10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

SOUL COACHING een goed gesprek met jezelf!
25 maart 2021 
2 min. leestijd

SOUL COACHING een goed gesprek met jezelf!

Je hebt het vast wel eens gehoord. Alle antwoorden zitten in je zelf! Of alle wijsheid en kennis komt van binnenuit. Maar hoe maak je daar contact mee en hoe weet je zeker dat je daarop kan vertrouwen? Iedereen heeft wel eens bevestiging nodig of iemand die even kan luisteren en als buitenstaander jou kan helpen te vertrouwen op jezelf.

Ik geef je graag zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart
te maken in een wereld in verandering!

Een goed gesprek met jezelf

Als ik zelf twijfels heb, voor een keuze sta of simpelweg mijn hart wil luchten dan bel ik vaak een vriendin om hier over te praten. Meestal door hardop over mijn gevoel te praten kom ik dan ook al tot het voor mij juiste antwoord en weet ik wat mij te doen staat. Eigenlijk is dit een gesprek mij mijzelf, maar uit ik dit naar de ander die voor mij niet perse met een antwoord hoeft te komen.

Ik kijk ook wel uit naar wie ik mijn zorgen uit, want als je dit tegen de verkeerde persoon doet (die zelf onzeker of bang is) dan levert dit gesprek niet hetzelfde resultaat. Dan ga je juist nog meer twijfelen en wankelen! Daarom kom ik nu met SOUL COACHING gesprekken om jou hierbij te helpen.

Wat is SOUL COACHING?

  • Een open gesprek van 30 min. zonder oordelen waarin jij helemaal jezelf mag zijn
  • Een veilig ruimte voor jouw verhaal en al jouw emoties en gevoelens
  • Een uitnodiging om contact te maken met jouw hogere zelf en diepste wensen

Voor wie is SOUL COACHING?

Herken jij jezelf? 

  • je voelt je alleen in jouw keuzes en manier van leven en denken en zou graag een gesprek zonder oordeel willen voeren
  • je wilt graag iets nieuws gaan doen (in loondienst of zelfstandig), maar weet nog niet goed waar jouw passies liggen
  • je weet precies wat je wilt (die nieuwe baan, scheiden, verhuizen), maar durft de eerste stap niet goed te zetten en blijft maar uitstellen en twijfelen
  • je bent gestart met jouw nieuwe intenties, maar loopt vast en weet niet goed waarop te focussen

Wat kan SOUL COACHING voor jou betekenen?

  • Na een gesprek heb je helder voor ogen wat voor jou de beste stappen zijn om te zetten, of om juist niet te zetten
  • Je voelt je gemotiveerd en geïnspireerd om vanuit jouw eigen kracht te gaan manifesteren
  • Een goede manier om jezelf op de eerste plaats te zetten en te leven vanuit je hart!

Lijkt het jou fijn om met mij te praten? Dan kun je hier jouw telefoongesprek inplannen. Na de aanvraag zal ik je per sms laten weten op welke dag en tijd het gesprek kan plaatsvinden.

Goed om te weten! NATURAL LIFESTYLE CLUB leden ontvangen 20% korting op hun SOUL COACHING gesprek. De kortingscode hiervoor is te vinden in de speciale ledensite.

Ik kijk er naar uit jou te spreken!

Veel liefs en natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

 

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.