Start hier jouw natuurlijke levensstijl en groei
eva-van-zeeland

Ever wonder where that radiant, fun-loving, sexy women went?

Ontdek de nieuwe Miss Natural in jezelf!

BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW NATUURLIJKE GROEI?

Ben je op zoek naar een holistische aanpak voor je lichaam, hart en ziel? Een verbetering richting jouw natuurlijke levensstijl of je wilt je natuurlijke levensstijl naar een volgend niveau brengen?


Miss Natural gelooft dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken.

holistische-aanpak
Miss Natural is een bewuste vrouw die graag het gemak van nu met het beste van de natuur wil combineren. Die graag balans wil in een wereld waarbij nieuws al na 30 minuten oud is, in een omgeving die snel veranderd en waarbij alles altijd sneller en nog beter moet. Miss Natural wil optimaal genieten en alles uit haar volle leven halen, terwijl ze toch dichtbij haarzelf blijft.

Welkom Miss Natural!

Het feit dat je hier bent betekent dat je al een besluit hebt genomen om jouw natuurlijke levensstijl én groei te omarmen. Miss Natural is iemand die;


  • Vaker uit haar hoofd wilt en graag dansend door het leven gaat.
  • Haar hoofd met haar hart wil verbinden.
  • Alles uit het leven wil halen, gewoon omdat het kan!
  • Balans en vrijheid wil ervaren in het dagelijks leven en in het denken en voelen.
  • Volop in het leven staat en zich graag wil blijven ontwikkelen.
  • Wil weten hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken, kan omarmen en inzetten
  • Naar haar gevoel durft te luisteren en gaat voor haar passies, wensen en onvervulde verlangens
  • Bewuste keuzes wil maken, fake nieuws van echt nieuws kan onderscheiden en voor haarzelf en haar gezin uit het beste kan kiezen door zelf een weloverwogen beslissing te nemen doordat zij weet waar je op moet letten.

Uit een creatief hart

Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren! Als lifestyle coach heeft zij de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen op weg naar hun natuurlijke levensstijl.

Als je helemaal nieuw bent in de wereld van Miss Natural, geef ik je hieronder een stap-voor-stap plan om aan de slag te gaan met jouw natuurlijke groei!

Stap 1

Ontvang gratis Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond en energiek leven. Laat je ook inspireren en vraag nu gratis het nieuwe Miss Natural magazine aan.

Stap 2 - Bekijk deze video

Herken je dat? Een subtiele innerlijke stem die je roept: kom hier, kijk hier. Dat gevoel begon toen ik in 2014 zwanger was van Indy, een nieuw leven, een nieuwe vrouw groeide letterlijk in mijn lichaam! Ineens kreeg ik de behoefte om stil te staan, om te voelen, om toe te laten, de behoefte om naar binnen te keren, om rust te nemen om onvoorwaardelijk te ontvangen. Ik ontdekte dat ik aan het groeien was, als mens, als vrouw. Mijn vrouwelijke verlangen was aangewakkerd en ik kon niet anders dan daar uiting aan te gaan geven!

Stap 3 - Lees deze artikelen

Suiker met een vreemde nasmaak

Over de suikerbranche en -lobby en misleidende industrie

Wat is een dieet volgens jou?

Uitleg over de Miss Natural natuurlijke 80-20 regel

Hoeveel cosmetica smeer jij dagelijks?

Over het belang van natuurlijke huidverzorging

Hormoonverstorende stoffen vermijden

Zo bescherm je jezelf tegen hormoonverstorende stoffen

Stap 4 - Miss Natural Facebook groep

In onze speciale besloten Facebook Groep van Miss Natural delen we interessante berichten en informatie over natuurlijk leven. Ook worden er recepten gedeeld en kun je elkaar vragen stellen. Je kunt ook vrienden uitnodigen om lid te worden van de groep of juist ontdekken wie er bij jou in de buurt woont om nieuwe vrienden te maken

Stap 5 - ESSENTIALS

Alles wat je nodig hebt voor jouw natuurlijke levensstijl! Recepten per seizoen, etiketten lezen, boodschappenlijstjes, inspiratieweken, challenges, Miss Natural magazine en meer.

miss-natural-talk-show

Stap 6 - Bekijk de Miss Natural Talk Show


In de wekelijkse Miss Natural Talk Show worden speciale gasten, deskundigen en thema’s besproken die voor iedereen van belang zijn. Deze zijn live te bekijken op Facebook en de replays zijn exclusief te bekijken via de Miss Natural ledenomgeving.

Volg jouw natuurlijke groei

Stap 7 - LIFESTYLE CLUB

Alles voor jouw natuurlijke groei! Deelname aan twee transformatie programma's per jaar, toegang tot alle lifestyle change programma's, recepten en weekmenu's, Dans with me sessies en workshops.