datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Natuurlijke Huidverjonging: in 28 dagen een stralende huid
23 november 2013 
4 min. leestijd

Natuurlijke Huidverjonging: in 28 dagen een stralende huid

Echte schoonheid komt van binnenuit, dat weten we allemaal. Maar ook de buitenkant mogen we niet vergeten! Door zowel onze binnen- als buitenkant goed te verzorgen kunnen we ervoor zorgen dat we er jonger, mooier, stralend en fris uitzien. En helemaal puur natuur!

Natuurlijk schoonheidsspecialist Evelien van Leijten schreef voor Miss Natural de cursus ‘Natuurlijke huidverjonging in 28 dagen’. Natuurlijke huidverjonging kun je bereiken door het gebruik van natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten zonder schadelijke toevoegingen. Echt resultaat hiermee bereik je alleen door ook van binnen in balans te zijn. Hoe je zowel van binnen als van buiten voor een goede verzorgde en mooiere huid zorgt, leer je in deze cursus.

Wie is Evelien van Leijten?

Evelien is schoonheidsspecialist van het jaar 2010, Esthetisch Deskundige en met haar salon Résidence de Beauté deelnemer aan de Beauty Award 2014 voor beste salon van Nederland. Haar passie voor het vak en enthousiasme om haar schoonheidsinstituut te blijven ontwikkelen is meteen zichtbaar en voelbaar als je bij haar binnen komt. Al als jong meisje was ze gefascineerd door alles dat met huidverzorging te maken had en ging met haar moeder mee naar de schoonheidsspecialist waar ze vanaf haar 12e ook 1 x per jaar een behandeling mocht ondergaan.

Evelien wist heel zeker dat ze verder wilde om er haar beroep van te maken. Na de middelbare school is ze dan ook meteen naar een particuliere school gegaan om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Direct na haar stage en afronding van de opleiding schreef zij zich op 17 jarige leeftijd in bij de Kamer van Koophandel en ging ze van start met haar passie!

Résidence de Beauté, de schoonheidssalon van Evelien Leijten bestaat inmiddels al 12,5 jaar en in die jaren heeft zij al heel wat bereikt. Zo won ze in 2010 een Beauty Award voor beste schoonheidsspecialist, was ze deelnemer aan de Miss Natural Awards in 2012 en is ze nu ook weer genomineerd voor de Beauty Award 2014.

Natuurlijke huidverjonging in 28 dagen

Er jonger en mooier uitzien dan ooit, op een natuurlijke manier. Wie wil dat nu niet? Miss Natural maakt het mogelijk met de nieuwe e-cursus ‘Natuurlijke huidverjonging‘. In 28 dagen leer je hoe je het verouderingsproces kunt vertragen en je lichaam kunt voeden van binnenuit én buitenaf voor een stralende huid! De cursus is gebaseerd op de persoonlijk Beauty-E-Bijbel van Evelien en interessant voor zowel voor mannen als vrouwen!

In 28 dagen een stralende huid

Stap voor stap zal Evelien je laten wennen aan je nieuwe levensstijl, waarbij puur genieten en gelukkig zijn met jezelf op nummer 1 staat. Je zult zien dat je niet alleen van buiten gaat stralen, maar mensen om je heen zullen zeggen, wat zie jij er goed uit! Zij zien ‘iets’, maar weten niet precies wat zij zien. Doordat je zoveel levende stoffen in en op je huid krijgt, merk je dat je mentaal ook weer oplaad. ’s Ochtends fit wakker worden en ’s avonds heerlijk in slaap vallen. En meer op een dag kunnen doen, zonder dat het je teveel energie kost maar je er juist fitter van wordt. Dat willen we allemaal, toch!

 

Compleet met informatie, professionele adviezen en recepten

Begin nu met de verjonging van jou huid en meld je aan voor de nieuwste cursus van Miss Natural. Na aanmelding krijg je toegang tot de speciale cursuswebsite van Miss Natural en ontvang je dagelijks een Beauty Mail met adviezen van schoonheidsspecialist Evelien van Leijten, heerlijke BeautyFood recepten en toegang tot een nieuw cursusdeel.

Naast het beste huidverzorgingadvies, ontvang je tijdens de cursus de favoriete Beauty-Smoothies, BeautyOntbijten, BeautyLunch recepten en BeautyDiners van Evelien. Tenslotte komt echte schoonheid voor een groot deel van binnenuit!

 

Anouk Smulders is fan van de behandelingen van Evelien

Ook topmodellen krijgen rimpels, zo ook Anouk Smulders. De 38-jarige Holland’s Next Top Model presentatrice is een natural beauty, maar doet er dan ook veel voor om mooi oud te worden. Het geheim van haar stralende en jeugdige uitstraling ligt namelijk in Brabant.

Iedere 6 weken rijdt het ex-topmodel meer dan 100 kilometer naar het dorpje Chaam waar ze zich bij Résidence de Beauté laat behandelen door schoonheidsspecialiste Evelien van Leijten.

“Ik rijd al jaren speciaal naar Chaam omdat ik weet dat mijn huid daar in beste handen is. Ik vond mijn huid ouder en grauwer worden, iets wat wij allen niet willen. Nu heb ik eindelijk een plek gevonden waar ik definitief jonger en stralender vandaan kom,” aldus Anouk Smulders.

Ga ook voor een jonge stralende huid!

Een mooie, jonge en stralende huid zonder chemische middelen en medische ingrepen, en je bovendien zichtbaar beter voelen en meer energie hebben. Dat wil jij toch ook?

Meld je ook aan voor de cursus ‘Natuurlijke huidverjonging in 28 dagen’ en ga het zelf ervaren!

Ga jij ook voor een mooiere en jongere huid?
Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading