datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Résidence de Beauté is beste schoonheidssalon van 2014
11 maart 2014 
2 min. leestijd

Résidence de Beauté is beste schoonheidssalon van 2014

Résidence de Beauté, de schoonheidssalon van Evelien Leijten in Chaam mag zich in 2014 schoonheidssalon van het jaar noemen. Gisteravond won Evelien de ‘Beauty Award 2014’ voor beste salon van Nederland. Een award die zij ook echt verdiend, want voor mij is deze natuurlijke schoonheidssalon altijd al de beste geweest!

Eerder won Evelien in 2010 de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialiste en ze was deelnemer aan de Miss Natural Awards in 2012. Vorig jaar deelde ze haar kennis met Miss Natural en schreef ze de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging in 28 dagen’.

Résidence de Beauté

Bij Résidence de Beauté in Chaam wordt met volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten gewerkt, maar ook met voeding. Want echte natuurlijke schoonheid komt natuurlijk van binnenuit. “Alleen door van binnen in balans te zijn en echt levend voedsel te eten kun je een mooie huid krijgen en vooral behouden”, liet Evelien van Leijten ons al eerder weten. Résidence de Beauté, de schoonheidssalon van Evelien Leijten, bestaat inmiddels al 12,5 jaar en in die jaren heeft zij al heel wat bereikt.

Lees hier meer over Evelien Leijten en haar salon Résidence de Beauté, en bekijk mijn interview met haar over Natuurlijke Huidverjonging.

Beauty Award 2014

Voor Evelien van Leijten was het de tweede keer dat zij met een ‘Beauty Award’ naar huis ging. In 2010 mocht zij zich schoonheidsspecialiste van het jaar noemen. Evelien is dan vol trots met haar nieuwe award voor beste salon van Nederland. Evelien: “Het is een bekroning op ons succes samen van Résidence de Beauté! Ik ben trots op Ellen, op ons en uiteraard de vakjury en brancheorganisatie, al onze klanten, relaties en familie die dit mogelijk hebben gemaakt”.

Natuurlijke Huidverjonging: in 28 dagen een stralende huid

Echte schoonheid komt van binnenuit, dat weten we allemaal. Maar ook de buitenkant mogen we niet vergeten! Door zowel onze binnen- als buitenkant goed te verzorgen kunnen we ervoor zorgen dat we er jonger, mooier, stralend en fris uitzien. En helemaal puur natuur!

Natuurlijk schoonheidsspecialist Evelien van Leijten schreef voor Miss Natural de cursus Natuurlijke huidverjonging in 28 dagen. Natuurlijke huidverjonging kun je bereiken door het gebruik van natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten zonder schadelijke toevoegingen. Echt resultaat hiermee bereik je alleen door ook van binnen in balans te zijn. Hoe je zowel van binnen als van buiten voor een goede verzorgde en mooiere huid zorgt, leer je in deze cursus.

In 28 dagen leer je hoe je het verouderingsproces kunt vertragen en je lichaam kunt voeden van binnenuit én buitenaf voor een stralende huid! De cursus is gebaseerd op de persoonlijke Beauty-E-Bijbel van Evelien en interessant voor zowel voor mannen als vrouwen.

Ga jij ook naar een Natuurlijke Schoonheidsspecialist?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading