10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Miss Natural on Tour: workshops over de natuurlijke levensstijl
13 oktober 2013 
3 min. leestijd

Miss Natural on Tour: workshops over de natuurlijke levensstijl

Vanaf november 2013 komt Miss Natural naar alle hoeken van Nederland om workshops te geven over natuurlijk eten en leven. Elke keer op een andere locatie en met een andere spreker geven we je de meeste actuele en interessante informatie over alles wat met de natuurlijke levensstijl te maken heeft.

Wil jij ook meer weten over natuurlijk leven, leren van inspirerende sprekers, en andere ‘Miss Naturals’ ontmoeten? Zorg dan dat je er bij bent. Wie weet zijn we binnenkort wel bij jou in de buurt!

Leren, ontmoeten en genieten

Miss Natural on Tour draait om inspiratie, ontmoeten en genieten. De workshops worden gegeven op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur). Op die manier is het altijd voor iedereen toegankelijk en hoef je geen schema’s om te gooien om ervoor te zorgen dat je er bij kunt zijn. Want we willen natuurlijk wel dat je vrolijk en ontspannen bent!

De zaterdagochtenden beginnen met een kopje koffie of thee en dit wordt gevolgd door een lezing of workshop van steeds weer een andere spreker. Dat kan een arts zijn, een schrijver of een andere deskundige op het gebied van de natuurlijke levensstijl. Na afloop is er altijd nog tijd en ruimte om na te kletsen. Zo wordt het niet alleen een leerzame dag, maar ook een dag vol leuke en interessante ontmoetingen met gelijkgestemden.

Miss Natural on Tour: Alles over voedingssupplementen

Op zaterdag 9 november zijn we te gast op het hoofdkantoor van Vitals in Zaandam. Op deze dag kun je alles te weten komen over voedingssupplementen. Wat is het nut van voedingssupplementen? Hoe gebruik je deze? Wat is de juiste hoeveelheid? Welke supplementen kunnen je helpen bij bepaalde klachten? Kun je ook teveel suppletie binnen krijgen? Al deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens de eerste workshop van de Miss Natural Tour.

De informatie krijgen we op deze dag van Orthomoleculair arts Geiske de Ruig, tevens is Jacqueline Hartog aanwezig van het Netwerk orthomoleculair diëtisten (afgekort NOD). Nadat zij aan het woord zijn geweest is er bovendien een Natuurlijk Spreekuur waarin je van alles kunt vragen over het thema van deze dag. De aanwezigen deskundigen zullen je vraag graag beantwoorden!

Programma 9 november

Doordat wij de Miss Natural workshop organiseren in samenwerking met onze partner Vitals is deelname voor jou geheel gratis! Wees dus op tijd met aanmelden want voor elke workshop zijn er namelijk slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  • 9.30 uur ontvangst met koffie en thee
  • 10.00 uur lezing ‘Alles over voedingssupplementen’
  • 11.00 uur stel je vraag tijdens het ‘Natuurlijk Spreekuur’
  • 12.00 uur afsluiten en napraten met Miss Natural leden

Je kunt je hier aanmelden voor deze gratis workshop >>>

Data Miss Natural on Tour

Voor de komende maanden hebben we al workshops gepland staan. Aanvang is vanaf 9.30 uur met koffie en thee en het programma start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur waarna je nog even de gelegenheid om na te praten. De volgende data staan al in onze agenda, schrijf maar mee;

Wie wil jij ontmoeten en welke thema’s spreken je aan?

Tijdens Miss Natural on Tour kun je in contact komen met gelijkgestemden, die net als jij alles willen weten over natuurlijk leven en eten. Daarnaast zul je allerlei interessante sprekers ontmoeten. In november is dat orthomoleculair arts Geiske de Ruig. En daarna? Laat in een reactie onder dit artikel weten wie jij graag zou willen horen en zien tijdens Miss Natural on Tour en welke thema’s je besproken zou willen hebben, dan proberen wij dit voor je te verwezenlijken!

Welk thema zou jij graag besproken hebben tijdens Miss Natural on Tour?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Fenny van de Bovenkamp
Door

Fenny van de Bovenkamp

op 15 Oct 2013

Hallo Eva, Super dat je een tour door heel Nederland doet! Ik wil er zeker graag bij zijn. Interessante sprekers zijn voor mij: Jesse van der Velde, Ralf Moorman, Juglen Zwaan, Jenaida van Wijk, Amber Albarda, Albert Sonnevelt, Julia Kang, Mathijs Bos, Jeffrey Harteveld. Dat is een hele lijst en zo kan ik nog wel doorgaan. Zelf heb ik de opleiding tot Vitaal Coach gevolgd en mijn eigen praktijk gestart. Alles op het gebied van voeding, beweging / sport, zowel geestelijk als lichamelijk in balans zijn en levensstijl heeft mijn grote belangstelling! Met vriendelijke groet, Fenny van de Bovenkamp

Simone
Door

Simone

op 16 Oct 2013

Hi Eva, Wat een leuk initiatief. Ik heb me direct aangemeld. Wat betreft interessante sprekers voor mij, sluit ik me aan bij Fenny; ook ik ben geïnteresseerd in Ralph Moorman, Julia Kang en Jesse van der Velde. Van Amber Albarda heb ik al eens een workshop gevolgd. De overige namen ken ik niet direct, maar zullen ook ongetwijfeld net zo interessant zijn. Groeten en graag tot ziens! Simone

Armande
Door

Armande

op 16 Oct 2013

Dokter Moolenburgh (senior) uit Haarlem zou ik zeker uitnodigen. Hij is 50 jaar praktiserend huisarts geweest met een holistische kijk op de patiënten. Echt een heel bijzondere man met zoveel wijsheid, kennis, inzicht en levenservaring. Hij is al wel in de 80, maar een hele boeiende spreker!!! Valt veel van te leren. Zijn boeken zijn erg goed. Zie ook dit interview om een indruk te krijgen. http://www.vruchtbareaarde.nl/artikelen/moolenburgh_flyer.html

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.