datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ken jij Beatz Fruit al? Dat is 100% fruit!
06 april 2012 
2 min. leestijd

Ken jij Beatz Fruit al? Dat is 100% fruit!

Ken jij Beatz Fruit al? Dat is 100% fruit in een handig zakjeOp de Gezondheidsbeurs afgelopen januari in de Jaarbeurs in Utrecht ontdekte ik het nieuwe merk Beatz Fruit. In de frisse, vrolijke zakjes van Beatz Fruit zit gevriesdroogd fruit. En dat is handig om mee te nemen op reis en te consumeren op het moment dat jij dat wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de bederfelijkheid van vers fruit en eventuele bestrijdingsmiddelen.

Handig! Beatz Fruit kan niet beurs worden en is op ieder moment lekker, knapperig en vol vitaminen. Beatz Fruit is momenteel beschikbaar in 6 variëteiten, namelijk banaan, aardbei, perzik, ananas, appel en peer.

Mijn dagelijkse portie fruit in een zakje

Echt gezonde tussendoortjes zijn er bijna niet en het gebrek aan voldoende fruit inname per dag door de jeugd is een bekend probleem. Healthyfarm heeft met Beatz fruit als missie gezondheidsprofessionals, ouders, verzorgers en kinderen de oplossing te bieden hierin met haar 6 varianten gevriesdroogd fruit, die inmiddels landelijk verkrijgbaar zijn bij PLUS Supermarkten, Spar, Agrimarkt, MCD Supermarkten en Sligro.

Gevriesdroogd fruit

Beatz Fruit is fruit in een zakje. Gevriesdroogd, dus lichtgewicht en knapperig, maar met behoud van ongeveer 80% van alle voedingswaarden. Het geeft kinderen de beleving van het leeg kunnen eten van een zakje met crispy inhoud, dat spreekt aan. Dat het fruit is, maakt het voor ouders leuk, maar ook voor de kinderen, want dat fruit ook knapperig kon zijn wisten ze niet.

Beatz Fruit past naast de verse fruit inname per dag. Het maakt fruit eten makkelijker en leuker. Voor iedereen.

Beatz, mijn dagelijkse portie fruit in een zakje

Beatz Fruit voor alle genomineerden!

Beatz Fruit is partner van de Miss Natural Awards 2012. Iedereen die meedoet als kandidaat voor de Miss Natural Awards 2012 ontvangt een Beatz Mix-doos met 12 zakjes Beatz Fruit (van alle Beatz soorten 2 zakjes) t.w.v. €16,68! Je kunt je nog opgeven t/m zondag 8 april 2012. Na 8 april zal de jury de 10 finalisten selecteren op basis van de motivatie om Miss Natural te worden. Het aantal stemmen zal hierin ook meegenomen worden.

Zondag 15 april maken we de top 10 finalisten bekend

Zondag 15 april zullen deze 10 bekend gemaakt worden en kan er op deze kandidaten verder gestemd worden. Op zaterdag 28 april zullen alle 10 finalisten aanwezig zijn en wordt de top 3 bekendgemaakt op basis van het aantal stemmen dat zij hebben gekregen. Tot slot dienen zij nog een vraag te beantwoorden van de jury en deze zal dan uiteindelijk bepalen wie Miss Natural 2012 zal zijn.

Bekijk hier het interview dat ik had met Carlijn over Beatz Fruit

Mijn kinderen vinden het ook heerlijk en het is bovendien een zeer gezond alternatief op chips in een zakje. Iedereen die zich nomineert voor de Miss Natural Awards ontvangt een proefpakket met Beatz Fruit… dus doe mee en geef je op!

Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards!

Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards
Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Amailtje
Door

Amailtje

op 10 Apr 2012

Ja die ken ik al! De laatste keer dat ik bij de Sligro was hadden ze alleen appel, aarbei en banaan. De laatste 2 zijn erg zoet maar de appel is héérlijk. Ga ook eens kijken of ze de andere nu ook hier hebben :)

Jeroen de Bruin
Door

Jeroen de Bruin

op 14 Jan 2015

Geachte mevrouw, heer, Wij overwegen bij een aantal kassa's in onze supermarkt het kassasnoep te vervangen voor jullie product. Kunnen jullie ons een paar monsterzakjes sturen zodat we kunnen "passen" en ook de prijslijst en bestelhoeveelheden etc? Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Jumbo Buitenhof Jeroen de Bruin Vrijheidslaan 1 2625 RD Delft

YUYING ZHU
Door

YUYING ZHU

op 17 Nov 2015

I WOULD LIKE TO BUY LOTS OF BAGS OF BEAT DRY FRUIT. HOW CAN I ORDER IT ?

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading