Natuurlijk op reis met de travelsets van Cattier-Paris

Ben jij een echte Miss Natural en wil jij ook je zomervakantie zo natuurlijk mogelijk doorkomen? Dan heb je vast al op deze site rondgekeken voor handige tips, natuurlijke snacks voor op reis en zomerse recepten. En die heb je vast ook gevonden! Maar hoe zit het met de huidverzorging tijdens de vakantie?

Gelukkig heeft nu ook het biologische cosmetica merk Cattier-Paris twee handige sets samengesteld met huidverzorging om mee te nemen op reis. Ook de Miss Natural kan nu dus iets lichter gepakt met vakantie!

Travelsets van Cattier-Paris

Met de nieuwe travelsets van Cattier-Paris is het nog eenvoudiger om op elk moment te genieten van de kracht van pure biologische cosmetica. De sets bevatten kleine flacons van Cattier-Paris gezichtsverzorging, die handig zijn voor op reis of om kennis te maken met het merk. Deze travelsets bieden een complete verzorging voor de huid:

  • Een reinigingsproduct
  • Een voedend masker
  • Een hydraterende huidverzorging

Omdat niet elke huid hetzelfde is, ontwikkelde Cattier-Paris twee verschillende sets: de ‘Beauty’ travelset, met een reinigende micellaire oplossing, een hydraterende dagcrème en een roze kleimasker, en een ‘Anti-aging’ travelset met een zachte reinigingsmelk, een roze kleimasker en een anti-rimpelverzorging.

Pure ingrediënten

De pure ingrediënten zoals biologisch rozen- en korenbloemwater verfrissen na een inspannende dag. Het roze kleimasker laat je te genieten van een moment van ontspanning. Pepermuntolie verfrist en sheabutter voedt de opperhuid. De voedende dagcrème en anti-rimpelverzorging zorgen voor bescherming en verzorging van het gezicht.

Natuurlijk op reis

Met de travelsets ga je vanaf deze zomer helemaal natuurlijk op reis. En dat is fijn, want juist tijdens de seizoenen waar je wordt blootgesteld aan heftigere weersomstandigheden dan je gewend bent, kun je wel wat extra verzorging gebruiken!

Heb je ook nog wat extra tips nodig om gezond te eten tijdens je reis en vakantie, lees dan ook eens het artikel van Karin met tips voor jou en je gezin.

Win 1 van de 10 travelsets van Cattier-Paris!

Miss Natural mag maar liefst tien (!) travelsets van Cattier-Paris weggeven aan haar lezers: 5 x de ‘ Beauty’ set en 5 x de ‘Anti-aging’ set!

Wil jij kans maken, laat dan een reactie achter onder dit artikel en vertel waar jij deze zomer naar toe gaat op vakantie met deze travelset. Vergeet ook niet te laten weten om welke set het gaat; Beauty of Anti-aging.

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt bovenaan de site gratis lid worden.

Welke travelset van Cattier-Paris zou jij willen en waarom?

PS Alle producten van Cattier-Paris zijn te vinden in de Miss Natural Shop!

De 5 winnaars van de Beauty set zijn geworden:

Angélique, Tessa, Elize, Kim en LindaH.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen het boek ‘Gewoon koken zonder E-nummers‘ thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen  via het contactformulier van Miss Natural.

De 5 winnaars van de Anti-aging set zijn geworden:

Monique van D., Carine M., Marijke,  Bienie en Romy B.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen het boek ‘Gewoon koken zonder E-nummers‘ thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen  via het contactformulier van Miss Natural.