datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Proef als eerste de Vegan Bossche Bol, Plantaardige Macarons en Vegan Blauwe Kaas!
13 februari 2020 
2 min. leestijd

Proef als eerste de Vegan Bossche Bol, Plantaardige Macarons en Vegan Blauwe Kaas!

Proef als eerste de vegan Bossche bol, plantaardige macarons en nieuwe notenkaasjes! Kom naar VeggieWorld zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 in Utrecht VeggieWorld is met 8.000 bezoekers en meer dan 100 bedrijven dé plek om inspiratie op te doen en de nieuwste trends op het gebied van plantaardige voeding en de vegan lifestyle te ontdekken.

VeggieWorld 2020

Vorig jaar ging stagiaire Johanna verslag doen van VeggieWorld. Dit jaar zal ik zelf een bezoek brengen aan de oudste en grootste Europese beurs voor de vegan lifestyle. Ik ben nog niet vegan omdat ik denk vooral eieren, kaas en vis te gaan missen. Binnenkort ga ik de uitdaging tijdens de 40 dagen Awakening Journey om deze grootste groeiende lifestyle zelf te ontdekken. Ik lees dat er al heel veel ontwikkelingen zijn op het gebied van plantaardige vervangers voor dierlijke producten! Het volgende kun je in ieder geval verwachten op de beurs;

1. Proef als eerste de Vegan Bossche bol

Vegans wachten al jaren op de eerste vegan Bossche bol. Soezenbeslag is enorm moeilijk te veganiseren, zeker voor het grote formaat van de Bossche bol. Het is daarom de heilige graal van het plantaardige gebak. De Vegetarische Snackbar ondernemer Jurgen Verwoerd is het gelukt en presenteert zijn Bossche bol op VeggieWorld. Proef hem als eerste!

2. Nieuwe plantaardige macarons

Smaakaron wilde een vegan macaron aan het assortiment toevoegen, maar dat ging nog niet zo makkelijk. Ze experimenteerde de afgelopen maanden met verschillende eivervangers. Uiteindelijk hebben ze de perfecte vegan macaron ontwikkeld op basis van aardappeleiwit en zijn ze klaar om er de Europese markt mee op te gaan.

3. ProVeg Vegan Cheese Award

Na plantaardige melk en vegan burgers gaat vegan kaas voor de volgende plantaardige doorbraak zorgen in de retail, zo verwacht ProVeg. De ontwikkeling gaat snel. Er komen 7 verschillende kaasmakers naar VeggieWorld: Willicroft, Max&Bien, Happy Cashew, PETIT VEGANNE, Wilmersburger en Fermaggio en Fermè. Ze introduceren hun eigen kaas en laten deze proeven aan het publiek. Wil je ze allemaal proeven? Doe dan mee aan de ProVeg Vegan Cheese Award. Hierbij stemmen panels van journalisten en bezoekers op het beste vegan kaasje.

4. Women’s Cooking Project

Vrouwen zijn ondervertegenwoordigd in de culinaire scene. Mannen zijn nog altijd in de meerderheid wanneer het gaat om positie van chef kok. Daarom werkt ProVeg op VeggieWorld samen met het Women’s Cooking Project. Zo krijgen vrouwelijke chefs de kans hun talent met een groter publiek te delen, zodat meer mensen kunnen proeven van hun persoonlijke kookstijl, en het verhaal erachter kunnen leren kennen. Op de beurs geven chef koks Valentina Nelissen (Love goes through the stomach), Samantha Koch (Malaysian comfort food) en Keren Rubenstein (Accidentally vegan) kookdemonstraties.

5. The Game Changers ster Patrick Baboumian

The Game Changers (te zien op Netflix) verandert de manier waarop de wereld naar plantaardig eten kijkt. Patrik Baboumian is een van de inspirerende Game Changers acteurs en komt naar VeggieWorld. Hij is een van de sterkste mensen op aarde en is met 555 kg over 10 meter wereldrecordhouder ‘Yoke-Walk’. En dat alles op een plantaardig dieet.

Een van Patrik Baboumian beroemde uitspraken:

”Een persoon vroeg me hoe je zo sterk kunt zijn als een os als je geen vlees te eet?
En mijn antwoord was, heb je ooit een os vlees zien eten?”

Je kunt hier kaartjes bestellen voor VeggieWorld 

De levensstijl die de wereld veranderd!

Elke minuut worden meer dan 100.000 dieren mishandeld, bruut geslacht, vermoord en geofferd op het altaar van het menselijke ego. Een steeds groter worden groep mensen kiest er bewust voor om te stoppen met het eten van dierlijke producten. Studies tonen de vele gezondheidsvoordelen van de vegan lifestyle. Tijd voor bewustwording! Doe mee met de 40 dagen Awakening Journey en ontdek de vegan lifestyle.

Eet jij al vegan en vind je dat goed te doen? Deel jouw ervaring en inspireer anderen!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Jim
Door

Jim

op 18 Feb 2020

Game changes is BS and fake news. Dont fall into this trap and do your own research. You need grass fed meat and fish for a lot of respons.

Lotte
Door

Lotte

op 25 Feb 2020

Ik ben ook Vegan, maar eerlijk gezegd voor mezelf, mijn lichaam. Niet voor het milieu, niet voor het dierenleed . Ik heb onlangs de documentaire "What the Health" op Netflix gezien. In het kort gaat het erover wat dierlijke producten voor je lichaam kunnen doen (en juist niet), en wie er betaald achter het promoten ervan zit. Misschien niet jullie doelgroep Vegans, maar door deze docu stappen er wellicht meerdere mensen over op het Vegan eetgedrag, waar ook dieren baat bij hebben.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading