed voorbereid met het boodschappenlijstje en het boek 70 groene smoothies gekocht. Het was natuurlijk wel even wennen om met groente een smoothie te maken. Ook heb ik superfoods gehaald om er bij te doen. Ik ben werkzaam in de zorg, maar met dit is dat goed te combineren. Tot aan vandaag neem ik elke dag een groene smoothie. Kan niet mer zonder.

Wat heb je gemerkt aan je lichaam tijdens de 21 dagen?

Ik merk dat ik meer energie heb en dit door de dag heen op pijl blijft. Had in het begin redelijk veel van hoofdpijnen en mijn energie leek minder te worden, maar dit hield na een week gelukkig al wel op.

Hoe voel je je na 21 dagen? Merk je verschil? En zo ja, wat?

Doordat ik last heb van een vette huid en erg veel acne, moet ik toch toegeven dat dit erg verminderd is sinds ik me aan deze nieuwe levensstijl heb aangepast. Het voelt heerlijk en ik durf weer in de spiegel naar mezelf te kijken. En natuurlijk veel meer energie gekregen, heb minder snel last van mijn rug en heb het idee dat het ook erg goed tegen stress werkt.

Ga je verder met het drinken van groene smoothies?

Ja, dagelijks

Laura, 24 jaar uit Breda

 

Marlene, wat was de voornaamste reden dat je gestart bent?

Ik wilde een ander voedingspatroon, want ik werd na het stoppen met roken en de overgang, steeds dikker, ondanks dat ik bijna elke dag trainde en niets meer at, dan daarvoor en ik voelde me vaak moe, vooral bij het opstaan. Iets in me zei me dat mijn lichaam te veel koolhydraten binnenkreeg en dit niet meer kon verwerken, dus moest het roer om en vond ik Miss Natural.

Heb je de 21 dagen kunnen volhouden? Hoe ging dat?

Het kostte me geen enkele moeite om het vol te houden. Het is lekker en ik heb totaal geen enkele behoefte meer aan zoetigheden gehad en heb dit nog steeds niet. Ik improviseer ook steeds meer met de ingrediënten. Dingen die ik vroeger niet lustte, zoals avocado, vind ik nu heerlijk. Ik maak met plezier elke ochtend mijn smoothie klaar en als ik wat over heb, dan drink ik dat in de loop van de dag op.

Wat heb je gemerkt aan je lichaam tijdens de 21 dagen?

Ik voel me veel beter, niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Mijn omtrek is beduidend smaller geworden en mijn kleding zit weer als vanouds. Zienderogen verdwijnen mijn buik en lovehandles. Ik voel me energieker en heb veel meer smaak in mijn mond. Opvallend is vooral mijn geestelijke gesteldheid. Ik heb een bipolaire stoornis, maar heb me in tijden niet zo goed gevoeld. Ik heb nog wel af en toe, ook beduidend minder, dat ik ’s morgens lamlendig wakker word en moe, maar toen ben ik Maca-poeder gaan toevoegen aan mijn smoothies en dat helpt.

Hoe voel je je na 21 dagen? Merk je verschil? En zo ja, wat?

Ja, een aanzienlijk verschil. Ik voel me goed en sterker, energieker en voldaner dan ik me ooit gevoeld heb.

Ga je verder met het drinken van groene smoothies?

Ja, dagelijks

Heb je nog opmerkingen, aanmerkingen, tips of goede woorden voor Miss Natural?

Ik ben heel blij dat er mensen zoals Eva, Miss Natural, zijn, die hun kennis willen delen met de wereld en ik ben blij dat ik haar heb leren kennen via een webinar door Marian Palsgraaf. Mensen zoals zij, noem ik de engelen op aarde. Dank je wel voor alle informatie en ik blijf je volgen!

Marlene, 55 jaar uit Cappele aan den IJssel

Wat is jouw ervaring met groene smoothies? Laat het ons weten in een reactie onderaan dit artikel!

Doe ook mee aan de 21 dagen Groene Smoothie Challange!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Mariline
Door

Mariline

op 09 Mar 2015

Zo lust mijn man boerenkool in een groene smoothie. Op een andere manier niet. Het smelt het buikvet, dat komt goed uit.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading