datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Kan jij alle Paaseitjes weerstaan? Nu €25,- korting op Natuurlijk Suikervrij!
26 maart 2021 
2 min. leestijd

Kan jij alle Paaseitjes weerstaan? Nu €25,- korting op Natuurlijk Suikervrij!

Hoeveel paaseitjes heb jij al op? Ze liggen al even in de winkel… Zijn paaseitjes voor jou moeilijk te weerstaan of heb je er weinig problemen mee? Veel mensen hebben moeite met het nemen van lekkers tijdens de feestdagen. Eén paaseitje leidt namelijk vaak tot meer, en voor je het weet is de zak op. Maar dat hoeft niet! Ontdek hoe je toch lekker suikervrij kunt genieten met de paasdagen, en profiteer van €25 korting op de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’!

Waarom suikervrij eten?

Er zijn heel veel redenen om suiker weg te laten uit je voedingspatroon. Het aanpassen van je eetpatroon is ongeschikt als je snel een paar kilo kwijt wilt raken. Het is wél ideaal als je, net als ik, voor blijvend resultaat gaat! Je kunt er dan voor kiezen om je hele eetpatroon rigoureus om te gooien door alle ‘foute’ ingrediënten van de ene op de andere dag uit je leven te bannen. Of je kiest ervoor om te beginnen met het weglaten van één voedingsbestanddeel. Bijvoorbeeld vetten of koolhydraten, zoals suikers. Ik kies voor deze optie. Want wanneer de verandering in je eetpatroon subtiel is, is het makkelijker vol te houden!

paasvoordeel

Waarom vooral suiker weglaten?

Omdat daarmee verreweg de grootste winst te behalen valt! Ik heb het dan over geraffineerde suiker en dan bedoel ik niet alleen het klontje dat je zelf toevoegt aan je koffie of thee. Nee, suiker en chemische zoetstoffen worden door fabrikanten als smaakmaker in vrijwel alle producten die je kunt vinden in de supermarkt verwerkt. Ongemerkt krijg je dus dagelijks grote hoeveelheden suiker binnen.

Klachten verdwijnen door suikervrij eten

Wanneer je gewicht wilt verliezen, is een voedingspatroon zonder suiker een zeer goede optie. Maar ook hoofdpijn, neerslachtigheid, minder energie, een lagere weerstand en nog meer drang naar zoet zijn helaas gevolgen van al die suikerrijke consumpties. Wanneer je suiker gaat weglaten uit je eetpatroon zul je merken dat dit soort klachten minder zullen worden of zelfs zullen verdwijnen.

Al ruim 7 jaar help ik mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’. Al meer dan 10.000 mensen gingen je voor en ervaren de vele voordelen van suikervrij leven. Alle ervaringen en waardevolle feedback van deelnemers hebben wij verwerkt in deze cursus.

Er bestaan geen kant-en-klaar diëten of eetmethodes die voor iederéén geschikt zijn. Ieder lichaam is immers uniek. Daarom is het optimaliseren van een gezonde levensstijl een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij ik je stap voor stap zal leren wat goed voor je is.

Nu €25,- Paasvoordeel

Speciaal voor Pasen geven we je nu €25,- korting op de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’! Zo kan jij ook tijdens en na de Paasdagen gewoon lekker kan blijven genieten!

Kijk hier voor het Paasvoordeel >>>

De prijs voor deze cursus is inclusief de 3 Cadeau Producten en 1 Bonus;

CADEAU 1 – E-book ‘Natuurlijk Suikervrij’ t.w.v. €17,95
CADEAU 2 – E-book ‘Travel Survival Guide’ t.w.v. €17,95
CADEAU 3 – E-book ‘Suiker EHBO’ t.w.v. €7,95

BONUS – 30 dagen toegang tot de Miss Natural Receptenbank > 200 suikervrije recepten

EXTRA – Toegang tot de besloten Facebook groep van de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’

Wees er dus snel bij en start nu jouw nieuwe leven zonder suiker!

Kijk hier voor het Paasvoordeel de korting is al verwerkt! >>>

Kan jij alle Paaseitjes weerstaan?

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading