datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ontmoet Miss Natural op de Beauty- & Lifestyledagen bij Zwaluwhoeve
11 juli 2014 
2 min. leestijd

Ontmoet Miss Natural op de Beauty- & Lifestyledagen bij Zwaluwhoeve

Op 7 augustus en 4 september organiseert Wellnessresort Zwaluwhoeve samen met Miss Natural een speciaal Beauty & Lifestyle event. Op deze dag staat alles binnen het resort in het teken van beauty, lifestyle en fashion.

Gasten van Wellnessresort Zwaluwhoeve te Harderwijk kunnen deze zomer kennismaken met speciale Beauty & Lifestyle dagen in de maanden juli, augustus en september. De eerstvolgende Beauty & Lifestyle dag staat gepland op donderdag 7 augustus. Tijdens dit event worden gasten volledig bijgepraat op het gebied van uiterlijke verzorging en gezondheid. Bezoekers kunnen daarnaast terecht voor een huidanalyse, een health check en verschillende workshops. En één van die workshops wordt gegeven door Miss Natural Eva van Zeeland. Ben jij erbij?

Voordelig ontspanning tijdens de zomer

In de zomermaanden hanteert Wellnessresort Zwaluwhoeve een speciaal dagtarief van € 17,50. Maak gebruik van het zomertarief en geniet van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Dit speciale tarief is geldig van 1 juni t/m 30 september 2014. Daarnaast zijn er deze zomer ook nog allerlei zomerarrangementen te boeken, zodat je samen met je vriendinnen een echt lekker zomers dagje kunt ontspannen, met alles erop en eraan.

De Beauty & Lifestyle dagen bij Zwaluwhoeve

Kom ook op donderdag 7 augustus en 4 september naar de speciale Beauty & Lifestyle dagen! Op deze donderdagen staat alles binnen Wellnessresort Zwaluwhoeve te Harderwijk in het teken van beauty, lifestyle en fashion. Bij aankomst ontvangt u een programmaboekje waarin de tijden (13:00 – 20:00) van de verschillende demonstraties en workshops vermeld staan. Je kunt onder andere je huid laten analyseren, zelf leren masseren, een health check doen, en leren hoe je ‘lekker in je vel’ komt met mindfulness. En natuurlijk zouden we het leuk vinden als je langs komt bij de workshop ‘Nooit meer op dieet’ van Miss Natural Eva van Zeeland. Zij vertelt je alles over de voordelen van suikervrij eten!

Deelname aan workshops en activiteiten tijdens de Beauty & Lifestyle dagen is vrijblijvend en gratis, je betaalt ook op deze dag dus alleen je sauna entree. Bij vertrek ontvangen alle gasten een goodiebag vol verrassingen.

Kom jij kennis maken met Eva van Zeeland tijdens de Beauty & Lifestyle dagen van Zwaluwhoeve? Meld je dan aan voor het evenement op facebook.

Win 2 kaarten voor de Beauty & Lifestyle dagen in Zwaluwhoeve

Miss Natural mag 5 x 2 kaarten (t.w.v. € 35,-) weggeven voor de Beauty & Lifestyle dag op 4 september.

Wat moet je hiervoor doen? Laat in een reactie onder dit artikel weten met wie en waarom jij een bezoek wilt brengen aan de Beauty & Lifestyle dagen. De tien leukste reacties winnen 2 kaarten voor 7 augustus of 4 september in Zwaluwhoeve.

Met wie en waarom wil jij naar de Beauty & Lifestyle dagen van Zwaluwhoeve?

De 5 winnaars zijn geworden:

Suhela, Mandy, Melanie Schneider, Maureen Oonk en Aukje. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk 2 toegangskaarten voor de Beauty & Lifestyle dag op 4 september!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Minke
Door

Minke

op 11 Jul 2014

Sinds 7 oktober hebben mijn moeder en ik de knop omgezet. We zijn begonnen aan een healthy lifestyle, sporten en daarbij veel afvallen. Ik ben nu 43,5 kwijt en kom steeds meer in de buurt van een gezond gewicht. Nooit gedacht dat het zo lekker zou voelen om nee te zeggen tegen dingen die ik niet wil eten ipv niet mag eten.Onder andere door jullie weet ik nu zoveel over voeding en mijn kennis wil ik blijven vergroten om op den duur net als jullie mensen te gaan helpen.Het is een zwaar jaar geweest dus een beetje ontspanning erbij zou helemaal niet verkeerd zijn!Omdat mijn moeder steun en toeverlaat is in deze strijd zou ik haar dan ook meenemen!Liefs, Minke

Aukje
Door

Aukje

op 11 Jul 2014

Ik wil hier graag met mijn zus Hester heen! Met twee kinderen en een drukke baan heeft zij af en toe tijd voor zichzelf nodig. We zijn allebei geïnteresseerd in goede voeding, gezondheid, beweging en alles wat daarbij komt kijken. Super dus om samen naar een beauty- en lifestyle dag in de Zwaluwhoeve te kunnen.

Astrid
Door

Astrid

op 11 Jul 2014

Super zou ik het vinden om samen met mijn goede vriendin Petra naar deze dag te gaan. Als voedingscoach ben ik geïnteresseerd in gezonde voeding, maar ook in gezondheid, ontspanning enz en ik wil Petra graag laten zien, horen en ervaren wat anderen daarvan vinden. Bovendien gaan we graag naar de sauna samen, dus dat is een bonus!

Stephanie
Door

Stephanie

op 12 Jul 2014

Ik zou graag mijn vader willen meenemen omdat ik hem er maar niet van kan overtuigen dat gezonde voeding echt belangrijk is voor een goede gezondheid. "Vroeger hadden ze al die hippe superfoods niet, toen at je ook gewoon brood met kaas, en aardappel stamppot" is zijn motto. Ik zou hem graag gezond oud zien worden en wellicht dat deze dag hem toch kan overtuigen!

Maureen Oonk
Door

Maureen Oonk

op 13 Jul 2014

Ik zou graag mijn moeder meenemen, ze is 68jr en bezig met de 'opstart' van een gezondere leefstijl, meer pure voeding en ze stoomt de avond maaltijden veelal. Ik heb haar als fysiotherapeut zijnde ook aan het werk gezet en ze heeft de groepslessen, nordic walking, zwemmen en tai chi netjes elke Week gevolgd. We kunnen tevens wel een ontspannen moeder-dochter dagje gebruiken na een periode van veel stress.Maureen Oonk Deze dag zou ik graag met haar meemaken om op een leuke manier met nieuwe beauty en lifestyle dingen in aanraking te komen. Leuke site keep up the good work! Groetjes Maureen

Tanja Koekkoek
Door

Tanja Koekkoek

op 15 Jul 2014

Ik zou graag mijn dochter van zeventien meenemen. Zij is in de bloei van haar leven, en ik wil haar graag de gezonde opvoeding die ik heb genoten, en waar mijn moeder nog steeds mee bezig is, haar vriend is 81 en door de gezonde levensstijl is het niet aan hem te zien, mee geven en duidelijk maken hoe belangrijk het is om voor zelf goed te zorgen. Niet alleen van buiten maar ook van binnen.

Evelien
Door

Evelien

op 15 Jul 2014

Ik wil graag met mijn vriend naar de Beauty & Lifestyle dagen. Ik ben al een tijd bezig met het eten van gezonde(re) voeding. Mijn vriend begrijpt dit niet. Hij kijkt me hoofdschuddend aan als ik mijn havermoutpap ontbijt opeet terwijl hij zijn 2 boterhammen opeet. We hebben er zelfs al discussies over gehad. Ik vond het die keren lastig om goed uit te leggen waarom ik soms kies voor andere voeding. Ik zou graag willen dat hij wat meer het belang van gezonde voeding in ziet.Groetjes Evelien

Frank Tijdeman
Door

Frank Tijdeman

op 15 Jul 2014

Een dagje met mijn levensgezellin totale ontspanning genieten door nuttig en aangenaam te combineren. Het fysiek en de geest laten inspireren zou voor ons een prachtig cadeautje zijn. Even de dagelijkse uitdagingen laten voor wat ze zijn en verdwalen in totale primaire puurheid van ons bestaan!Met zomerse groet, Frank.

Barbara Groen
Door

Barbara Groen

op 15 Jul 2014

Ik zou graag met mijn beste vriendin Judith er naar toe willen gaan. Ik heb namelijk sinds 8 maart jl "het licht" :-) gezien en ben gezonder gaan eten en 4 x per week aan het sporten gegaan. Maar mijn vriendin zit wat dat betreft in een dipje. Ik hoop haar met zo'n verwendag over de streep te trekken om "de knop" om te zetten en mee te gaan in een gezonde levensstijl. Groetjes, Barbara

Maaike
Door

Maaike

op 15 Jul 2014

Naar de sauna met z’n twee, Wie neem ik dan mee? Mijn zus, moeder of vriendin? Nee, mijn man, die heeft zin. Samen voor gelukkig en gezond; Dat is ons verbond!

Ien
Door

Ien

op 15 Jul 2014

IK ZOU HEEL GRAAG MET MIJN VRIENDIN GAAN DIE IK TERUG HEB GEVONDEN NA JARENLANG ELKAAR UIT HET OOG TE ZIJN VERLOREN, WE KENNEN ELKAAR AL VAN HEEL KLEIN, EN IK HEB VEEL MEEGEMAAKT EN HELAAS MIJN 2 BESTE VRIENDINNEN VERLOREN DOOR OVERLIJDEN EN DAAROM BEN IK NU ZO BLIJ EN DANKBAAR DAT IK MIJN VROEGERE VRIENDIN TERUG HEB GEVONDEN EN DAAROM ZOU IK DAN GRAAG MET HAAR WILLEN GAAN

Babette Burbach
Door

Babette Burbach

op 19 Jul 2014

Ik zou graag met mijn moeder willen gaan, omdat zij altijd voor mij klaar staat en ik haar in het zonnetje wil zetten. We zijn allebei bezig met gezonde voeding, omdat mijn vader leukemie (kanker) heeft en niet alles mag eten. Mijn moeder is er altijd geweest voor mijn vader en ik, dus dit zou haar dag worden!

Wendy
Door

Wendy

op 08 Nov 2018

Ook al is het 4 jaar later... dankjewel lief kind van me... ik mis je 😘

Belle
Door

Belle

op 06 Feb 2021

❤️

Melanie Schneider
Door

Melanie Schneider

op 21 Jul 2014

O, wat zou mijn zusje hiervan gaan genieten! Mijn zusje is alleenstaand ouder, 20 jaar en heeft een kind van 2 jaar. Een (b)engel. Ze doet alles alleen en ik zie dat het haar soms wat teveel is. Ik zou haar graag verrassen met deze dag. Daarnaast is ze van 80 kilo naar 63 kilo gegaan, vooral door gezonder te eten (oke, ik heb haar gepusht, gezond leven en eten is mijn passie en die deel ik graag). Ze is nog steeds onzeker in bikini. In deze sfeer, met lieve en mooie mensen om haar heen, hoop ik te bereiken dat ze weer liefde voor zichzelf voelt, bijv. door de workshop mindfullness! En mmm....stiekem zou ik het zelf ook heerlijk en geweldig vinden !

Mandy
Door

Mandy

op 22 Jul 2014

Graag zou ik mee willen doen met deze actie. Ik neem mijn moeder mee omdat zij altijd veel voor mij doet en ik haar ook eens een lekkere verwen dag wil bezorgen. Wij gaan allebei niet op vakantie dit jaar, zijn veel bezig met gezondheid( op een natuurlijke manier) en zouden hier graag meer over willen leren mbv Miss natrual!

natasja
Door

natasja

op 01 Aug 2014

Mocht ik winnen wil ik graag met mijn dochter, als verjaardagscadeau gezien we beiden in augustus jarig zijn. Ze is als jong volwassenen nu heel erg met uiterlijk en gezondheid bezig en in denk dat dit een mooie kans is om haar te laten zien wat er allemaal mogelijk is.gr. natasja

Suhela
Door

Suhela

op 23 Aug 2014

Ik zou graag heen met mijn vriendin Fulwari, die ik ken van onze opleiding tot lichaamsgericht therapeut. Niet alleen zijn we nu aan het afstuderen en hard aan het werk in de hulpverlening/ zorg, ook zijn we beiden geneigd hard te werken aan een gezonde lifestyle, onze spirituele groei en nu ja gewoon aan 'goed leven'.Dat harde werken, daar zit het hem nu in. We mogen beiden leren meer te ontspannen. In wie we zijn, inclusief de kwetsbaarheden die we hebben en de fouten die we maken. Wat minder ons best doen, wat meer genieten. Een dagje sauna staat daarom zeker op de planning! Onszelf een dag niet alleen laten verwennen, maar ook laten inspireren in deze topics die ons beiden zo nauw aan het hart liggen, zal zeker helpen om het plezier in deze passies weer meer te doen bruisen! :)Superbedankt voor alles wat jullie doen! Hartelijke groetjes, Suhela

Melanie Schneider
Door

Melanie Schneider

op 01 Sep 2014

Wanneer worden winnaars bekend gemaakt?

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading