Shampoo voor jou getest

Al een tijdje ben ik op zoek naar een fijne natuurlijke shampoo en conditioner. Tijdens ons bezoek aan de Beautiful beurs begin deze maand viel ons oog op de vrolijk, gekleurde flessen van Oragnix.

De eerste indruk was dus al goed en toen de producten ook nog eens biologische en natuurlijk ingrediënten bleken te bevatten was ik enthousiast om ze voor jou te gaan testen!

De nummer 1 in haarverzorging

In Amerika is Organix nu de nummer 1 in haarverzorging. Sterren als Tyra Banks en Carmen Electra dragen hun Organix producten op handen. Sinds april van dit jaar zijn de natuurlijke haarproducten ook in Nederland verkrijgbaar bij de betere drogisterij en parfumerie. Online zijn de producten slechts via 1 webshop te koop.

Organix bevat een collectie shampoos, conditioners, verzorging- en stylingproducten, samengesteld uit organisch actieve ingrediënten. De producten zijn vrij van sulfaten, fosfaten en parabenen. De verpakkingen worden vervaardigd van gerecyclede materialen en de teksten worden gedrukt met milieuvriendelijke inkt op composteerbare etiketten.

Er zijn 5 verschillende soorten voor verschillende types

  1. Pomegranate Green Teavoor droog, poreus en beschadigd haar
  2. Cherry Blossom Ginsengvoor slap, dun en futloos haar
  3. Passionfruit Guavavoor weerbarstig en pluizig haar
  4. Teatree Mintvoor droog haar en een geïrriteerde hoofdhuid
  5. Coconut Milk voor normaal veerkrachtig haar

Shampoo voor droog, poreus en beschadigd haar

Aangezien ik nogal droog, krullend haar heb, kies ik voor de Organix Revitaliserende Granaatappel en Groene Thee Shampoo om te testen. Na de bevalling had ik, zoals veel vrouwen, last van haaruitval.

Deze haren zijn inmiddels al weer terug gegroeid, maar een paar maanden geleden kreeg ik er weer last van. Toch maar een extra vitamine B complex gaan gebruiken en mijn haar van buiten extra verzorgen.

Productomschrijving

De shampoo is een aantrekkelijke, verjongende antioxidant-rijke samenstelling van granaatappelextracten en groene thee. Deze krachtige combinatie doet de haarzakjes ontwaken en zorgt ervoor dat droog en poreus haar zich herstelt en weer gezond en sterk wordt. Dat klinkt al veelbelovend!

1. Aantrekkelijk

Zoals ik al in de introductie liet weten zijn de producten van Organix vrolijk gekleurd en met een goudkleurige dop. Daarnaast is de fles ook niet van het standaard slanke formaat, maar een wat kleiner en handzame bolle fles. Helemaal leuk dus!

2. Geur

De geur is heel lekker, maar niet van lange duur. Omdat ik na de shampoo altijd een conditioner moet gebruiken (geen doorkomen aan anders) en ik deze niet had ontvangen voor de review, heb ik een ander merk conditioner moeten gebruiken. Vandaar dat ik niet langer van de geur van de shampoo kon genieten.

3. Voelen

De shampoo fles heeft een handige klikdop, met ronde bovenkant. Je kunt hem daardoor alleen niet op zijn kop zetten om de laatste restjes er ook makkelijk uit te krijgen. De shampoo is zuinig in gebruik en schuimt goed.

4. Effect

Mijn haar voelt schoon en fris. Of mijn haar ook minder droog is vind ik lastig te beoordelen zonder het gebruik van de conditioner van hetzelfde merk.

Zelf onder de douche met de shampoo van Organix?

Dat kan! Je kunt kiezen uit de vijf verschillende soorten shampoos; Pomegranate Green Tea, Cherry Blossom Ginseng, Passionfruit Guava, Teatree Mint of Coconut Milk. 

Wat moet je hiervoor doen?

Vertel ons wat voor soort haar je hebt. Dus kleur, lengte en soort. Plus de naam van de shampoo die je wilt testen. Laat je reactie achter op deze pagina.
Let op!
Alleen leden kunnen kans maken, dus eerst even aanmelden!

Ook leuk om te weten. Hoe vaak was jij je haar? Ik 1 x per week.