10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Ken jij Beatz Fruit al? Dat is 100% fruit!
06 april 2012 
3 min. leestijd

Ken jij Beatz Fruit al? Dat is 100% fruit!

Ken jij Beatz Fruit al? Dat is 100% fruit in een handig zakjeOp de Gezondheidsbeurs afgelopen januari in de Jaarbeurs in Utrecht ontdekte ik het nieuwe merk Beatz Fruit. In de frisse, vrolijke zakjes van Beatz Fruit zit gevriesdroogd fruit. En dat is handig om mee te nemen op reis en te consumeren op het moment dat jij dat wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de bederfelijkheid van vers fruit en eventuele bestrijdingsmiddelen.

Handig! Beatz Fruit kan niet beurs worden en is op ieder moment lekker, knapperig en vol vitaminen. Beatz Fruit is momenteel beschikbaar in 6 variëteiten, namelijk banaan, aardbei, perzik, ananas, appel en peer.

Mijn dagelijkse portie fruit in een zakje

Echt gezonde tussendoortjes zijn er bijna niet en het gebrek aan voldoende fruit inname per dag door de jeugd is een bekend probleem. Healthyfarm heeft met Beatz fruit als missie gezondheidsprofessionals, ouders, verzorgers en kinderen de oplossing te bieden hierin met haar 6 varianten gevriesdroogd fruit, die inmiddels landelijk verkrijgbaar zijn bij PLUS Supermarkten, Spar, Agrimarkt, MCD Supermarkten en Sligro.

Gevriesdroogd fruit

Beatz Fruit is fruit in een zakje. Gevriesdroogd, dus lichtgewicht en knapperig, maar met behoud van ongeveer 80% van alle voedingswaarden. Het geeft kinderen de beleving van het leeg kunnen eten van een zakje met crispy inhoud, dat spreekt aan. Dat het fruit is, maakt het voor ouders leuk, maar ook voor de kinderen, want dat fruit ook knapperig kon zijn wisten ze niet.

Beatz Fruit past naast de verse fruit inname per dag. Het maakt fruit eten makkelijker en leuker. Voor iedereen.

Beatz, mijn dagelijkse portie fruit in een zakje

Beatz Fruit voor alle genomineerden!

Beatz Fruit is partner van de Miss Natural Awards 2012. Iedereen die meedoet als kandidaat voor de Miss Natural Awards 2012 ontvangt een Beatz Mix-doos met 12 zakjes Beatz Fruit (van alle Beatz soorten 2 zakjes) t.w.v. €16,68! Je kunt je nog opgeven t/m zondag 8 april 2012. Na 8 april zal de jury de 10 finalisten selecteren op basis van de motivatie om Miss Natural te worden. Het aantal stemmen zal hierin ook meegenomen worden.

Zondag 15 april maken we de top 10 finalisten bekend

Zondag 15 april zullen deze 10 bekend gemaakt worden en kan er op deze kandidaten verder gestemd worden. Op zaterdag 28 april zullen alle 10 finalisten aanwezig zijn en wordt de top 3 bekendgemaakt op basis van het aantal stemmen dat zij hebben gekregen. Tot slot dienen zij nog een vraag te beantwoorden van de jury en deze zal dan uiteindelijk bepalen wie Miss Natural 2012 zal zijn.

Bekijk hier het interview dat ik had met Carlijn over Beatz Fruit

Mijn kinderen vinden het ook heerlijk en het is bovendien een zeer gezond alternatief op chips in een zakje. Iedereen die zich nomineert voor de Miss Natural Awards ontvangt een proefpakket met Beatz Fruit… dus doe mee en geef je op!

Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards!

Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards
Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Amailtje
Door

Amailtje

op 10 Apr 2012

Ja die ken ik al! De laatste keer dat ik bij de Sligro was hadden ze alleen appel, aarbei en banaan. De laatste 2 zijn erg zoet maar de appel is héérlijk. Ga ook eens kijken of ze de andere nu ook hier hebben :)

Jeroen de Bruin
Door

Jeroen de Bruin

op 14 Jan 2015

Geachte mevrouw, heer, Wij overwegen bij een aantal kassa's in onze supermarkt het kassasnoep te vervangen voor jullie product. Kunnen jullie ons een paar monsterzakjes sturen zodat we kunnen "passen" en ook de prijslijst en bestelhoeveelheden etc? Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Jumbo Buitenhof Jeroen de Bruin Vrijheidslaan 1 2625 RD Delft

YUYING ZHU
Door

YUYING ZHU

op 17 Nov 2015

I WOULD LIKE TO BUY LOTS OF BAGS OF BEAT DRY FRUIT. HOW CAN I ORDER IT ?

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.