datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Op Detox Vakantie met Miss Natural naar Ibiza & Fuerteventura
24 maart 2015 
10 min. leestijd

Op Detox Vakantie met Miss Natural naar Ibiza & Fuerteventura

Balans vinden in voeding en beweging aan de ene kant, en de geest aan de andere kant. Dit is een levenslange uitdaging, soms raak je die balans even kwijt, bijvoorbeeld door drukte in je leven van werk, kinderen of door patronen waar je in vast zit. Een detox vakantie waar je weer helemaal kunt opladen biedt dan uitkomst!

Detox op Ibiza of Fuerteventura

Miss Natural helpt je op weg naar een gezondere levensstijl en laat je bruisen van de energie met de Miss Natural Detox Vakantie! Samen met twee gediplomeerde en ervaren voedingscoaches bieden wij je een hoogwaardige detox vakantie aan op het prachtige eiland Ibiza of Fuerteventura. Deze detox kuur zorgt voor blijvend resultaat. Je zult meer energie krijgen, voedingsstoffen worden beter opgenomen door de darmen, je huid, haar en nagels gaan glanzen, je zult afvallen en geestelijk op een hoger niveau komen. Na 7 dagen ben je als herboren en dit zul je ook uitstralen.

Gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding

De toegewijde organisatoren achter de Miss Natural Detox Vakantie zijn Corina (links) en Monique (rechts).  Als sportinstructrice weet Monique als geen ander dat beweging in combinatie met de juiste voeding je een enorme energie boost kan geven.

Corina doet alles wat ze doet met enthousiasme en grote betrokkenheid. Ze richt zich op ‘body and mind interventie’ en volgt hierin een holistische aanpak. Beiden hebben zich als voedingsdeskundige gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding.

Professionele begeleiding met persoonlijke aanpak

Corina en Monique zullen je tijdens de vakantie begeleiden naar een gezondere levensstijl en dat doen ze op een persoonlijke manier. Er wordt gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft om je persoonlijke doelen te bereiken, op het gebied van voeding en beweging. Door deze betrokken en informatieve aanpak zul je leren hoe je deze gezonde levensstijl thuis ook kunt voortzetten. Je wordt geholpen met het doorbreken van patronen waar iedereen zo in vast komt te zitten. Tijdens de Miss Natural Detox Vakantie kun je ervaren hoe je lekkerder in je vel komt en dit gevoel ook thuis kunt vasthouden. Zo is er in de week een kookworkshop waar je geïnspireerd wordt om lekkere en gezonde gerechten te maken. Alle gerechten zijn vrij van gluten en lactose. En natuurlijk helemaal Miss Natural proof; biologisch, zonder suiker, chemische zoetstoffen en foute e-nummers!

5 redenen om met Miss Natural op Detox Vakantie te gaan!

1. Detox = Een goede start

Starten met een gezonde levensstijl kan moeilijk zijn en je kan genoeg redenen bedenken voor uitstel. Er zijn te veel afleidingen zoals suikers, alcohol, koffie en sociale verplichtingen. “Ik begin morgen of volgende week” horen we vaak. En als je dan gestart bent, moet je je ook nog eens constant verantwoorden waarom je anders eet en drinkt. Pfff, je omgeving maakt het je vaak niet makkelijk. Tijdens een detox reis verblijf je in een oase van gezondheid met gelijkgestemden die positief zijn en goed voor hun lichaam willen zorgen.

2. Geen crash dieet

Vaak horen we: “Ik ben bang om veel af te vallen en bij thuiskomst weer snel aan te komen, ik ben bang om alleen vocht te verliezen, ik wil helemaal NIET afvallen.” We kunnen iedereen gerust stellen: detoxen is geen dieet en geen “quick fix”. Onze gasten komen met allerlei uiteenlopende doelen zoals: Tot rust komen, balans vinden, gezonde vakantie, meer leren over voeding en gezondheid en ja, sommigen ook om af te vallen. En natuurlijk als je dat als doel hebt, helpen we je daarmee. We werken met hoogwaardige juices, smoothies, soepen, de juiste vetten en supplementen, je lichaam krijgt geen voedingstekorten en zal dus niet gaan crashen maar krijgt juist een positieve boost. We willen meer bieden dan alleen maar een “sappenkuurtje” en we willen je ook niet bang maken om te eten.

