Page content

Profiel Eva van Zeeland

“Ik drink het liefst biologische koffie zonder suiker mét opgeschuimde havermelk barista edition!”

Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend (Braziliaanse Samba) door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren! Als lifestyle coach heeft zij de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen op weg naar hun natuurlijke levensstijl.

Biologische en suikervrije voeding voorzien van eerlijke marketing is voor haar een must en een recht van de consument. Ze inspireert anderen om zelf na te denken over hun natuurlijke levensstijl en stap voor stap veranderingen te maken op weg naar optimale gezondheid. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie bezigheid!

“Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”.

transformatie

 

Eva heeft een achtergrond in Wellness, Marketing en Orthomoleculaire geneeskunde en heeft met haar ervaring op dit gebied leveranciers, supermarktketens en hele organisaties aangezet tot het nadenken en toevoegen van meer eerlijke biologische en suikervrije producten in de schappen. Daarnaast helpt zij als ervaringsdeskundige en orthomoleculair lifestyle coach koppels met een onvervulde kinderwens om de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen. Hiervoor maakte zij de videoserie ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ waarbij acht koppels een jaar lang werden gevolgd. Inmiddels zijn zes van de acht koppels zwanger geworden!

Eind 2017 onderging Miss Natural Lifestyle een complete transformatie dat veel meer omvat dan een nieuw logo en compleet nieuwe huisstijl. Het vernieuwde Miss Natural concept spreekt de taal van Eva’s hartsverlangen en draagt de spirit van innerlijke bewustwording en compleet nieuwe vrouwelijkheid.

Miss Natural heeft nationale bekendheid en is hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Zij delen hun kennis en inspireren via toegankelijke artikelen, video’s, webinars, e-books, boeken en online cursussen. Sinds augustus 2014 is er ook Miss Natural magazine in een gedrukte oplage van 30.000 stuks. Het magazine is gratis verkrijgbaar in natuurwinkels, gezondheidswinkels, reformwinkels, drogisterijen en apotheken in Nederland. Ook online is Miss Natural magazine te bekijken.

Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

“Ik ben een gedreven ondernemer en trotse moeder van de 9-jarige tweeling Bob & Lex en 4-jarig meisje Indy”.

Live TV Debuut bij Koffietijd

koffietijd

Eva van Zeeland had op in mei 2016 haar TV debuut bij het programma Koffietijd van RTL4.

Aan tafel met leveranciers

Daarnaast inspireert Eva graag leveranciers van voedingsmiddelen over onnodige toevoegingen zoals suiker en zoetstoffen en wijst zij op misleidende marketing. Dit doet zij door open in gesprek te gaan met brand managers, marketing managers, communicatiemanagers en R&D om bewustwording te creëren.

Aan tafel met AH

Aan tafel met Honig

Aan tafel met Unilever

Aan tafel met Peijnenburg

Aan tafel met FrieslandCampina

Reactie op Suiker Stichting

Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Mijn persoonlijke missie

Ik breng graag mensen en kennis bij elkaar en faciliteer hierin middels een platform en community waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden. Persoonlijk word ik enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, op welk gebied dan ook. Mijn missie is dan ook om met Miss Natural zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een blijvende verandering in hun leven waardoor ze gelukkig en positief in het leven zullen staan.

Mijn zakelijke missie

Mijn business is mijn passie en ik heb een enorme drive om met mijn tweede bedrijf een geweldige organisatie neer te zetten waarin medewerkers en vrijwilligers trots zijn dat ze er werken en leden spontaan de Miss Natural missie uitdragen en ook zelf gaan inspireren tot verandering. Daarnaast streef ik naar een winstgevende onderneming met bereik in Nederland en alle landen waarin vrouwen een vergelijkbaar etenspatroon hebben.

Interview Eva van Zeeland voor Winst.nl

Engaging Women of the Year 2013

Eva van Zeeland is begin 2014 genomineerd en krijgt top 10 plaats voor de Engaging Women of the Year Award 2013.

VIVA400 Award

Eva van Zeeland is in 2013 genomineerd voor de VIVA400 Award in de categorie Online Entrepreneurs.

Telegraaf VROUW Award

In 2013 is Miss Natural genomineerd voor de Telegraaf VROUW Awards in de categorie “Gezond & Fit”.

Favoriete uitspraken

  • Ik ben niet op dieet, ik verander mijn levensstijl!
  • Passie kan niet mislukken!
  • Life isn’t about finding yourself, life is about creating yourself.
  • Alles kan, als je het maar ECHT wilt!
  • Als je kan lezen, dan kan je koken (van mijn mama : )

Volg Eva via Social Media

Neem contact op met Eva

Indien je geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview met Eva van Zeeland , een Aan Tafel gesprek wilt of meer informatie over de organisatie Miss Natural wilt, neem dan gerust contact op middels onderstaand formulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren