datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Stem op jouw favoriete merk en inspirator!
03 april 2014 
in Events
4 min. leestijd

Stem op jouw favoriete merk en inspirator!

Op zaterdag 19 april 2014 worden voor de derde keer de Miss Natural Awards uitgereikt. Dit keer niet alleen voor de titel ‘Miss Natural 2014’; er zullen ook awards uitgereikt worden aan natuurlijke merken en bekende inspirators.

Op deze manier gaan we nog een stapje verder in het doel waarvoor het Miss Natural Awards event uiteindelijk wordt georganiseerd: om natuurlijk leven en biologisch eten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

Vakprijs met EKO keurmerk

Met deze vakprijs voor de retail wil Miss Natural de verkrijgbaarheid van natuurlijke en biologische producten stimuleren. De voorwaarden waar de merken/producten aan moeten voldoen zijn; biologisch gecertificeerd, zonder geraffineerde suiker en E-nummervrij.

Bij een vakprijs hoort natuurlijk ook een vakjury. Mariken de Bruijn, communicatiemedewerker van Stichting EKO-keurmerk, zal er op toezien dat de uiteindelijke top 5 per categorie aan de gestelde voorwaarden zal voldoen. Een EKO-keurmerk op de verpakking betekent dat je als consument een gecontroleerd biologisch product koopt van een maatschappelijk betrokken ondernemer. Heel waardevol dus!

Dit zijn de Miss Natural Awards categorieën:

  1. Shop
  2. Food
  3. Kids
  4. Beauty
  5. Clean
  6. Inspirator

Miss Natural leden kiezen hun favoriet

De lijst van 15 merken en namen per categorie is samengesteld met behulp van de antwoorden die Miss Natural leden gaven tijdens het Grote Miss Natural Boodschappenonderzoek dat wij eerder dit jaar hielden. Op de lijst van 15 merken lieten wij jullie vervolgens stemmen en daar is deze definitieve top 5 met genomineerden per categorie uitgekomen. Je kunt t/m 18 april 2014 je stem uitbrengen op jouw favoriet in elke categorie. Op zaterdag 19 april zullen de definitieve winnaar per categorie bekend gemaakt worden, tijdens de Miss Natural Awards 2014 te Bunnik.

Genomineerden Miss Natural Awards 2014

Welke voeding eten Miss Natural leden het liefst dat past binnen hun natuurlijke levensstijl? Bij de genomineerde in de categorie ‘Favoriete Food’ staat de top 5 merken die Miss Natural graag kopen. Deze merken bieden een compleet assortiment met keuze uit producten die biologisch zijn en zonder suiker en e-nummers. Breng je stem uit op jouw favoriet voor de Miss Natural Award 2014!

Favoriete food merk:

Waar doen Miss Natural leden het liefst boodschappen voor hun natuurlijke levensstijl? Bij de genomineerde in de categorie ‘Favoriete Shop’ staat de top 5 winkels waar Miss Natural graag haar boodschappen doet. Deze winkels bieden een assortiment met keuze uit producten die biologisch zijn en zonder suiker en e-nummers. Breng je stem uit op jouw favoriet voor de Miss Natural Award 2014!

Favoriete shop:

Wat halen Miss Natural leden het liefst in huis voor hun kinderen dat past binnen de natuurlijke levensstijl? Bij de genomineerde in de categorie ‘Favoriete Kids’ staat de top 5 merken die Miss Natural graag kopen. Deze merken bieden een compleet assortiment met keuze uit producten die biologisch zijn en zonder suiker en e-nummers. Breng je stem uit op jouw favoriet voor de Miss Natural Award 2014!

Favoriete kids merk:

Welke huidverzorgingsproducten gebruiken Miss Natural leden het liefst dat past binnen hun natuurlijke levensstijl? Bij de genomineerde in de categorie ‘Favoriete Beauty’ staat de top 5 merken die Miss Natural graag kopen. Deze merken bieden een compleet assortiment met keuze uit producten die biologisch zijn en zonder foute toevoegingen. Breng je stem uit op jouw favoriet voor de Miss Natural Award 2014!

Favoriete beauty merk:


Met welke producten maakt Miss Natural het liefst schoon en gebruikt ze voor het wassen van haar kleding? Bij de genomineerde in de categorie ‘Favoriete Clean’ staat de top 5 merken die Miss Natural graag koopt. Deze merken bieden een compleet assortiment met keuze uit producten die vrij zijn van chemische toevoegingen en vriendelijk zijn voor huid en milieu. Breng je stem uit op jouw favoriet voor de Miss Natural Award 2014!

Favoriete clean merk:


Wie inspireert Miss Natural tot haar natuurlijke levensstijl? Bij de genomineerde in de categorie ‘Favoriete Inspirator’ staat de top 5 mensen die Miss Natural graag volgt. Deze inspirators zijn een voorbeeld voor Miss Natural en geven haar praktische tips en bruikbare adviezen om natuurlijk te gaan leven. Breng je stem uit op jouw favoriet voor de Miss Natural Award 2014!

Favoriete inspirator:

Ga naar de website van de Miss Natural Awards om je stem uit te brengen voor jouw favoriete merk en inspirator!

Heb jij al gestemd voor de Miss Natural Awards 2014?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading