10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Ooit een vogel gezien die haar eieren legt voordat haar nest klaar is?
27 augustus 2018 
2 min. leestijd

Ooit een vogel gezien die haar eieren legt voordat haar nest klaar is?

Nee, een vogel zorg er voor dat het nest gereed is voordat zij haar eieren legt. Hiermee bedoel ik niet dat jij jouw nestje (huis) op orde dient te hebben en een babykamer moet hebben voordat jullie een baby verwekken. Hiermee bedoel ik dat jullie je samen optimaal kunnen voorbereiden; jouw eigen nest, de baarmoeder dient in optimale conditie te verkeren. Maar ook de man heeft een belangrijke rol.

Pre-Conceptie Fase

Jullie kunnen samen meer doen dan je denkt! Want juist in de fase vóórdat er een zwangerschap plaatsvindt, de Pre-Conceptie fase, kunnen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap en bovendien gezonde baby. Zodra je al zwanger bent is het echt te laat! Jullie baby wordt namelijk gemaakt vanuit jullie materiaal; haar eicel en zijn zaadcel. Het is daarom van uiterst belang dat deze cellen in optimale conditie verkeren en voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen om een zwangerschap mogelijk te maken.

Pre-Conceptie-Fase-Zwangerschap

Aan jullie de vraag;

·     Hebben jullie schone lichaamscellen?

·     Zijn jullie cellen optimaal voorzien van de juiste voedingsstoffen?

Zwanger worden is topsport

Ik begrijp dat het antwoord op deze vragen best lastig te beantwoorden is. Zwanger worden is namelijk topsport en iets dat je samen doet. Jullie lichaam dient in topconditie te zijn om deze topprestatie te kunnen leveren. In de lichaamscellen dienen namelijk alle bouwstenen aanwezig te zijn om een gezonde baby te kunnen ‘maken’. Helaas hebben we niet altijd meer voldoende van deze bouwstenen (micronutriënten) in ons lichaam. Daarnaast is ons lichaam vervuild en ervaren we veel stress wat weer een extra belemmering vormt om een natuurlijke zwangerschap mogelijk te maken.

Natuurlijke vruchtbaarheid herstellen

Door je lichaam schoon te maken en optimaal te voeden, vrouw én man, zorgen jullie er voor dat de natuurlijke vruchtbaarheid hersteld kan worden en een natuurlijke zwangerschap mogelijk. Door het volgen van een Pre-Conceptie Plan kunnen jullie je lichaam voorbereiden op een zwangerschap. Je ondergaat als het ware een grote schoonmaak en afvalstoffen worden uit lichaam verwijderd. Met het gevolg dat je lichaam wordt ge-reset en je weer nieuwe energie krijgt en veel kwaaltjes en klachten zullen verdwijnen! Daarnaast krijg je alleen maar voedingsstoffen binnen die je lichaam gezonder maken.

Onvervulde kinderwens

Ook ik hoorde bij 1 van de 6 stellen die vruchtbaarheidsproblemen had. Mijn onvervulde kinderwens heeft tot grote frustratie geleid. In de periode dat ik niet zwanger werd had ik heel veel vragen. Want waarom lukte het niet om natuurlijk zwanger te worden? En waarom verlegde ik steeds mijn grenzen en ben ik uiteindelijk in het medische circuit beland? En waarom lukt het mij 5 jaar later wel om binnen 1 maand natuurlijk zwanger te worden?

“Als ik toen had geweten wat ik NU weet, dan was ik NOOIT gestart met het medische traject. Dan was ik opzoek gegaan naar de oorzaak van het uitblijven van mijn zwangerschap!”

In een webinar vertelt ik je hier alles over. Aanmelden is gratis via deze pagina.

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.