3. Detox = Terug naar je natuurlijke basisritme

Racen naar je werk, korte nachten, sociale contacten, feestjes, snelle hap, kortom je wordt geleefd. Herkenbaar? Tijdens onze reizen gebruiken we geen wekkers! Het opkomend daglicht is onze wekker. We komen weer dichter bij de natuur door tijd te nemen voor de omgeving en onbezorgd te gaan wandelen. Krijgen we het warm dan springen we lekker de zee in om af te koelen. Voel je dat je moe bent, dan doe je even rustig aan. Geniet van de geluiden van de natuur en hoe voelt de warmte op je huid ook alweer? Ook maakt het niet uit wat je in het dagelijkse leven doet, je mag weer even lekker bij jezelf zijn en je totaal overgeven. Zo onbezorgd als een kind.

4. Detox = Ook suppletie

We werken met natuurlijke supplementen. Corina is specialist op dat gebied, ze studeert orthomoleculaire gezondheidsleer 3e jaar bij Natura foundation. Ze past voor iedereen persoonlijk de suppletie aan voor deze week, zodat je optimaal gevoed wordt tijdens de reis. Want ook suppletie is net als voeding voor iedereen anders.

5. Detox = Kwaliteit van juices met slowjuicer

Vaak horen we dat men bang is om honger te krijgen tijdens een detoxkuur en dat is iets wat we niet willen. De smoothies en juices worden aangevuld met vezels, plantaardige proteïnen en de juiste vetten. En ook de soepen zijn stevig en vol. De juices met slowjuicer zijn van de hoogste kwaliteit.

Data Miss Natural Detox Vakanties + nieuwe datum 2016!

10 – 17 oktober 2015 op Ibiza VOL!
10 – 17 november 2015 op Fuerteventura VOL!
3-10 januari 2016 op Fuerteventura NIEUW!

Wij bieden je de volgende detox vakantie op top locaties op het prachtige eiland Ibiza of Fuerteventura waar je jezelf heerlijk kunt terugtrekken, of actief deel kunt nemen aan ons dagprogramma. Er is veel persoonlijke aandacht door de kleine groep van maximaal 12 personen.

Reiniging van je lichaam, door detox behandelingen worden alle gifstoffen in je lichaam afgevoerd en overtollige kilo’s zullen verdwijnen. De kuur die wij voor je ontwikkeld hebben is geen crashdieet, als je doel afvallen is zul je enkel vet verliezen en geen spieren en vocht.

Na en tijdens deze heerlijke vakantie voel je jezelf een totaal ander mens, met een schoon gevoel van binnen en van buiten. Je geest zal tot rust komen.

We werken met hoogwaardige voedingssupplementen zonder goedkope vulmiddelen en bestrijdingsmiddelen.

Je wordt volledig verzorgd en verwend met heerlijke verse sappen en soepen, gemaakt van biologische groenten en fruit, ook de thee en de verzorgingsproducten zijn volledig op natuurlijke basis.

Voedingsdeskundigen en personal trainers die je begeleiden met een persoonlijke intake om je doelen te bepalen. Zeer professionele masseurs en schoonheidsspecialisten voor jouw totale wellness beleving.

Leerzame workshops over voeding, koken en bewegen.

Het dagelijks programma:

Je bent vrij om deel te nemen of iets voor jezelf te doen.

7:00 uur – Good Morning met water en citroen
Deze wordt naar je kamer gebracht. We wekken je zodra het daglicht gaat worden.

7:30 – 8:00 uur – Morning Shake
Start de ochtend met elke dag een andere smaak shake.

8:30 uur – Morning workout
Deze workout is iedere dag anders, enkele voorbeelden hiervan:  Happy mind fitness: maak je hoofd leeg, dans en geniet. Pilates: verbeter je houding door middel van gecontroleerde oefeningen en ademhaling. Aquagym: bewegen in het heerlijke zwembad, gebruik de weerstand van het water voor spierversteviging. Stretching/yoga: om je spieren weer lekker los te maken en ontspannen aan je dag te kunnen beginnen.

10:00 uur – Ontbijt Juice
Een heerlijk verse groene smoothie bomvol vitamine en mineralen. aangevuld met hoogwaardige supplementen.

11:00 uur – Wandeling
Laat je verrassen door de paradijselijke omgeving of neem tijd  voor jezelf of ga mee met een excursie.

13:00 uur – Lunch juice
De sappen worden met de slowjuicer geperst.

16:00 uur – Middag Shake
Shake aangevuld met supplementen zorgt voor het absorberen en afvoeren van gifstoffen.

16:30 – 18:30 uur – Workout
Optie voor het volgen van een workout.

19:00 uur – Detox-soep
Iedere dag een andere lekkere smaaksensatie.

21:40 uur – Avondmeditatie
Evalueer je dag, ontspan en maak dan je hoofd leeg.

22:00 uur  – Slaaptijd
Op tijd naar bed om je lichaam optimaal te kunnen laten herstellen en je geest tot rust te laten komen.

Deze Miss Natural Detox Vakantie is inclusief

 • Verblijf in luxe villa met eigen badkamer en zwembad
 • Transfer van het vliegveld naar de villa
 • Persoonlijke aanpak en bepalen van doelen
 • Natuurlijke voedingssupplementen zoals probiotica, phyllium en chomber die er voor zorgen dat er geen roofbouw wordt gepleegd op je lichaam en zorgen voor de absorptie van toxische stoffen zodat deze afgevoerd kunnen worden
 • Biologische sappen, soepen en thee
 • Gediplomeerde en ervaren begeleiding
 • Verschillende workouts; yoga, wandelen, aquagym
 • Workshops over koken, voeding en levensstijl
 • Persoonlijk plan voor thuis
 • Uitstapje naar de Hippiemarkt op Ibiza
 • Surfworkshop op Fuerteventura
 • Handdoeken zijn aanwezig
 • 21 dagen Groene Smoothie Challenge, Clean Start 21 dagen detox of 40 dagen Natuurlijk! Suikervrij van Miss Natural ter voorbereiding op jouw detox vakantie
 • Persoonlijk coachingsgesprek van 1 uur

Extra opties voor excursies en massages, wellness -en schoonheidsbehandelingen.

Ontdek jouw persoonlijk thema en laat je coachen

Gedurende deze Miss Natural Detox Vakantie heb je echt eens helemaal de tijd voor jezelf! Geniet van zon, goed eten, prachtige omgeving en een leuk gezelschap. Lees een boek, maak een wandeling en slaap lekker uit. Genoeg tijd om eens te kijken naar  jouw persoonlijke thema.

Een thema kan een gevoel zijn, de manier hoe je in het leven staat of een blokkade. Graag bied ik je de mogelijkheid om tijdens een persoonlijk coachingsgesprek van 1 uur jouw thema onder de loep te nemen en te kijken hoe je hier bij thuiskomst (of al tijdens de trip) een nieuwe wending aan kunt geven. Deze coaching is inclusief en geheel vrijblijvend.

Kosten Miss Natural Detox Vakantie

Miss Natural Fuerteventura Detox Vakantie van 3 t/m 10 januari 2016 op Fuerteventura NIEUW!

 • Single room voor 1 persoon = € 1.489,-
 • Double room (aparte bedden mogelijk) voor 2 personen €2.498,-
 • Double room met extra bed in kamer voor 3 personen €3.000,-

Hiervan dient 50% te worden aanbetaald bij reservering. Het restant minimaal 14 dagen voor vertrek overmaken.

Exclusief vliegtickets; zelf te boeken bij Vuelling, Transavia, Ryan Air of Arke Fly.

Voor wie is de Detox Vakantie?

Deze heerlijke week op het prachtige eiland Ibiza of Fuerteventura is bedoeld voor;

 • Vrouwen en mannen
 • Beste vriendinnen
 • Vrouwen met hun partner
 • Vrouwen zonder man en kinderen (even tijd voor jezelf!)
 • Kortom vrouwen van elke leeftijd!

Ga je mee op Detox Vakantie?

Wij bieden je de volgende detox vakantie:

Top locatie op het prachtige eiland Ibiza of Fuerteventura waar je jezelf heerlijk kunt terugtrekken, of actief deel kunt nemen aan ons dagprogramma. Er is veel persoonlijke aandacht door de kleine groep van maximaal 10 personen.

Reiniging van je lichaam, door detox behandelingen worden alle gifstoffen in je lichaam afgevoerd en overtollige kilo’s zullen verdwijnen. De kuur die wij voor je ontwikkeld hebben is geen crashdieet, als je doel afvallen is zul je enkel vet verliezen en geen spieren en vocht.

Na en tijdens deze heerlijke vakantie voel je jezelf een totaal ander mens, met een schoon gevoel van binnen en van buiten. Je geest zal tot rust komen.

Je kunt je hier aanmelden

  Hiervan dient 50% te worden aanbetaald na reservering. Het restant minimaal 14 dagen voor vertrek overmaken. Exclusief vliegtickets.
 • Alleen bij double room invullen.

Wees er wel snel bij! De boekingen voor Miss Natural Detox Vakantie gaan snel en dit wil je niet missen! Wil je meer informatie dan kun je bellen met Corina op 06-24 99 59 92 of Monique op 06-47 18 59 99 of hun een email sturen.

Ga je mee op Detox Vakantie?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
jessica
Door

jessica

op 27 Mar 2015

Wat een geweldige vakantie. Ik zou dit heel graag willen, maar eerst in mijn "vertrouwde" Nederland. Misschien kun je de vokgende keer een mooie locatie vinden in Nederlandliefs....

Nicole
Door

Nicole

op 27 Mar 2015

Super om op deze manier aan jezelf te werken en jezelf een goede start te geven! Jammer dat dit niet bestemd is voor mensen met een kleine portemonnee. Dat gezond leven een luxe product wordt, dat niet voor iedereen even makkelijk na te streven is. Misschien ook (voedings)suggesties voor mensen die met een minimum inkomen rond moeten komen?

Laura*
Door

Laura*

op 31 Mar 2015

Wauw, dit klinkt echt precies als wat ik nodig heb!! Helaas is het niet goedkoop, wat ik aan de ene kant wel kan begrijpen, maar wat ik ook erg jammer vindt; ) Als studente is het niet helemaal een goedkope vakantie ;)

clara visser
Door

clara visser

op 09 Oct 2015

Ja, dat lijkt me wel wat maar wat belachelijk duur zeg voor alleen maar sappen en soepen. Daar houden jullie flink geld aan over ook al is het nog zo luxe. Ik ga dus maar niet mee.

Aline
Door

Aline

op 10 Oct 2015

Het klinkt als super, er zullen veel mensen zijn die zoiets graag willen maar dan de prijs. Dat is dus weer voor de hoogste inkomens een normaal mens kan zoiets toch niet betalen. En waarom naar Ibiza dat kan toch op een leuke locatie in Nederland. Jullie houden toch van puur natuur, op zulke afstanden ga je niet goed om met de natuur. Denk aan alleen maar aan de reis wat dat aan energie kost, en vervuiling terwijl jullie voor schoon zuiver en alles puur willen.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading