datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

PERSCONFERENTIE VOOR LICHTWERKERS, WEGWIJZERS, VRIJHEIDSSTRIJDERS  EN INNERLIJK LEIDERS
26 november 2021 
3 min. leestijd

PERSCONFERENTIE VOOR LICHTWERKERS, WEGWIJZERS, VRIJHEIDSSTRIJDERS EN INNERLIJK LEIDERS

WE STAAN AAN DE VOORAVOND VAN DE GROOTSTE SHIFT VAN ONS LEVEN 

Terwijl er in de maatschappij een grimmige sfeer gaat ontstaan, staan wij met zijn allen aan de grootste collectieve verandering in bewustzijn die we tot nu toe hebben meegemaakt in dit leven. 

Op dit moment lopen er meerdere realiteiten, tijdlijnen en dimensies door elkaar en kan het voelen als een energetische warboel. Het verschil in 3D en 5D was nooit eerder zo groot en zo duidelijk op te merken. Je merkt heel duidelijk de laatste spartelingen van de vorige tijdlijn. Haat, woede, wrok, narcisme, toxiciteit, alles komt naar buiten. Alles maakt zich zichtbaar. Vol in het licht. En dat ziet er momenteel erg lelijk uit. 


Vooral empaten kunnen het hier erg moeilijk mee hebben. Deze energie is heel duidelijk voelbaar! Met aan de andere kant een hele zachte liefdevolle 5D energie. Deze energie, dit bewustzijn heeft geen antwoorden en verklaringen nodig, dit bewustzijn WEET, voelt en ervaart. Alles is perfect. Alles is precies zoals het moet zijn. Alles loopt precies zoals het moet lopen. We krijgen de komende tijd steeds meer grote golven van bewustzijn over ons heen met tal van kristallijne downloads. 

Zorg dat je jouw hart- en kruinchakra open hebt om te ontvangen en zorg vooral voor de ontkalking van jouw 3e oog zodat alles goed bij je binnen kan komen. Drink veel water. Reinig je lichaam van binnenuit en neem goede voeding tot je. 

Vermijd het nieuws. Vermijd negativiteit. Participeer niet in laagfrequente materie of gesprekken en hou je zoveel mogelijk weg van discussies. Luister naar jouw lichaam wanneer het moe is. Het kan zijn dat je nu extra rust nodig hebt en dat je vermoeider bent dan normaal. Luister naar je lichaam en geef jouw grenzen aan, want anders kan je last krijgen van flauwtes. 

De frustratie bij de mensen die weigeren te groeien neemt de komende tijd toe. Er zal een hoop getrapt worden, een hoop geport worden. Alles om maar niet zèlf na te hoeven denken en te hoeven voelen. Om maar niet uit die comfort zone te komen. 


Maar lieve mensen, er is geen ontkomen aan. Alle veranderingen die nu plaatsvinden gebeuren niet voor niets. Het is tijd om te vertragen. Om naar binnen te keren. Om mee te gaan met het seizoen. Om los te laten. 

En om ruimte te maken voor het nieuwe en vooral voor groei. Ja, er staan ook erge dingen te gebeuren. En wij dienen er straks te zijn voor de mensen die onze hulp nodig hebben. Wij dienen volledig in ons kracht te gaan staan. Volledig onze verantwoordelijkheid te gaan nemen.

Omring je met mensen die ook zo denken als jij. Filter jouw tijdlijn. Verwijder mensen die te negatief zijn of niet meer bij je passen. Zorg dat je voedende dingen op jouw tijdlijn krijgt zodat je je in een opwaardse flow kan verkeren. Volg inspirerende mensen. Blijf je verenigen, blijf afspreken met mensen die jouw Ziel blij maken en voeden. Hou vooral veel contact en wees niet bang. 

Voedt elkaar niet in negatieve energie of in elkaars angst-bewustzijn. Doe het innerlijke werk wat er van je gevraagd wordt. We hebben allemaal onze goddelijke leiding of ons hogere Zelf die ons vertelt wat de volgende stap is. Bijvoorbeeld een bepaald boek lezen, bijvoorbeeld een healing of een gesprek met een bewustzijnscoach. Stel niet langer uit maar ga aan de slag. De tijd is ultiem om jezelf nu hoger te gaan ontwikkelen. Veel van ons ontwikkelen vanzelf. 

Degenen die het werk al hebben gedaan, die hard hebben gewerkt de afgelopen jaren krijgen te maken met enorme abundance stromen, grootste manifestaties, wonderen zelfs! Zij bevinden zich al in de liefdesstaat. 

Zij zijn er om het liefdeskrachtveld op de aarde te verhogen en om het grote leed wat er plaatsvindt op aarde te verzachten en in goede banen te leiden. Zij krijgen nu hulp, hetzij van hun Tweelingziel, hetzij van een medelichtwerker, om samen te verenigen en het bewustzijnsveld te verhogen met liefdesenergie. 

Zij dienen nu als voorbeeld, als wegwijzers als leiders. Je kunt op hen vertrouwen. Er zijn vele wegwijzers te vinden. Verzet je niet tegen deze waanzinnig mooie energetische kracht die nu over onze aarde raast. Het zal alles veranderen. Alles GAAT veranderen. Dit betekent niet dat alles in 1 keer mooi is, of dat we niet door een zure periode gaan. Dit betekent wel dat er ook hele mooie dingen gaande zijn. 

Je kan elk moment instappen. Je kan elk moment besluiten om een bewustzijnsgolf te pakken en mee te gaan in deze stroom. Om je niet langer de kop gek te laten maken door het oude. Door het negatieve. Door het neppe. Door de leugens. Door het niet meer werkende. Deze Shift duurt weken, wellicht zelfs tot het einde van het jaar. Laat alles maar los. Laat het volledig over je heen komen. Laat je meevoeren door deze goddelijke stroom. We hebben de komende periode voldoende tijd om alles te laten integreren. Blijf in liefde. Alles komt goed, dat beloof ik je. 

Alle liefs Namasté, 

Geschreven door Kimberley Kooijman

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading