datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Special Magazine in de Week van de Vruchtbaarheid van 4 t/m 10 november 2019
30 oktober 2019 
2 min. leestijd

Special Magazine in de Week van de Vruchtbaarheid van 4 t/m 10 november 2019

Van 4 t/m 10 november 2019 is het de Europese Week van de Vruchtbaarheid. Dit is het vierde jaar dat er aandacht gevraagd wordt voor problemen rondom vruchtbaarheid. In deze week zal Eva van Zeeland een special van Miss Natural magazine uitbrengen met professionals op het gebied van vruchtbaarheid. Daarnaast komen er verschillende interviews online, geven wij tips via Facebook en Instagram en beantwoorden de professionals al jullie vragen.

Taboe op vruchtbaarheidsproblemen doorbreken

Met de Week van de Vruchtbaarheid wordt er duidelijk gemaakt hoe belangrijk vruchtbaarheid is. Natuurlijk zwanger worden is namelijk niet voor iedereen zo eenvoudig. Zo hebben 1 op de 5 stellen in 2020 vruchtbaarheidsproblemen (bron: CBS). Met de Week van de Vruchtbaarheid willen wij ervoor zorgen dat de taboe op vruchtbaarheidsproblemen wordt doorbroken.Week-van-de-Vruchtbaarheid

Week van de Vruchtbaarheid magazine

Speciaal voor de Week van de Vruchtbaarheid is er samen met verschillende fertiliteit professionals een magazine gemaakt. Dit gratis magazine staat vol met interessante artikelen, ervaringsverhalen, leuke weetjes en bruikbare adviezen om zelf de vruchtbaarheid te verbeteren. Onderwerpen die aanbod komen;Week-van-de-vruchtbaarheid-magazine

 • Visualiseren
 • Fertiliteitsmassage
 • HPV vaccinatie
 • Hypnotherapie
 • Mediteren
 • Voordelen van Yoga
 • Vruchtbaarheidsyoga
 • Biologische cosmetica
 • Acupunctuur
 • Feestrecepten
 • Babyproof cosmetica
 • Weetjes
 • Documentaire
 • Ervaringsverhalen

Je kunt het magazine hier gratis downloaden >>

Fertiliteit Professionals stellen zich voor

De volgende professionals hebben zich gespecialiseerd in vruchtbaarheid. We stellen ze graag aan je voor;

Jose aalbers 1

Jose Aalbers

Fertiliteitsmassage therapeut
Ik begeleid en coach vrouwen, mannen en stellen bij het verwezenlijken van hun droom.

Praktijk Aalbers

 

 

melanie

Melanie Peters

Acupuncturist
In mijn praktijk help ik vrouwen met problemen rondom de menstruatie, zwangerschap, overgang én kinderwens.

Melanie Peters

 

 

lilian kruse 2

Lilian Kruse

Hypnotherapeut
Ik help vrouwen die al heel lang zwanger willen worden, weer te vertrouwen in hun lichaam onbewuste blokkades oplossen en hun mindset in te zetten voor het verbeteren van hun cyclus en hormoonhuishouding.

Bee Mom

ingrid

Ingrid Walstra

Yogadocente
Ik geef vruchtbaarheidsyogalessen aan vrouwen, individueel en in groepen. Tijdens de lessen leer ik vrouwen opnieuw hun lichaam aan te voelen, spanningen los te laten en steeds meer innerlijke rust te ervaren.

I-Yoga Rijsen

 

 

eva van zeeland v2

Eva van zeeland

Orthomoleculair vruchtbaarheidscoach
Ik help stellen met een onvervulde kinderwens om de natuurlijke vruchtbaarheid te verbeteren met het PreConceptie programma en het 4 stappen herstel plan.

Miss Natural Lifestyle

 

 

Heb jij een vraag? Stel deze dan hieronder als reactie! 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading