Met Miss Natural naar de Nationale Gezondheidsbeurs

Op vrijdag 5 februari opent de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht er weer! Gezondheid wordt steeds belangrijker voor de Nederlandse consument. Dat is onder meer te merken aan de bezoekerscijfers van Miss Natural, maar ook aan de populaireit van de de Nationale Gezondheidsbeurs. Het aantal mensen dat deze beurs bezoekt wordt jaarlijks groter. Zo zie je maar dat steeds meer mensen graag zelf op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezondheid. Ben jij ook zo iemand? Dan heb je geluk, want Miss Natural mag 5 x 2 kaarten weggeven voor de Nationale Gezondheidsbeurs, die plaatsvindt in Utrecht 5, 6, 7 en 8 februari.

Gezondheid: steeds natuurlijker

De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is dé grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Ook de natuurlijke leefstijl komt hier gelukkig steeds meer aan bod, hebben eerder gezien. Gezond leven is een breed onderwerp. Gezondheid omvat niet (langer) het verschil tussen gezondheid en ziekte, het is meer dan dat. Hoe gezond we zijn wordt bepaald door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten, onze dagelijkse huid-, haar-, en mondverzorging, medische klachten, etc. Deze onderwerpen zie je dan ook terug in de opzet van de beurs.

Dit jaar zullen er ook weer een aantal exposanten aanwezig zijn die in het straatje van Miss Natural passen, zoals Versapers en nog vele anderen. Dit Jaar staat Miss Naturel er zelf ook bij!

Wat is er te doen op de gezondheidsbeurs?

Medisch, Eten & Drinken, Verzorging, Sport & Wellness. Dat zijn de vier thema’s die tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs ruim aan bod komen. Elk thema heeft zijn eigen zone op de beurs.

In de zone Verzorging kun je alles vinden over verzorgingsproducten voor je huid, mond, handen en voeten. De zone Medisch is ingericht met producten, dienstverlening en informatie op medisch gebied en bij de Sport & Wellness zone kun je terecht voor een gevarieerd aanbod van producten en gezondheidstesten.

Ook is er een complete zone over gezonde voeding, leefstijl, producten en diensten. Centraal in de zone Eten & Drinken staat het Voeding Paviljoen, waar testen en metingen uitgevoerd worden door de Diëtisten Coöperatie Nederland.

Je kunt op de Nationale Gezondheidsbeurs onder meer ook de volgende testen ondergaan:

  • Huidplooimeting
  • Bio-impedantie meting (Hierbij wordt de spiermassa, vetpercentage en het vochtpercentage van het lichaam gemeten.)

Benieuwd welke organisaties en bedrijven er allemaal voor jou aanwezig zijn op de Nationale Gezondheidsbeurs? Kijk dan hier voor een lijst van de exposanten.

Workshops Nationale Gezondheidsbeurs

Actieve Workshops Programma
De Nationale GezondheidsBeurs telt meer dan 50 actieve workshops van bekende en minder bekende, maar altijd deskundige trainers. Stilzitten is geen optie! Van intensieve bewegings- en fitnessworkout tot ontspanningsoefeningen en meditatietrainingen. Op verschillende locaties en tijden op de beurs. Zo combineert u het bezoek aan de vele stands met het volgen van workshops, luisteren naar presentaties, genieten op terrassen of ontspannen met massages.
Bekijk ook het Inspirerende Sprekers Programma en de Adviezen, Testen & Activteiten.

 

Slank door MicroBewegingen op de Nationale Gezondheidsbeurs!

Tijdens de beurs zal Eva van Zeeland haar nieuwe boek ‘Slank door MicroBewegingen‘ presenteren. Slank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare levensstijl waardoor je op een natuurlijke manier aan jouw dagelijkse portie bewegen toekomt en daarbij extra calorieën verbrandt. Het kost je geen geld, je hoeft er geen extra tijd voor vrij te maken en je gaat er niet van zweten. In workshop Slank door MicroBewegingen krijg je van Eva van Zeeland heldere informatie over MicroBewegen in MicroTijd, de beïnvloeding van je stofwisseling, de rol die je spieren hierbij spelen ennatuurlijk tal van MicroBewegingen voor in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, onderweg en op kantoor. Het blijvende resultaat is een slank, fit en gezond lichaam.

De workshop is er alle dagen van 12:30-13:00 uur in presentatie ruimte 3.

Ben je Miss Natural Lucky Member?

Dan ontvang je een gratis toegangskaart voor de Nationale Gezonheidsbeurs! Je kunt als Lucky Member jouw gratis kaart t.w.v. €20,- aanvragen via het Natuurlijk Testpanel door eerst in te loggen.

Win kaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs

Miss Natural mag 5 x 2 toegangskaarten weggeven voor de Nationale Gezondheidsbeurs op 5, 6, 7 en 8 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Wil jij kans maken op toegang tot deze interessante beurs? Laat hieronder weten waarom en wie weet ben jij wel één van de winnaars!

Je kunt de Miss Natural stand vinden in Hal 1 standnummer B07 vlak bij de stand van GezondNU. Deze vier dagen zal ik ook gratis het nieuwe gedrukte exemplaar van Miss Natural magazine uitdelen.

Zie ik je daar? Ik ontmoet je graag op de beurs!