datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ik start maandag 5 januari met Suikervrij eten! Doe je mee?
11 december 2014 
4 min. leestijd

Ik start maandag 5 januari met Suikervrij eten! Doe je mee?

Natuurlijk begrijp ik best dat de maand december niet heel aantrekkelijk is om te starten met een nieuwe levensstijl. Je bent net overladen met pepernoten, kruidnoten, speculaas en marsepein en nu gaan we al weer bedenken wat voor lekkers er allemaal op tafel gaat komen gedurende de Kerstdagen en met Oudejaarsavond.

In deze feestmaand nemen de meeste mensen het niet zo nauw en genieten van heerlijke zoetigheid, prachtig gedekte tafels en feestelijke drankjes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je daarna beteuterd kunt kijken naar de weegschaal omdat er toch weer wat kilo’s zijn blijven plakken.

Praat jezelf geen schuldgevoel aan!

Mijn advies is dan ook, overdrijf niet! En dan bedoel ik; GENIET! Ga niet krampachtig lopen doen tijdens de feestdagen en jezelf een schuldgevoel aanpraten of juist helemaal los gaan omdat je een keer te veel gesnaaid hebt. Daar is namelijk niets mis mee! Mijn motto is nog steeds als de basis goed is, dan kan je lichaam ook goed omgaan met een keer wat minder gezond.

De wijze woorden van mijn Oma

Als mensen klagen dat de Feestdagen dikmakers zijn zei mijn oma altijd; Het gaat er niet om wat je tussen Kerstmis en Oud & Nieuw eet, maar wat je tussen Oud & Nieuw en Kerstmis eet! Geniet er van… in Miss Natural magazine van december staan 7 Tips voor een Gezonde Kerst!

Denk aan de verhouding 80/20

Als 80% van wat je wekelijks eet gezond is en dan bedoel ik zoveel mogelijk biologisch, zonder geraffineerde suiker, zonder e-nummers, vlees met mate, ruim groenten en fruit, dan kun je 20% eten zonder daar heel erg bij na te denken. Daarmee bedoel ik dat je niet moeilijk doet als je uit eten gaat of eet bij vrienden, je niet schuldig voelt over die hand pepernoten op je werk of dat frietje mayo op vrijdag omdat je geen zin had om te koken. Enjoy! Dus geniet van een goed glas wijn, stokbrood met kaas, kerststol, oliebollen en natuurlijk champagne om te proosten op een geweldig nieuw jaar!

Start 5 januari Natuurlijk! Suikervrij met Miss Natural

Hét moment om te starten met een nieuw dieet, een detox of nieuwe gezonde levensstijl is natuurlijk bij uitstek januari. En dan niet 1 januari, je mag even bijkomen en uitbuiken… Op maandag 5 januari 2015 ga je aan de slag met je nieuwe levensstijl! Hoe ga je dit doen? Wat is een gezonde levensstijl en waar begin je? Om het allemaal niet te ingewikkeld te maken is het handig om je te focussen op 1 ingrediënt of een productgroep. Stap-voor-stap je levensstijl aanpassen is altijd beter dan te kiezen voor een of ander vreemd dieet dat je niet kunt volhouden en dat zeker geen blijvend resultaat geeft omdat het je hele systeem in de war schopt. Beter is het om langzaam kleine aanpassingen te maken die dan een vast onderdeel worden van je eetpatroon.

Doe mee met de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij!’

Vol energie het nieuwe jaar beginnen? Je algehele weerstand verhogen? En een paar kilo afvallen? Dit en nog veel meer kan door slechts een ingrediënt weg te laten uit je eetpatroon: suiker.

Ik heb het dan over geraffineerde suikers en dan bedoel ik niet alleen het klontje dat je zelf toevoegt aan je koffie of thee. Nee, suiker en chemische zoetstoffen worden door fabrikanten als smaakmaker in vrijwel alle producten die je kunt vinden in de supermarkt verwerkt. Ongemerkt krijg je dus dagelijks grote hoeveelheden suiker binnen.

De 10 voordelen van suikervrij eten

 1. Meer energie
 2. Gewichtsverlies, indien nodig
 3. Stabiele bloedsuikerspiegel, waardoor eetbuien weg blijven
 4. Een betere weerstand
 5. Gezonde haren, nagels en huid
 6. Betere mondhygiëne
 7. Minder drang naar zoet
 8. Een gezonde darmwerking en stoelgang
 9. Geen after-dinner-dips
 10. Een alerter brein en een beter geheugen

Laat zien dat je meedoet met de speciale button!

Laat anderen zien dat jij op maandag 5 januari van start gaat met een natuurlijke levensstijl zonder suiker! Voeg de speciale ‘Ik start 5 januari-button’ toe aan je profielfoto op Facebook of Twitter, zodat al jouw vrienden en volgers kunnen zien dat jij goede voornemens hebt. Wie weet inspireer jij zo wel anderen om ook natuurlijk en gezonder te gaan eten, zonder overbodige suikers!

Meld je nu aan en start op 5 januari

Het is vanaf vandaag al mogelijk om je nu al aan te melden voor de vernieuwde cursus ‘40 dagen zonder Suiker‘ en pas te starten op maandag 5 januari 2015. Handig toch!

De voordelen van nu aanmelden en starten op maandag 5 januari:

 • Je hebt een mooie ‘stok’ achter de deur, je gaat namelijk starten!
 • Je start met een heleboel mensen tegelijk en ondervindt steun aan elkaar
 • Op vrijdag 13 februari heb je meer energie en zit je letterlijk beter in je vel
 • Je krijgt nu maar liefst 3 BONUS e-boeken cadeau, waaronder ‘Suiker EHBO’ (Jouw eerste hulp bij lekkere zoete trek!) en de ‘Travel Survival Guide’ , die je helpt om suikervrij te blijven eten als je onderweg of op vakantie bent.

Dus meld je vandaag nog aan, geniet deze maand van alle feestelijke lekkernijen en start op maandag 5 januari 2014 met jouw nieuwe natuurlijke levensstijl zonder suiker.

Ga jij ook suikervrij eten in het nieuwe jaar?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading