10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

IK GA ER MEE STOPPEN! HET IS ECHT TE VEEL! 🍷 #ONTWIJNEN
04 januari 2022 
2 min. leestijd

IK GA ER MEE STOPPEN! HET IS ECHT TE VEEL! 🍷 #ONTWIJNEN

Na mijn SOCIAL MEDIA DETOX is het nu tijd voor een WIJN DETOX 🍷 De maand januari staat ook wel bekend als Dry January voor mensen die net als miljoenen mensen over de hele wereld alcohol laten staan. Een hele maand lang drinken zij geen alcohol. Zo begint deze groep mensen het nieuwe jaar met een nuchtere, frisse start. DOE JE MEE? 

Dry January

Alcohol is een giftige stof die schade brengt aan je lichaam en geest. Alcohol tast organen aan en kan allerlei ziektes veroorzaken. Daarnaast levert alcohol stress op. Van veel alcoholgebruik kan je zelfs depressief worden. Reden genoeg om alcohol te laten staan.

Mensen die je voorgingen in Dry January merkten binnen een maand al positieve veranderingen op. Deelnemers zeggen dat hun slaap beter werd en dat ze meer energie hadden. 

Dat klinkt al goed, maar er zijn nog veel meer voordelen. Als je een maand geen alcohol drinkt kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Je slaapt beter 
  • Je verlies buikvet
  • Je huid ziet er mooier uit
  • Je voelt je fitter
  • Je kunt je beter concentreren
  • Je wordt gezonder

Talk Show met Jacqueline van Lieshout over Ontwijnen


Het boek Ontwijnen van Jacqueline van Lieshout

Jacqueline (auteur en detox coach) was een gezellige drinker, een paar dagen in de week was de witte wijn een vast onderdeel van de avond. In de zomer van 2016 besloot ze radicaal met alcohol te stoppen en merkte al snel dat drinken de norm is en ermee stoppen door de omgeving zeker niet wordt aangemoedigd. Ze schrijft in het boek 'Ontwijnen' op een inspirerende manier haar eigen reis naar écht blij alcoholvrij en ook die van velen van de deelnemers aan haar online platform. De obstakels, de uitdagingen, de weerstand maar vooral de overwinning en de oneindige voordelen van een alcoholvrij leven worden in dit rauwe, eerlijke en vooral enorm inspirerende boek beschreven. Jacqueline doorbreekt hiermee een belangrijk taboe; wat is nu eigenlijk écht je relatie met alcohol en waarom doen we allemaal mee?

Een maand lang geen wijn, doe je mee?

alcoholvrij

Je kunt hier alles lezen over het 100 dagen programma ONTWIJNEN.

Doe jij met me mee? Ga je de uitdaging met me aan om een maand lang geen druppel alcohol te drinken? Bekijk hier het programma van Jacqeline van Lieshout >> 

Er zijn genoeg alternatieve lekkere en gezonde drankjes in plaats van een glas wijn. Dit kunnen wij! En ik weet zeker dat ook jij na deze maand je fitter, slanker en energieker voelt! 

Gebruik voor deelname met  20% Miss Natural korting deze betaallink >>

Deze kortingscode is geldig t/m 31 januari 2022.

Word lid van de NATURAL LIFESTYLE CLUB en doe inspiratie op voor gezonde alcoholvrije drankjes. 

Ik ben ook benieuwd naar jouw verhaal, ben je gestopt met alcohol? Hoe ging dat?  


Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.