Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering

Ik ben Eva van Zeeland

En ik ga graag dansend (zit in een Braziliaanse Samba band) door het leven. Hierdoor ervaar ik balans en vrijheid! Ik ga voor al mijn passies, wensen en onvervulde verlangens. Ik wil graag alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voel mij geweldig als ik kan creëren en inspireren! Als orthomoleculair lifestyle coach heb ik de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen om zelf bewuste keuzes te maken op weg naar hun natuurlijke levensstijl. Ik heb in mijn leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt mij een erg saaie bezigheid! Met mijn achtergrond in Wellness, Marketing en Orthomoleculaire geneeskunde heb ik leveranciers, supermarktketens en hele organisaties aangezet tot het nadenken over het toevoegen van meer eerlijke biologische en suikervrije producten in de schappen. Met mijn PreConceptie methode heb ik al 6 van de 8 stellen geholpen de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen om zo zwanger te raken. Hiervoor maakte ik de 10-delige docu-serie ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ waarbij acht koppels een jaar lang werden gevolgd. Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken.

"Ik word enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren om bewuste keuzes te maken die leiden tot een positieve verandering in hun leven!"

Miss Natural Lifestyle

Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen en is uitgegroeid tot hét grootste platform gericht op natuurlijk leven, bewustwording en biologisch eten. Miss Natural is een bewuste vrouw die graag het gemak van nu met het beste van de natuur wil combineren. Die graag balans wil in een wereld waarbij nieuws al na 30 minuten oud is, in een omgeving die snel veranderd en waarbij alles altijd sneller en nog beter moet. Miss Natural wil optimaal genieten en alles uit haar volle leven halen, terwijl ze toch dichtbij haarzelf blijft. Biologische en suikervrije voeding voorzien van eerlijke marketing is voor Miss Natural een must en een recht van de consument. Miss Natural inspireert anderen om zelf na te denken over hun natuurlijke levensstijl en stap voor stap veranderingen te maken op weg naar optimale gezondheid. Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Op zoek naar een samenwerking?

Vormen van samenwerking

Word Affiliate Partner van Miss Natural Lifestyle

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om als affiliate partner van Miss Natural aan de slag te kunnen. Zo kan ook jij een bijdrage leveren aan de gezondheid van de mensen in jouw omgeving! Het enige wat je hoeft te doen is mensen naar de Miss Natural website te sturen en je ontvangt een percentage van elke verkoop.

Advertorial Blogpost, Win Actie en Ledenvoordeel

Ik werk samen met merken waarbij ik in de producten of diensten geloof en die passen bij de Miss Natural Lifestyle. Past jouw product of dienst helemaal bij de Natural Lifestyle, dan kan deze in aanmerking komen voor een Review. Deze reviews zijn altijd gebaseerd op onze eigen mening, dat is wel zo eerlijk!

Een verplicht onderdeel van een review plaatsing is de Win Actie. Dit betekent dat Miss Natural leden de hele maand dat jouw advertorial online staat kans maken op uw product. Je stelt min. 5 producten beschikbaar.

Tevens kan er een leuk voordeel te zijn voor alle Miss Natural leden. Denk hierbij aan een kortingcode op aanschaf van een product of ander leuk exclusief voordeel. 

Adverteren in Miss Natural magazine

Miss Natural magazine verschijnt 4 x per jaar als gedrukt magazine in een oplage van 30.000 stuks. Het magazine is gratis verkrijgbaar in natuurwinkels, gezondheidswinkels, reformwinkels, drogisterijen en apotheken in Nederland. Tevens ontvangen Miss Natural leden het magazine thuis per post. Daarnaast is hetzelfde nummer 4 x per jaar als online magazine gratis te downloaden via de website en wordt deze verzonden naar 30.000 Miss Natural leden. Bekijk hier de advertentiemogelijkheden. 

Joint promotion

Heb je andere leuke ideeën om samen te werken? Bijvoorbeeld in een joint promotion? Dit kan zijn het opzetten van een gezamenlijke inspiratieweek, een productlancering, co-branding, event, noem maar op en verras mij! Als je wilt kan ik ook voor jouw bedrijf brainstormen en met creatieve originele campagnes komen. 

Stage lopen bij Miss Natural

Miss Natural heeft in 2019 – 2020 weer ruimte voor enthousiaste stagiaires! Tijdens je stage werk je mee op de marketing- en redactieafdeling van Miss Natural en ervaart het dagelijkse reilen en zeilen van hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Heb jij affiniteit met natuurlijk leven en biologisch eten en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen! Wij bieden de volgende stagefuncties.

Huur mij in als spreker, presentator of host

Op het podium en voor de camera sta ik graag en met gemak. Je kunt mij inhuren voor het vertellen van verschillende bewustwordings verhalen, dansworkshops, maar ook voor het presenteren van radio- of tv programma's of als kritische tafelgast. Als lid van de Engelstalige Toastmasters in Eindhoven ben ik actief bezig met het verder optimaliseren van mijn spreekkwaliteiten en dan met name nu ook in het Engels.  

Samenwerkingspartners over Eva

Haar tomeloze enthousiasme

Eva is een onderneemster in hart en nieren. Zij weet als geen ander hoe je de klantverwachting kunt overtreffen. Daarbij houdt ze altijd zorgvuldig voor ogen dat gezondheid en vitaliteit de natuurlijke basis vormen van haar business.

Ik werk al geruime tijd op een prettige manier met haar samen. Dit komt vooral door haar tomeloze enthousiasme om haar doelgroep duurzaam in balans te brengen en te houden.

Albert Sonnevelt - Directeur
Sonnevelt Opleidingen 

Marketing- en communicatietalent

Ik ben heel blij dat Eva tegenwoordig haar overduidelijke marketing- en communicatietalent inzet voor een passie die we delen, namelijk natuurlijke gezondheid. Ze weet het onderwerp toegankelijk te maken voor een breed publiek en op zo'n manier dat de leden van de Miss Natural community ook daadwerkelijk hun levensstijl natuurlijker weten te maken met alle voordelen van dien.

Bolke Koster - Directeur
Vitals Voedingssupplementen

Onuitputtelijke energie

Ik heb Eva leren kennen als een zeer energieke, creatieve onderneemster met bijna onuitputtelijke energie die zeer aanstekelijk werkt. Zij begrijpt als geen ander dat de oplossingen voor veel gezondheid-gerelateerde problemen gevonden kunnen worden in voeding, natuurstoffen, beweging, minder stress en bewegen. Eva krijgt zaken in beweging, verbind mensen en is tot zeer veel in staat.

Jan Lenferink - Directeur

Nutriphyt Nederland

Creative and a visionary marketeer

Eva is smart, creative and a visionary marketeer. She maintains excellent contacts with media in the field of fitness and wellness and does and great job running the WellnessClub group of entrepreneurs together with her business partner Sander de Bruijn. A great personality and professional to work with.

Jean - Paul Close

STIR Foundation (City of Tomorrow)

Highly skillful professional

I know Eva van Zeeland as a bright, energetic and highly skillful professional. Since we met in 2006, Eva has shown true passion for any project she takes on and is very reliable to finish it as promised (or better). She approaches her clients or colleugues with respect for their field of expertise and then quickly discovers how a cooperation could be realised to enable further growth for all parties involved.

Maggie Boogaart - Director 

Paris Marais Dance School

She is full of healthy ideas

It's wonderful knowing an energetic and enthusiastic person like Eva. She is full of healthy ideas knows how to move an inspire people to live a more natural lifestyle. We sponsored her first event, participated in her 2nd Miss Natural Awards and would no doubt cooperate further in the near future as Eva's Miss Natural brand is growing in popularity fast.

Joost Duijsterwinkel 

Director Versapers

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!