Cadeau voor jou!
GRATIS Recepten E-book

Page content

Profiel Eva van Zeeland

Eva van Zeeland heeft een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en brengt deze kennis met haar bedrijf Miss Natural Lifestyle bij een groot publiek. Miss Natural heeft nationale bekendheid en richt zich voornamelijk op vrouwen, de beslissingsnemers en aankopers in het gezin. Miss Natural bereikt vrouwen die geen medische vakbladen lezen, naar voedingscongressen gaan en geen toegang hebben tot wetenschappelijke kennis. Dit doet Miss Natural op een laagdrempelige manier, in duidelijke taal en met een frisse blik.

Miss Natural is opgericht in 2011 en hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Zij delen hun kennis en inspireren via toegankelijke artikelen, video’s, webinars, e-books, boeken en online cursussen. Sinds augustus 2014 is er ook Miss Natural magazine in een gedrukte oplage van 30.000 stuks. Het magazine is gratis verkrijgbaar in natuurwinkels, gezondheidswinkels, reformwinkels, drogisterijen en apotheken in Nederland. Ook online is Miss Natural magazine te bekijken.

Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Opleiding en ervaring

Eva is 15 jaar actief geweest in de fitness- en wellnessbranche en gespecialiseerd op het gebied van marketing, communicatie, conceptontwikkeling en branding. Zij studeerde HBO sportmanagement (commerciële economie) in Tilburg en deed haar aerobic instructor opleiding (A & C) in bij AFN.

In 2005 won zij de National E-mail Marketing Award voor de beste e-mail campagne. Ruim 5 jaar was zij als national marketing manager verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van 20 clubs bij ‘s werelds grootste fitnessketen Fitness First. In de periode 2007 – 2012 was zij mede eigenaar van WellPro Group BV, hiertoe behoren de organisaties WellPro BV, adviesbureau voor fitnessondernemers en WellnessClub BV, een netwerk van 150 fitnessclubs. Deze bedrijven heeft zij in de zomer van 2012 succesvol weten te verkopen.

De natuurlijke levensstijl is haar passie!

Eva eet zoveel mogelijk biologisch, zonder suiker, zonder foute e-nummers, vers, uit het seizoen, is matig met vlees en zuivel, eet vis en veel noten, zaden en gezonde vetten. Om haar kennis met betrekking tot voeding te vergroten deed zij in januari 2011 de opleiding orthomoleculaire geneeskunde. Een voor haar zeer interessante studie die onderstreept hoe belangrijk goede en dus gezonde voeding voor ons is. Eva is een gedreven ondernemer en moeder van de 6-jarige tweeling Bob & Lex en baby Indy.

Curriculum Vitae Eva van Zeeland

Het curriculum vitae van Eva van Zeeland is hier te downloaden.

Interview en showreel Eva van Zeeland

Interview Miss Natural Eva van Zeeland from Miss Natural Lifestyle on Vimeo.

Live TV Debuut bij Koffietijd

koffietijd

Eva van Zeeland had op in mei 2016 haar TV debuut bij het programma Koffietijd van RTL4.

Aan tafel met leveranciers

Daarnaast inspireert Eva graag leveranciers van voedingsmiddelen over onnodige toevoegingen zoals suiker en zoetstoffen en wijst zij op misleidende marketing. Dit doet zij door open in gesprek te gaan met brand managers, marketing managers, communicatiemanagers en R&D om bewustwording te creëren.

Aan tafel met Honig

Aan tafel met Unilever

Aan tafel met Peijnenburg

Aan tafel met FrieslandCampina

Reactie op Suiker Stichting

Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Mijn persoonlijke missie

Ik breng graag mensen en kennis bij elkaar en faciliteer hierin middels een platform en community waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden. Persoonlijk word ik enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, op welk gebied dan ook. Mijn missie is dan ook om met Miss Natural zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een blijvende verandering in hun leven waardoor ze gelukkig en positief in het leven zullen staan.

Mijn zakelijke missie

Mijn business is mijn passie en ik heb een enorme drive om met mijn tweede bedrijf een geweldige organisatie neer te zetten waarin medewerkers en vrijwilligers trots zijn dat ze er werken en leden spontaan de Miss Natural missie uitdragen en ook zelf gaan inspireren tot verandering. Daarnaast streef ik naar een winstgevende onderneming met bereik in Nederland en alle landen waarin vrouwen een vergelijkbaar etenspatroon hebben.

Mijn toekomst visie

Over 5 jaar heb ik mijn ultieme woon-werkdroom vervuld en dat is om een wekelijkse live uitzending te doen vanuit mijn woonboerderij. Ik heb dan gasten aan tafel in de open keuken, op de bank bij de openhaard of in de tuin. We praten over onderwerpen passend binnen de Miss Natural Lifestyle. Opnamen worden gemaakt door een professioneel camerateam en uitgezonden via een zender met internationaal bereik en zijn ook online te bekijken on demand. Ik zou graag een internationale organisatie hebben, betrokken blijven bij mijn onderneming (eventueel aan de zijlijn), ondernemers coachen en gaan investeren in projecten en bedrijven.

Interview Eva van Zeeland voor Winst.nl

Engaging Women of the Year 2013

Eva van Zeeland is begin 2014 genomineerd en krijgt top 10 plaats voor de Engaging Women of the Year Award 2013.

VIVA400 Award

Eva van Zeeland is in 2013 genomineerd voor de VIVA400 Award in de categorie Online Entrepreneurs.

Telegraaf VROUW Award

In 2013 is Miss Natural genomineerd voor de Telegraaf VROUW Awards in de categorie “Gezond & Fit”.

Favoriete uitspraken

  • Ik ben niet op dieet, ik verander mijn levensstijl!
  • Passie kan niet mislukken!
  • Life isn’t about finding yourself, life is about creating yourself.
  • Alles kan, als je het maar ECHT wilt!
  • Als je kan lezen, dan kan je koken (van mijn mama : )

Volg Eva via Social Media

Foto’s van Eva

Je kunt hier op de “Pers pagina” foto’s van Eva vinden voor publicatie.

Neem contact op met Eva

Indien je geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview met Eva van Zeeland , een Aan Tafel gesprek wilt of meer informatie over de organisatie Miss Natural wilt, neem dan gerust contact op middels onderstaand formulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren