datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Kiezen voor overvloed – Philip van der Linde; Mijn verhaal en de weg er naar toe
21 november 2020 
3 min. leestijd

Kiezen voor overvloed – Philip van der Linde; Mijn verhaal en de weg er naar toe

Diep vanbinnen smacht iedereen naar een gevoel van overvloed. Om gezond en vitaal door het leven te mogen gaan met een brede glimlach op je gezicht. Dat verdient toch iedereen? Mijn naam is Philip en ik ben 21 jaar oud. In dit artikel vertel ik over mijn persoonlijke reis en hoe ik sinds kort met Eva samenwerk om bewustzijn in te blazen rondom een gezond, gelukkig en vitaal bestaan!

Mijn verhaal

Als een verhaal kan eindigen met overvloed, dan begint die vrijwel altijd bij schaarste. Er kunnen velen oorzaken zijn om je leefstijl drastisch te veranderen. In mijn geval was de oorzaak die van ziekte.

Al op de jonge leeftijd van 18 jaar begon mijn lichaam te pruttelen en had ik alle kenmerken van chronische vermoeidheid. Daarnaast was mijn huid zo droog als schuurpapier en was de kleur in mijn ogen vrijwel verdwenen. Mijn leefstijl was verre van optimaal en was een samensmelting van binnenzitten, gamen, junkfood en alle andere prikkels van het moderne bestaan.

Dit was niet normaal en er ontstond een enorme drang om mijn gezondheid te herstellen.  Ik besloot om voor eens en altijd een nieuwe richting te bewandelen. Wegens wantrouwen in de farmaceutische industrie besloot ik het heft in eigen handen te nemen.

Mijn broer ondervond soortgelijke problemen en al snel begonnen wij ons samen te verdiepen in de wereld van holistisch en hoe we op natuurlijke wijze het lichaam kunnen herstellen. Het idee dat we onszelf op intelligente wijze konden genezen was te goed om te negeren.

De weg omhoog

Ik was niet bang om controversiële wegen te bewandelen want ik had immers toch niks te verliezen. Ik was vastberaden en magischer wijs kwamen alle bronnen aanwaaien. When the student is ready, the master appears!

Voordat ik het wist had ik velen boeken gevonden over ontgiften en stelde mijzelf beschikbaar als proefkonijn. Ik las mij in over fasten, groente-fruit dieet en begon zelfs met het uitvoeren van lever flushes.

Kennis werd gedestilleerd tot ervaring en met ervaring kwam wijsheid.

Het resultaat was dat ik voor de 1e keer in mijn leven mijn lichaam grondig begon op te schonen. Van leverstenen tot verrotte etensresten, mijn lichaam was thuis aan velen onnatuurlijke mengsels. Al snel begon mijn lichaam te transformeren.

De kracht van keuze

Naarmate mijn onderzoek voorderde en er steeds meer nuances op mijn pad kwamen, begon ik een enorme waslijst op te bouwen van zogenaamde life hacks. Dagelijkse acties welke je gehele leven in zijn geheel kunnen transformeren.

Het zijn de keuzes die je elke dag weer maakt die je kwaliteit van leven zullen bepalen.

Of het nou koude douches, het drinken van selderijsap of ademhalingsoefeningen zijn, de potentie is ongekend. Velen van deze gewoontes kunnen op zichzelf al levens veranderen, nu begon ik wel heel erg benieuwd te worden wat er zou gebeuren als je al deze werktuigen zou combineren tot 1 leefstijl.

Niet weten maar doen

Nu dat de potentie van al deze kennis zichtbaar begon te worden, liep ik tegen een plateau aan. Ik ondervond dat er een gat bestond tussen mijn gedachtes en acties. Dit is waar ik mijzelf het hardste ben tegengekomen.

Het was geen kwestie meer van de juiste kennis maar van de juiste acties.

Vaak zou ik heen en weer stuiteren tussen mijn nieuwe en oude leefstijl, het was duidelijk dat ik in een dieper proces was beland. Met mijn volle geweten zou ik tegen mijn kennis in acteren en het enige wat ik kon vragen was waarom? Dit bracht mij in de gevoelswereld. Oude wonden kwamen omhoog om geheeld te worden.

De reis van het hoofd naar het hart

Dit is de reis waar Eva zo enthousiast over spreekt; De reis van het hoofd naar het hart! Het is een proces waar de geest rekking verleent aan de wereld van gevoel. Waar ratio en intuïtie kunnen samenkomen zodat je hart volop kan worden geopend.  De spanningen van verleden en toekomst maken ruimte voor de flow van het moment.

Transformatie

Dit is ook waar ik zelf tot de conclusie ben gekomen dat een schoon lichaam een receptief lichaam is. Naarmate ik mijn lichaam voor de spiegel zag transformeren begon ik steeds meer vanuit mijn gevoel te leven.

Ik begon te smelten als sneeuw op een warme lente dag, alles begon weer te stromen.

Dit pad heeft mij veel gebracht en het is mijn missie om deze inzichten met jullie te delen bij de Miss Natural Lifestyle club. Om jullie de werktuigen te verschaffen waarmee je zelf kan voelen, helen en groeien. Om de brug tussen hoofd en hart, gedachte en gevoel te herstellen.

Wat is jouw reis? Samen maken we het mee!

Over de schrijver
Philip (21 jaar) is een geboren systeemdenker. Hij houdt zich al vanaf jonge leeftijd bezig met de vele achterliggende belangen in de maatschappij. Hij zet zijn talent voor spreken en schrijven in om een holistisch en spiritueel gedachtegoed te vertegenwoordigen en uit te dragen. Zijn doel is om het welzijn van anderen te vergroten en zelf onderdeel te zijn van positieve verandering.
Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 21 Nov 2020

Philip ik ben heel dankbaar dat wij elkaar kunnen helpen in onze reis naar zelfontwikkeling, groei en transformatie. Er is een nieuwe tijd aangebroken, jij bent speciaal hiervoor gekomen! De prachtige nieuwe wereld maken wij samen!

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine