datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Smeer jij al oliën in je navel?
03 maart 2022 
3 min. leestijd

Smeer jij al oliën in je navel?

Onze Navel is een geweldig geschenk dat onze Schepper ons heeft gegeven. En we doen er eigenlijk niks mee!  Volgens de wetenschap is de navel het eerste deel dat na de conceptie is ontstaan. Het eerste contact met de moeder via de navelstreng en komt het samen met de placenta van de moeder. Een heel bijzonder lichaamsdeel dus, en dat beseffen we ons onvoldoende.  Onze navel is juist iets geweldigs! Wist je bijvoorbeeld dat al onze aderen zijn verbonden met onze navel? Waardoor het het brandpunt van ons lichaam is. De navel is het leven zelf!

Wist je waarom je verschillende oliën in en op de navel moet doen?

De Pechoti klier zit achter de navel, en heeft meer dan 72.000 aderen!! De totale hoeveelheid bloedvaten die we in ons lichaam hebben is gelijk aan het dubbele van de omtrek van de aarde!  Door olie aan te brengen in de navel kun je een heleboel gezondheidsklachten eenvoudig verhelpen. Je Navel kan detecteren welke aders zijn opgedroogd en door olie erin te smeren, openen die zenuwen zich. Olie in de navel heelt bijvoorbeeld de droogte van de ogen, verhelpt slecht zicht, ondersteunt de alvleesklier en verzorgt de hielen en schrale lippen. Verder houdt het je gezicht helder, je haar gezonder, het helpt tegen kniepijn, koude rillingen, lethargie, pijn in de gewrichten en tegen een droge huid. De temperatuur van een baby met koorts kun je ook verlagen door voorzichtig een beetje olie in het naveltje te doen. 

🍀 Breng Neemolie aan in je navel - om van hardnekkige puistjes en acne af te komen

🍀 Breng Amandelolie aan in je navel- om een glanzend gezicht te bereiken

🍀 Breng Mosterd Olie aan in je navel - om van droge, schrale lippen af te komen. Het zal ook je darmen in beweging houden om schadelijke bacteriën te verwijderen maar behoud het goede. Het werkt eigenlijk als een milde detox.

🍀 Breng olijfolie of kokosolie aan - om je vruchtbaarheid te verbeteren

🍀 Houd alcohol gedompeld katoen op je navel - om verkoudheid, griep en een lopende neus te genezen. Als een baby buikpijn heeft, doen we een paar druppels direct in de navel en geven we de massage rond de marine een paar minuten, de pijn is genezen. Olie werkt op dezelfde manier.

🍀 Houd cognac doorweekte wattenbal op je navel - om menstruatiepijn en kramp te verzachten

🍀 Sesamolie wordt gebruikt voor alle soorten gewrichtspijnen. Het staat ook bekend om botten te versterken. Veel ouders gebruiken deze olie bij hun kinderen elke avond voor het slapengaan. Het werkt rustgevend.

🍀 Castorolie tegen kniepijn: Doe 's nachts voor het slapen gaan 3 druppels Castorolie in je navel en smeer het anderhalve cm rond je buik

🍀 Gebruik evenveel Mosterd Olie en Gember Olie bij een gevoelige maag, opblazen gevoel, misselijkheid en spijsverteringsproblemen.

🍀 Het gebruik van warme Ghee verbetert de doorbloeding van het zenuwstelsel en vergroot ook het immuunsysteem. Het geneest obstipatie en bouwt een sterk spijsverteringsstelsel op. Het geeft verlichting van gewrichtspijn.

🍀 Tijmolie is anti-spasmodisch, het helpt je slagaders en aderen te ontspannen, de bloeddruk te verlagen en stress naar je hart te verlichten. Het kan ook helpen om je hartspieren te versterken en te tonen. Als diureticum kan Tijmolie je lichaam helpen om overtollig water, zout en gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, helpen bij gewicht, bloeddruk, spijsvertering en meer.

Tijmolie kan helpen om slijm uit je luchtwegen en longen te verwijderen. Tijmolie is goedgekeurd door de Duitse commissie voor de behandeling van bronchitis, kinkhoest en ontsteking van de bovenste luchtwegen. Onthoud dat Tijmolie een krachtige verbinding is en niet direct op je huid gebruikt mag worden, aangezien dit gevoeligheid en irritatie kan veroorzaken. Het moet eerst verdund worden met een draagolie (zoals olijfolie, kokosolie of amandelolie)


Welke essentiële en plantaardige oliën aan te schaffen?

Zorg ervoor dat je kiest voor Essentiële olie  die 100% Puur zijn. Met een Therapeutische Grade bijvoorbeeld of die ook geschikt zijn om in te nemen, zo weet je zeker dat je goede producten hebt. Je huid is je grootste orgaan! Wat je niet kan consumeren dien je ook niet te smeren!
Goede merken zijn bijvoorbeeld Chi, Do Terra, Volatile en Aromed. Kies zoveel mogelijk biologisch zodat je zo min mogelijk gifstoffen binnenkrijgt.

Smeer jij al olie in je navel?Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading