datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural Godinnen Weekend 27 t/m 30 januari 2017
03 november 2016 
9 min. leestijd

Miss Natural Godinnen Weekend 27 t/m 30 januari 2017

Al langer had ik zin in ‘iets’ nieuws. Maar wist nog niet precies wat. Na ruim 5 jaar ‘praten’ met Miss Natural over bewustwording ten aanzien van voeding vond ik het tijd voor een andere vorm van bewustwording. Een goed moment om te starten met een nieuwe fases vind ik altijd een nieuw levensjaar en een nieuw kalenderjaar. Op mijn verjaardag (18 november) blik ik graag terug op wat het jaar mij gebracht heeft en waar ik naartoe wil in het komende jaar. Dit komende nieuwe jaar wil ik samen met jou mijn intenties neerzetten bij de eerste nieuwe maan van 2017. Dit doe ik vernieuwend met het Miss Natural Godinnen Weekend.

Wat gaat 2017 mij brengen?

Je kunt jezelf afvragen wat het jaar 2017 jou gaat brengen, maar ik wil jou graag uitdagen om deze vraag om te draaien! Vraag jezelf af; Wat wil ik dat 2017 mij gaat brengen? Denk hier eens heel bewust over na en zorg er voor dat jij in controle bent over jouw toekomst. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden! Wat zou je graag willen doen? Wat stel je al jaren uit? Wanneer creëer je die kans? In plaats van op jouw kans te wachten? Alles dat op dit moment in mijn leven is, is het gevolg van mijn eigen creatie. Ik heb geen geluk of succes gekregen, ik heb geluk en succes gecreëerd voor mijzelf! Met het Miss Natural Godinnen Weekend wil ik je laten zien en ervaren hoe ook jij jouw eigen toekomst kunt vormgeven.

 

Ook jij bent een godin!

Elke vrouw is een godin, ook jij! Dat ben je misschien even vergeten gedurende de rompslomp van alledag. Godinnen zijn mooi en sterk en laten zich leiden door wat ze zelf belangrijk vinden. Een godin is een vrouwelijke godheid. Godinnen komen voor in de meeste polytheïstische religies en in vele culturen, soms alleenstaand, maar vaker in een pantheon met mannelijke en soms hermafrodiete wezens of goden. Het geheel van menselijke eigenschappen wordt omschreven aan de hand van zeven Griekse godinnen. Deze godinnen zijn beelden van vrouwen die al meer dan drieduizend jaar in ons geheugen leven. Ze zijn patronen van de eigenschappen en het karakter van vrouwen.

godinnen-weekend

Wat is nu vrouwelijkheid?

Er bestaat hierover best veel verwarring. Moet je als vrouw nu juist lief en zorgzaam zijn, of juist pittig en ambitieus? Je begrijpt het als vrouw zelf bijna niet meer, laat staan dat de mannen het begrijpen. Goed nieuws! Je hoeft niet te kiezen! Vrouwelijkheid kent meerdere gezichten: een milde, moederlijke en toegewijde kant en een onderzoekende, speelse en extraverte kant. Door verschillende omstandigheden (maatschappij, opvoeding, relaties) is die pittige kant bij veel vrouwen onderdrukt. Toch is die een heel wezenlijk onderdeel van elke vrouw.

Wij zijn geneigd te denken dat ‘mannelijke’ kwaliteiten in vrouwen zoals ondernemingszin, concurrentiedrang en doelgerichtheid een gevolg zijn van de vrouwenemancipatie. Deze eigenschappen zijn geen ‘mannelijke hulpmotor’ of aangeleerde eigenschappen. Ze komen van nature in vrouwen voor al zolang als de mensheid bestaat. Ze zijn alleen een tijdlang onderdrukt geweest.

Wil je graag werken, jezelf ontwikkelen en carrière maken, maar voel je jezelf soms schuldig dat je jouw gezin niet 100% de aandacht kan geven? Of ben je bang om te kordaat, dominant of zelfs bitchy over te komen?

Jouw persoonlijke grenzen

Omdat we heel lang niet hebben willen accepteren dat ambitie, daadkracht en autonomie legitieme vrouwelijke eigenschappen zijn, hebben vrouwen nog vaak het gevoel dat deze eigenschappen ‘raar’ zijn of dat ze hun moederlijke en verzorgende eigenschappen eigenlijk voorrang zouden moeten geven. Uit deze misvatting komt ook het gebrek aan persoonlijke grenzen voort waar veel vrouwen mee worstelen. Je bent er als vrouw toch om voor een ander te zorgen? Niets is minder waar. Het moederschap maakt een belangrijk onderdeel uit van vrouw-zijn, maar in prepatriarchale culturen hadden vrouwen een sterke maatschappelijke functie en daar hadden ze een gefocust, daadkrachtig bewustzijn voor nodig.

Tijdens het Godinnen Weekend ga je ontdekken;

•    Welke godinnen er allemaal in jouw schuilen
•    Hoe je jouw ware ik kunt laten zien en kunt zijn wie je werkelijk bent
•    Wat jouw onvervulde verlangens zijn en hoe je deze kunt vervullen
•    Hoe je jouw vrouwelijkheid meer kunt tonen
•    Hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten zonder arrogant te zijn
•    Hoe je je zelfverzekerd en bemint kunt voelen
•    Hoe je jezelf weer onweerstaanbaar kunt voelen
•    Dat tijd voor jezelf nemen een must is!

Wij zijn er voor elkaar!

Je doet tijdens het weekend inspiratie op bij mededeelnemers en krijgt een verhelderende spiegel voorgehouden door jouw coaches Eva van Zeeland en Myra Bettonville.

Tijdens het Godinnen Weekend zal je persoonlijk door Myra en mij gecoacht worden. Myra en ik kennen elkaar van de middelbare school en hebben elkaar onlangs weer als vriendinnen hervonden. Zij is docent reflexologie en tenen lezen en heeft een eigen massage praktijk. Myra is reeds jaren gefascineerd door astrologie en studeert momenteel voor astroloog. Ze houdt van tekenen en schilderen en lekker eten. Net als ik is Myra moeder van een tweeling (jongens) en heeft zij een dochter. Het is geen toeval dat wij dit samen doen!

Het Godinnen Weekend draait helemaal om jou!

Tijdens het weekend gaan we uiteraard heerlijk, gezond en biologisch eten. Het is geen detox weekend, maar we eten wel suikervrij, vegetarisch en maken verse groente –en fruitsappen. Er mag gerust een glas (of twee) biologisch wijn tijdens het diner gedronken worden! Het is vooral een lekker lang weekend waarin je niet hoeft na te denken wat je nu weer moet koken. Het Godinnen Weekend draait helemaal om jou! Even geen beslommeringen van alle dag, geen boodschappen doen, wasjes draaien, op familiebezoek of andere zorgen.

Goed voor jezelf zorgen en reflecteren

Alle tijd om eens goed voor jezelf te zorgen en om te reflecteren. Want dan doen we vaak veel te weinig.

Waar kom je vandaan? Hoe word je beïnvloed? Waar wil je naar toe? Hoe ga je dit aanpakken? Welke belemmeringen houden je tegen?

Dit weekend gaan we de eigenschappen van de 7 Griekse Godinnen in onszelf ervaren en op speelse manier vorm geven. Elke dag kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. In de ochtend, nog voor het ontbijt buffet, met een blote voeten wandeling door de weilanden en in de middag met een visualisatie oefening en schrijfopdracht. We doen kleine en grote rituelen die je helpen los te laten en nieuwe kracht te geven. We vertellen elkaar overwinningsverhalen, maken een vision board + altaar en leggen tarot kaarten. Je ontdekt hoe je zelf een maan ritueel kunt houden.

Je bent krachtiger dan je vaak denkt wanneer je meer tijd voor jezelf neemt en lief voor jezelf bent. Dit heeft directe invloed op je totale zijn en zelfs je hele leven. Je voelt je krachtiger en kan beter aanvoelen wat je nodig hebt. Je leert hoe je luchtiger in het leven kunt staan en brengt zaken die je verstopt aan het licht. Ontdek hoe je jouw innerlijke godinnen kunt omarmen en tot uiting kunt brengen.

Voor wie is het Godinnen Weekend?

Dit inspirerend weekend is bedoeld voor:

•    Vrouwen
•    Vriendinnen
•    Buurvrouwen
•    Collega’s
•    Moeders, oma’s en (klein)dochters (21+)

Jouw vakantieweekend in Brabant

De boerderij waar wij verblijven tijdens het Miss Natural Godinnen Weekend staat in een doodlopend dorp in het Brabantse Leenderstrijp te midden van andere historische boerderijen, met uitkijk over de weilanden. Het is sfeervol, royaal (ca 1.450 m3) en modern ingericht maar bezit zeker nog de leuke authentieke details van vroeger, zoals de prachtige schouw met plattebuiskachel en authentieke tegelvloer. De woonboerderij, die plek biedt aan 12 personen, ligt op een enorm stuk grond (8.860 m2) met een gigantische achtertuin. Een fijne plek om tot rust te komen en geïnspireerd te raken!

Programma Godinnen Weekend

Vrijdag

 • 17:00 uur Ontvangst bij de boerderij met thee en wat lekkers
 • 18:00 uur Officieel welkom, voorstellen gastvrouwen + uitleg weekend
 • 19:00 uur Voorstel ronde tijdens diner; een heerlijk verwarmende maaltijd
 • 20:00 uur Waar kom ik vandaan; visualisatie/meditatie + intenties

Zaterdag

 • 08:00 uur Goedemorgen met warm water, citroen en gember op je kamer
 • 09:00 uur Ochtend blote voeten wandeling + uitleg tenen lezen
 • 10:00 uur Biologisch Ontbijt Buffet
 • 11:00 uur Uitleg 7 Godinnen
 • 12:00 uur Wandelen in stilte
 • 13:00 uur Lunch
 • 14:00 uur Schrijfopdracht “Sta in je kracht”
 • 16:00 uur Winter Smoothie bij de openhaard + Tarot kaart leggen
 • 19:00 uur Diner met wijn
 • 20:00 uur Godinnen Avond; loslaat + maanritueel

Zondag

 • 08:00 uur Goedemorgen met warm water, citroen en gember op je kamer
 • 09:00 uur Ochtend workout buikdansen
 • 10:00 uur Ontbijt buffet
 • 11:00 uur Vision board maken
 • 13:00 uur Lunch
 • 14:00 uur Afmaken vision board + toelichten
 • 16:00 uur Vrij moment + Tarot kaart leggen
 • 19:00 uur Diner met wijn
 • 20:00 uur Godinnen Avond; Film en overwinningsverhalen

Maandag

 • 08:00 uur Goedemorgen met warm water, citroen en gember op je kamer
 • 10:00 uur Ontbijt Smoothie voor onderweg + afsluitingsritueel

Godinnen Weekend 27 t/m 30 januari 2017

Wil je ook jouw intenties voor het komende jaar neerzetten bij de eerste nieuwe maan van 2017? Een heel weekend goed voor jezelf zorgen, gezond eten en reflecteren? Een nieuwe start maken en positief het jaar starten? Ga dan mee met het Miss Natural Godinnen Weekend!

Datum: vrijdag 27 t/m maandag 30 januari 2017

Locatie: Boerderij in Leenderstrijp, Brabant

Inclusief: 3 overnachtingen, alle maaltijden en dranken, inspiratiesessies, coaching, recepten en leuke verrassing!

Kosten: Double room (2 losstaande bedden) €695,- per persoon*

Maximaal aantal deelnemers is 10 verdeeld over 5 tweepersoonskamers. Je kunt zelf aanmelden met een vriendin of bij aanmelding aangeven dat je bij een andere vrouw op de kamer geplaatst wilt worden. Een kamer alleen is helaas niet mogelijk.

*Je kunt ineens betalen of kiezen voor betaling in 3 termijnen. Bij betaling in termijnen is het eerste termijn €350,- en de twee daaropvolgende termijnen €172,50

Het Godinnen Weekend is inclusief

 • Verblijf in luxe boerderij met zes slaapkamers en twee badkamers
 • Persoonlijke aanpak en bepalen van intenties en doelen
 • Ontbijt, lunch en diner gemaakt van verse biologische ingrediënten
 • De recepten van alle maaltijden om thuis nog van te genieten
 • Water, thee, koffie en verse groente- en fruitsappen
 • Vision board + altaar maken, verschillende rituelen en visualisaties
 • Ervaren en inspirerende coaches
 • Workouts; buikdansen, wandelen en trampoline springen
 • Filmavond in privé bioscoop in de boerderij
 • Persoonlijke Tarot kaart reading
 • Handdoeken en bedlinnen zijn aanwezig
 • Miss Natural Inspiratie Kalender 2017

Wat is jouw motivatie om deel te nemen?

Het Miss Natural Godinnen Weekend is dé mogelijkheid om jouw onvervulde verlangens te ontdekken en hoe je deze kunt vervullen. Het is mijn doel om jou als deelnemer de persoonlijke aandacht te geven waar jij recht op hebt. Om deze reden is het aantal inschrijvingen beperkt tot maximaal 10 personen. Je kunt hier het formulier invullen en jouw motivatie aangeven voor deelname aan het Miss Natural Godinnen Weekend. Je zal daarna persoonlijk gebeld worden zodat je jouw motivatie verder toe kunt lichten en wij jouw deelname kunnen bevestigen.

Vul hier het motivatieformulier in >>>

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

De 5 meest gestelde vragen over het weekend

Het eerste Miss Natural Godinnen Weekend van 27 t/m 30 januari 2017 is nu al voor de helft volgeboekt! Magisch toch?! Via de e-mail kreeg ik een aantal vragen die jij wellicht ook hebt, dus deel ik ze met jou.

1. Kan ik mijzelf ook alleen opgeven?

Ja, dat kan! Je kunt zelf aanmelden met een vriendin of bij aanmelding aangeven dat je bij een andere vrouw op de kamer geplaatst wilt worden. Wij zullen een mooie match maken tussen alle deelnemers. PS alle aanmeldingen zijn tot nu toe ook alleen gedaan!

2. Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, zeker! Je kunt ineens betalen of kiezen voor betaling in 3 termijnen. Bij betaling in termijnen is het eerste termijn €350,- en de twee daaropvolgende termijnen €172,50

3. Kan ik dieet wensen opgeven?

Ja, hoor! We eten tijdens het weekend biologisch, suikervrij en vegetarisch. Mocht je andere wensen hebben, bijvoorbeeld zuivelvrij, dan houden wij hier rekening mee.

4. Ik ben 62 jaar is het weekend voor mij ook interessant?

Natuurlijk! Voor elke levensfase is het interessant om tijd voor jezelf te nemen en te ontdekken waar je passies liggen zodat je jouw hart kunt volgen. Minimum leeftijd is 21 jaar, maar er is zeker geen maximum leeftijdsgrens!

5. Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

Tot het vol is! De eerste 5 aanmeldingen zijn al binnen, dus totdat er 10 aanmeldingen zijn kan je mee. Mocht je nog een andere vraag hebben, dan stel deze gerust aan mij! 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenOver de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Pearl
Door

Pearl

op 08 Dec 2016

Heel jammer dat je de kant van tarot kaarten opgaat. Ziet er verder superleuk uit. Wel duur.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 20 Dec 2016

Waarom vind je dat jammer?

Irma
Door

Irma

op 10 Dec 2016

Is er nog plek?

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 20 Dec 2016

Ja, Irma je kunt nog mee!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading