Kweek je eigen vitaminen met de Garden of Life Moestuin

Altijd al je eigen groenten willen verbouwen? Dan heeft Garden of Life nu een hele leuke actie voor jou: een moestuinactie! Bij aankoop van een van de producten van Garden of Life krijg je een gratis moestuin. Met deze Garden of Life moestuin kun je eenvoudig eigen je eigen vitaminen en mineralen kweken. En voor de Miss Naturals met groene vingers mogen wij zes moestuinpakketten weg geven.

De Garden of Life moestuin

De moestuin bestaat uit drie verschillende groenten. Met het kweken van je eigen vitaminen en mineralen weet je niet alleen precies wat je eet, maar kun je ook nog eens extra genieten van de groenten die jezelf gekweekt hebt. Supervers, lekker en gezond. En ook nog eens helemaal door jouzelf verbouwd! Op de speciale website vind je inspiratie en tips je moestuin, zoals zaaitips.

Meiden in de Moestuin

Naast je gratis moestuin, maak je ook nog eens kans op het boek ‘Meiden in de Moestuin‘. Op de wikkel van het moestuinpakket staat een QR code. Bij het scannen van deze QR code of het intikken van de website kun je je eigen moestuin-avonturen delen met anderen. Vertel wat je hebt gekweekt, hoe je dat hebt gedaan en wat je ermee hebt klaargemaakt. De meest originele inzendingen worden beloond met het boek ‘Meiden in de Moestuin’, met de leukste tips om makkelijk met een moestuin te starten. In het boek vind je naast moestuintips ook recepten en tips om je balkon of tuin mooier te maken.

Win een moestuinpakket

Heb jij groene vingers en kun je niet wachten om je eigen vitaminen en mineralen te gaan kweken? Dat komt mooi uit, want Miss Natural mag 6 Garden of Life moestuinpakketten weggeven! Vertel onderaan dit artikel jouw leukste moestuinervaring of laat weten wat je van plan bent met jouw Garden of Life moestuin. De zes leukste inzendingen krijgen het pakket thuisgestuurd.

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt bovenaan de site gratis lid worden.

Heb jij groene vingers?

PS Je vindt in de Miss Natural Shop heel veel verschillende soorten biologische zaden en artikelen om deze zaadjes te laten ontkiemen, de plantjes te laten groeien, verzorgen en uiteindelijk te oogsten!

De 6 winnaars zijn geworden:

Nadine van W., Nienke H.-E., Margrietje01, Heidi S., Ellen van S. en Manon S. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een moestuinpakket thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen  via het contactformulier van Miss Natural.